Těžký život pokrového hráče.
Počet príspevkov: 42 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ak ide o zenu, frajerku
zastavam nazor, ze kazdy si je strojcom svojho stastia nestastia
samozrejme ze je na k**** ak sa hrate na nete 12 hodin, k tomu este nejake ine povinnosti a na zenu neni cas
to uz je zavislost predsa nie? a niekedy tie vyhovorky co pocuvam, ze vsak to je praca atd.. sa na tom len smejem
samozrejme ze je na k**** ak sa hrate na nete 12 hodin, k tomu este nejake ine povinnosti a na zenu neni cas
to uz je zavislost predsa nie? a niekedy tie vyhovorky co pocuvam, ze vsak to je praca atd.. sa na tom len smejem
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ja
palo darceky vo velkom a casto su kokotina, lebo potom ta zena je len kvoli tomu stebou (aspon take pripady poznam), napriklad kamaratka ma muza, muz robi jak hovado, tak ju odmenuje za samotu roznymi predmetmi v roznej hodnote a jej nazor sa na to zmenil po roku asi na nieco taketo: "sak nech je v robote, aspon nieco za to dostanem"
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja
mam "stastie",momentalne chodim na tyzdnovky,aj v robote mozem hrat poker kolko chcem,a ked som 2 dni doma tak sa venujem rodine,len ak je nejaky vynimocny turnaj alebo v TV Desperade housewives tak hram poker
keby sme boli stale spolu bol by to vacsi boj....
keby sme boli stale spolu bol by to vacsi boj....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 42 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.