Těžký život pokrového hráče.

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

RE

Odoslaťod muzzy 31 Aug 2008 13:40

tak to já mam asi štestí, moje taky celkem prudila ale do doby než jsem začal vybírat peníze :)
Takže chápe když je nějakej důležitej turnaj, ještě mě přihlásí a pohlídá termín :)
co se live týče, chtěla být se mnou tak jsem jí řekl at si zahraje taky že o prachy nejde :) zaplatil jsem startovné, dal jí pár rad a byl jsem nakonec rád že po té co mě málem vyřadila vykopla další dva hráče a já se z odřenými ušami doslal na 4 placené místo. Nakonec skončila 2(z20).

i na netu se jí sem tam zadaří, hraje sice jenom freeroly (nebo max 1€) ale je příjemné přijít z hospůdky a pochválit ženu za 1. místo a 32€ :)
muzzy

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re

Odoslaťod Skid008 31 Aug 2008 14:28

Muzzy, tak to mas velke stastie :) taka priatelka co by ma regovala na turnaje a hlasila mi kedy sa mam dostavit by bola vacsia vyhra ako dve esa na ruke :) mne poker znicil vztah, Najprv mi tolerovala live turnaj raz do mesiaca, ale ked som zacal chodit kazdy druhy tyzden uz bol ohen na streche, a ten rozhovor cez icq mi dost pripomina tie nase akurat ta moja mala ovela viac ostrejsie komenty. Skusal som ju to aj naucit hrat, ale ze vraj je to debilna hra a radsej si zahrajme sedmu, to uz tusim ani netreba dalej komentovat :)
Skid008

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!