pokrovy software
problem
je aj v tom, ze vacsina regularov z normalnych turieb (11+1 a 22+2) preslo na 15kove superturba a vyzera to tam potom tak, ze dvaja kaskaderi+7regularov a pri 300 chipoch na zaciatku tam clovek bohvieaky ROI neurobi. Aj ked "bunnydynamics" a "moneyforrent" su jasnym dokazom, ze sa to da.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: KTO
Je možný poslat ti můj turnaj???? rád bych znal názor někoho zkušenějšího....thx
- Liliputek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Liliputek
ICQ - 358675934 je to turnaj 100+10 multi...39 lidí.
- Liliputek
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: nejake
no hlavne mi HM funguje na U***et kde hravam, tiez sa mi paci sposob upravy layoutu HUD
inak maju v podstate rovnake funkcie, akurat PT3 je este vo vyvoji a dost blbne, pada, chvilami nefunguje HUD a pod
najlepsia vec co na HM je a na PT3 myslim zatial nie ale pripravuju to je ze si mozes robit poznamky k hracom a zobrazuju sa ti prostrednictvom HUDu
inak maju v podstate rovnake funkcie, akurat PT3 je este vo vyvoji a dost blbne, pada, chvilami nefunguje HUD a pod
najlepsia vec co na HM je a na PT3 myslim zatial nie ale pripravuju to je ze si mozes robit poznamky k hracom a zobrazuju sa ti prostrednictvom HUDu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: nejake
hlavne si zalohujte databazy :-D mne zhorel zdroj a zobral so sebou do kremikoveho neba aj HDD a zaznam o celej mojej pokrovej kariere je tamtiez *SLZA*
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Re: Re: nejake
Stiahol som si PT3 trial, chcem ho vyskusat na Microgamingu. Navigujte ako ho mam spustit a nastavit, databazy nemam zatial na disku ziadne. Kujem
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.