Profesionálny hráči pokru
Re: ano
Ach jaj ... Nestaraj sa do veci do ktorych sa poriadne nerozumies omg.. Ja som nikomu nic nevycital ani nikomu nenadaval len som sa pytal. Ked nevies reagovat na moju otakzu tak bud radsej ticho a chod si zahrat niaky freeroll
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pokermaster
myslim,ze sme na roznej inteligencnej urovni tak uz prosim ta nereaguj na moje prispevky,ani ja nebudem na tvoje
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo toto ti musi stacit aby si vedel o co tu ide :)
http://www.pokerportal.info/pokrova-partia/1018/unlucky
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Profesionálny hráči pokru
Nebudte nanho taki. Taketo debaty su pre mna jednou z mala vzpruh tohto diskusneho fora. Povacsmi tu fakt rozni freerolisti rozdavaju mudre poucky, ktore mozno platia pri low limitoch a nie v realnom zivote. Ale o tom sme sa uz asi vyhadali dost.
gamesy: odpoved na svoju otazku tu nenajdes. Aj mna to niekedy velmi zaujimalo a nevedel som dopatrat akko to je.
V prvom rade, aka je definicia profesionala? Je to niekto kto nema robotu a dokaze si pokrom zarobit 20-30 sk tisic mesacne, alebo je profesional ten, ktory zarobi pokrom 100 tisic mesacne a popri tom aj pracuje/podnika. Myslim si ze na Slovensku najdes (pravdupovediac nenajdes, lebo nikto sa ti tym nepochvali) maximalne nejake kombinacie tychto dvoch typov. Samozrejme ze sa tu najde aj zopar jednotlivcov, ktori sa zivia iba (iba je silne slovo, jasne ze maju aj ine aktivity - vacinou spojene s pokrom)pokrom. Spocitas ich podla mna na prstoch jednej-dvoch ruk.
gamesy: odpoved na svoju otazku tu nenajdes. Aj mna to niekedy velmi zaujimalo a nevedel som dopatrat akko to je.
V prvom rade, aka je definicia profesionala? Je to niekto kto nema robotu a dokaze si pokrom zarobit 20-30 sk tisic mesacne, alebo je profesional ten, ktory zarobi pokrom 100 tisic mesacne a popri tom aj pracuje/podnika. Myslim si ze na Slovensku najdes (pravdupovediac nenajdes, lebo nikto sa ti tym nepochvali) maximalne nejake kombinacie tychto dvoch typov. Samozrejme ze sa tu najde aj zopar jednotlivcov, ktori sa zivia iba (iba je silne slovo, jasne ze maju aj ine aktivity - vacinou spojene s pokrom)pokrom. Spocitas ich podla mna na prstoch jednej-dvoch ruk.
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Stale to iste dokola
Ja len kratko pre tych, ktorych fakt zaujima, ci sa da pokrom zivit.
Ano da, ja poznam na svk 4 ludi, co su toho schopni na 100%, robi to jeden, ostatni 3 to nerobia, lebo to nepotrebuju a su lenivi, alebo ich zivi slusne nieco ine, a potom dalsich 2, ktori su toho podla mna schopni vo velmi velmi kratkom case. Nehovorim o aktivitach spojenych s pokrom, hovorim cisto o hrani, a pod pojmom "zivit sa" nerozumiem mesacny prijem vo vyske priemerneho SK platu.
Howgh.
Ano da, ja poznam na svk 4 ludi, co su toho schopni na 100%, robi to jeden, ostatni 3 to nerobia, lebo to nepotrebuju a su lenivi, alebo ich zivi slusne nieco ine, a potom dalsich 2, ktori su toho podla mna schopni vo velmi velmi kratkom case. Nehovorim o aktivitach spojenych s pokrom, hovorim cisto o hrani, a pod pojmom "zivit sa" nerozumiem mesacny prijem vo vyske priemerneho SK platu.
Howgh.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
LOL
very funny diskusia :)) 7castle-myslim, ze ich je viac ako styria....a takisto si myslim, ze "profesional" a "zivit sa pokrom" su dva rozlicne pojmy.....ale idem si radsej zahrat nejake freerolly, nech nahromadim poriadny BR aby som bol PRO :D :D :D
- masuronike
- Založený: Máj 2007
Re: Re: LOL
tpinem si tych 4
7castle
ca7stle
cast7le
castle7
:)
7castle
ca7stle
cast7le
castle7
:)
- iggy
- Založený: Nov 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.