[Zobraziť celý článok]
1. Den U***et Open Miláno: exkluzivní rozhovor s Kairit, Cst
Počet príspevkov: 48 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
1. Den U***et Open Miláno: exkluzivní rozhovor s Kairit, Cst
Diskusia k článku: 1. Den U***et Open Miláno: exkluzivní rozhovor s Kairit, Cstrike stále ve hře
[Zobraziť celý článok]
Španělská metropole Madrid byla pro estonskou hráčku, Kairit Leibold šťastnějším místem. Dostala se až k finálnímu stolu, kde se umístila na krásném 5. místě ITM (U***et Open Madrid). V Itálii, cesta za úspěchem v Camione di´Italia pro ni bohužel skončila již první den… Přinášíme vám exkluzivní rozhovor s obdivuhodnou ženou, která dokáže skloubit roli matky, právničky a hru pokeru a bezpochyby si zaslouží respekt…1. Prozradíš mi něco na sebe? Jak dlouho hraješ poker a jaké jsou Tvé dosavadní úspěchy?Ke hře pokeru mě inspiroval můj manžel, který řídí největší pokerový portál v Estonsku - www.pokernews.es. Jsem matkou tří dětí, mé povolání je právnička a snažím se podporovat i charitativní společnosti. Poker jsem začala hrát online před 5 lety, můj manžel, Imre Leibold, před 7 lety. Mým největším dosavadním úspěchem je vítězství na U***et Open Madrid, 5....
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22443
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
re:
5. Co způsobilo Tvůj konec zde v kasinu Campione di Nuovo?
Přišla mi A8, chěla jsem loupit a tak jsem raisla 600 preflop, SB call, BB call. Flop: A 8h, 7h., double-check, bet 1.000, SB call, BB call, Kairit šla all-in. SB A, K, BB A, K. Bad Luck.
ved vyhrala, nie ? :) ..alebo tam tym luckerom prisiel jeden z dvoch kingov ?
Přišla mi A8, chěla jsem loupit a tak jsem raisla 600 preflop, SB call, BB call. Flop: A 8h, 7h., double-check, bet 1.000, SB call, BB call, Kairit šla all-in. SB A, K, BB A, K. Bad Luck.
ved vyhrala, nie ? :) ..alebo tam tym luckerom prisiel jeden z dvoch kingov ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
RE: chipcount Čeky
toto je on? Peter Gekan 24450 (je možné, že sa pomýlili v priezvisku?)
Name: Peter Cekan AKA "cstrike"
Name: Peter Cekan AKA "cstrike"
- banalitka
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
RE: umiestnenie Čeky
citujem: “Asi po 30 minutách se mi stalo osudným AK proti 77, když board nepřinesl žádnou pomoc. Je dobojováno. S 31. místem ITM jsem celkem spokojen a děkuji U***et za skvělý turnaj a podporu.”
- banalitka
- Založený: Okt 2007
Re: RE: umiestnenie Čeky
to bola super akcia, bude zaujimavy blog a report a vynasli sme aj novu svetovu menu, ktora je najtvrdsia zo vsetkych :)
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: RE: umiestnenie Čeky
..tak sem s tym blogom :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
gratulacia
VELKA gratulacia cstrike !!!
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Počet príspevkov: 48 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.