vladeho poker blog
vladeho poker blog
Tak po TuKem a ferkanovi som sa rozhodol aj ja ze si zalozim poker blog v ktorom budem pisat co to o mojom pokrovom pocinani.
Vela ludi hrava cash game alebo sit&go turnaje, ja som sa rozhodol ze pojdem inou cestou a to multi-table turnajov.
Takze o com to tu cele na mojom blogu bude?
Dal som si vysoke ciele a kedze onedlho tu mame euro tak som sa rozhodol takto:
Investujem 100€ a pokusim sa z nich spravit 100.000€ hranim vyhradne multi table turnajov (turnaje ktore sa hraju na viac ako jednom stole)
Netvrdim ze sa mi to podari a nebudem si buchat hlavu o stenu ak nie, ale chcem to skusit a chcem sa pri tom bavit.
Budem sa striktne drzat bankroll managementu v tom zmysle, ze budem chodit len na turnaje ktorych vstupne bude mensie ako moj aktualny zostatok / 100. Najmensie turnaje ktore budem hrat budu za 1$/1€.
To znamena, ze na turnaje so vstupnym 2$ pojdem az ked budem mat na konte 200$+, na 3$ az vtedy ked budem mat 300$+ atd.
Upozornujem ze sa nejdem s nikym pretekat a budem hrat len ked sa mi bude chciet.
Z kazdeho mojho hracieho dna by som sem rad prihodil rozhodujucu partiu z kazdeho turnaja, priebezne budem aktualizovat moj zostatok v herni/herniach (budem hrat vo viacerych herniach, pretoze dolarove/eurove turnaje nezacinaju zrovna kazdu chvilku)
Budem rad ked sem obcas niekto nakukne a vyjadri sa a ak bude mat niekto chut, moze sa kludne pridat, spolu nam bude veselsie
Vela ludi hrava cash game alebo sit&go turnaje, ja som sa rozhodol ze pojdem inou cestou a to multi-table turnajov.
Takze o com to tu cele na mojom blogu bude?
Dal som si vysoke ciele a kedze onedlho tu mame euro tak som sa rozhodol takto:
Investujem 100€ a pokusim sa z nich spravit 100.000€ hranim vyhradne multi table turnajov (turnaje ktore sa hraju na viac ako jednom stole)
Netvrdim ze sa mi to podari a nebudem si buchat hlavu o stenu ak nie, ale chcem to skusit a chcem sa pri tom bavit.
Budem sa striktne drzat bankroll managementu v tom zmysle, ze budem chodit len na turnaje ktorych vstupne bude mensie ako moj aktualny zostatok / 100. Najmensie turnaje ktore budem hrat budu za 1$/1€.
To znamena, ze na turnaje so vstupnym 2$ pojdem az ked budem mat na konte 200$+, na 3$ az vtedy ked budem mat 300$+ atd.
Upozornujem ze sa nejdem s nikym pretekat a budem hrat len ked sa mi bude chciet.
Z kazdeho mojho hracieho dna by som sem rad prihodil rozhodujucu partiu z kazdeho turnaja, priebezne budem aktualizovat moj zostatok v herni/herniach (budem hrat vo viacerych herniach, pretoze dolarove/eurove turnaje nezacinaju zrovna kazdu chvilku)
Budem rad ked sem obcas niekto nakukne a vyjadri sa a ak bude mat niekto chut, moze sa kludne pridat, spolu nam bude veselsie
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: vladeho poker blog
Vlade ja by som sa pridal,ale tych 100k je poriadne vysoko,kde budes hravat?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
parada, drzim moc moc palce a potom ked bdues mat €100K tak vyhraj WSOP ..ak budes hrat aj niekedy pocas dna, tak niekedy prisadnem ak budem mat 2-3 hodinky cas. A ozaj, kolko budes hrat naraz turnajov ? Budes hrat aj u vampirov ?..tam by sa to tusim oplatilo zo zaciatku, tusim sa tam nikdy nevyzbiera tolko ludi v pomere ku garantovanej sume, alebo je to uz inak ?..dlho som tam nebol
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
myslim, ze drakula je na toto ako stvorena
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vlade vymysli nejaku rozumnu hernu,a chces hravat len freezouty?
dracula ma len tri 1 eurove turnaje denne
-
palo1973 napísal:vlade vymysli nejaku rozumnu hernu,a chces hravat len freezouty?
no, to je to, ze nebudem moct hravat len v jednej herni, pretoze tych 1$/€ turnajov neni zas tak vela. Vecer to pokukam a napisem sem ze kde co ako a kedy. Rozmyslam ze na tieto mikro limity by som si dal aj rebuy turnaje, neviem este, musim vyskusat, lebo mam taky pocit ze som 1$ turnaj este nehral
Budes hravat aj ty? Ved to bude zabava (teda aspon dufam )
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlado si si vedomy ze so 100USD bankrollom a tvojimi bankroll pravidlami budes moct s najvacsou pravdepodobnostou hrat len jeden 1USD turnaj?
lebo na 80% v tom prvom nebudes ITM a tym padom uz ti neostane v bankrolle 100xBI
lebo na 80% v tom prvom nebudes ITM a tym padom uz ti neostane v bankrolle 100xBI
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Keď spravíš zoznam turnajov a budú sa niektoré hrať aj cez deň, tak sa niekedy zo srandy pridám
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ja by som to dal do takej herne kde nic ine nehravam,a kde je dost turnajov,napada mi tu v prvom rade P****Stars,mozno party,pripadne full tilt,aby sa to nemiesalo s inymi peniazmi,a teoreticky by sme mohli pridat aj sng pre 180 hracov-vsak to je uz MTT sa da povedat,nie?tusim prave taketo sng ma P****Stars
-
V prvom rade drzim palce, vlade!
Palo ma predbehol s tymi MTT SnG. To je vhodne riesenie toho problemu maleho vyskytu 1USD MTT a navyse je to aj casovo flexibilnejsie.
Co sa tyka klasickych MTT, tak tusim, ze napr. na FTP sa 1USD MTT hraje celkom dost. Na Titane sa hraju tusim 4-5 denne z toho asi 2 su re-buy. Pri 4-5 herniach budes mat toho na vyber urcite dost.
Palo ma predbehol s tymi MTT SnG. To je vhodne riesenie toho problemu maleho vyskytu 1USD MTT a navyse je to aj casovo flexibilnejsie.
Co sa tyka klasickych MTT, tak tusim, ze napr. na FTP sa 1USD MTT hraje celkom dost. Na Titane sa hraju tusim 4-5 denne z toho asi 2 su re-buy. Pri 4-5 herniach budes mat toho na vyber urcite dost.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.