Vela ludi hrava cash game alebo sit&go turnaje, ja som sa rozhodol ze pojdem inou cestou a to multi-table turnajov.
Takze o com to tu cele na mojom blogu bude?
Dal som si vysoke ciele a kedze onedlho tu mame euro tak som sa rozhodol takto:
Investujem 100€ a pokusim sa z nich spravit 100.000€

Netvrdim ze sa mi to podari a nebudem si buchat hlavu o stenu ak nie, ale chcem to skusit a chcem sa pri tom bavit.
Budem sa striktne drzat bankroll managementu v tom zmysle, ze budem chodit len na turnaje ktorych vstupne bude mensie ako moj aktualny zostatok / 100. Najmensie turnaje ktore budem hrat budu za 1$/1€.
To znamena, ze na turnaje so vstupnym 2$ pojdem az ked budem mat na konte 200$+, na 3$ az vtedy ked budem mat 300$+ atd.
Upozornujem ze sa nejdem s nikym pretekat a budem hrat len ked sa mi bude chciet.
Z kazdeho mojho hracieho dna by som sem rad prihodil rozhodujucu partiu z kazdeho turnaja, priebezne budem aktualizovat moj zostatok v herni/herniach (budem hrat vo viacerych herniach, pretoze dolarove/eurove turnaje nezacinaju zrovna kazdu chvilku)
Budem rad ked sem obcas niekto nakukne a vyjadri sa a ak bude mat niekto chut, moze sa kludne pridat, spolu nam bude veselsie