Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
inak hodil som tych troch do googlu-a nie su to ziadne b-cka
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
toto su polemizacie Ale ked uz to takto sem dal bude to nieco specialne... a to v tom ze obaja budu mat K,K
No uz to sem daj ten vysledok....GoGoGo
No uz to sem daj ten vysledok....GoGoGo
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
nie je to nic extra specialne,ale je zaujimave o aky turnaj islo,kto v tej hre hral,a ako vlastne v takejto situacii spravne zahrat,je to bezna situacia s ktorou sa mozeme stretnut takmer v kazdom turnaji,a je zaujimave precitat si nazory profikov...
-hoci v podstate sa staci spytat yegona
-hoci v podstate sa staci spytat yegona
-
Zajtra idem otestovat novy cardroom vo Viedni(www.montesino.at).
Hra sa 30+5 freezout,6000 garantovany,a aj struktura blindov vyzera velmi dobre,zacina 50/50 po 25 minut,keby sa chcel niekto pridat,napiste sem.
Guttes blatt.
Hra sa 30+5 freezout,6000 garantovany,a aj struktura blindov vyzera velmi dobre,zacina 50/50 po 25 minut,keby sa chcel niekto pridat,napiste sem.
Guttes blatt.
-
Takze co na to nasi profici?
1.Jannick-investovali sme sice 6.000,ale zostava nam viac ako 100 BB-to nam umozni pokracovat v turnaji,takze FOLD
mohol by mat 33,88,AA,A5s,nasa jedina nadej je precenenie parov 99,TT,JJ,QQ
2.Martin-FOLD,ale pred flopom by som dal reraise
3.Morten-jasny FOLD,pred flopom by mohol byt aj reraise,ale aj call je ok,ak hrac UTG da taky velky raise,button dostava super pot odds a moze dorovnat aj s rukami typu 45,56,57 suited a tiez 33,88,existuje moznost ,ze nas len vyblufoval,ale s tymito KK by som neriskoval cely turnaj..
1.Jannick-investovali sme sice 6.000,ale zostava nam viac ako 100 BB-to nam umozni pokracovat v turnaji,takze FOLD
mohol by mat 33,88,AA,A5s,nasa jedina nadej je precenenie parov 99,TT,JJ,QQ
2.Martin-FOLD,ale pred flopom by som dal reraise
3.Morten-jasny FOLD,pred flopom by mohol byt aj reraise,ale aj call je ok,ak hrac UTG da taky velky raise,button dostava super pot odds a moze dorovnat aj s rukami typu 45,56,57 suited a tiez 33,88,existuje moznost ,ze nas len vyblufoval,ale s tymito KK by som neriskoval cely turnaj..
-
Tato hra sa odohrala na WSOP 2007 main Event,krale drzal znamy Dan Theo Jörgensen,na turne to tam napalil all in,super par minut sice rozmyslal,ale potom dorovnal s prekvapivou rukou 5-7 suited,Theovi ani jeden z dvoch dalsich kralov nedocvalal a porucal sa po 50 minutach z hlavneho turnaja.....
Potom hovoril,ze bol presvedceny,ze super drzi 99 alebo QQ....
Takze pre mna 2 poucenia:
1.niekedy treba vediet zhodit aj KK
2.netreba citat ziadnu literaturu,uplne staci to co pise yegon
Potom hovoril,ze bol presvedceny,ze super drzi 99 alebo QQ....
Takze pre mna 2 poucenia:
1.niekedy treba vediet zhodit aj KK
2.netreba citat ziadnu literaturu,uplne staci to co pise yegon
-
Hra c.2.
Buy in 50.000 danskych korun,startstack 10.000.
Blinds 1000/2000,ante 200.Tvoj stack 30.000.
Na pozicii 4 nachadzas na ruke J -J a zvysujes na 6.000,len jeden hrac,velmi solidny na buttone dorovnava.
Flop:A -T -9
Obidvaja check.
Turn:8
Ty vsadzas 6.000,na co super reaguje okamzitym all in.Ostava ti poslednych 18.000.Co robit?
Takze ak sa chce niekto porovnat s tromi poker pro,mate moznost.
Kludne mozte aj napisat ako by ste to zahrali pred flopom,pripadne na flope.
Buy in 50.000 danskych korun,startstack 10.000.
Blinds 1000/2000,ante 200.Tvoj stack 30.000.
Na pozicii 4 nachadzas na ruke J -J a zvysujes na 6.000,len jeden hrac,velmi solidny na buttone dorovnava.
Flop:A -T -9
Obidvaja check.
Turn:8
Ty vsadzas 6.000,na co super reaguje okamzitym all in.Ostava ti poslednych 18.000.Co robit?
Takze ak sa chce niekto porovnat s tromi poker pro,mate moznost.
Kludne mozte aj napisat ako by ste to zahrali pred flopom,pripadne na flope.
-
a kolko ma ten co nam to tam pushol stack? kolko by mu zostalo ak by s nami prehral? podla mna call, zachvilu nas obehnu blindy (5 ruk aj s blindami ak dobre ratam) zostalo by nam 14k, co je len 7BB.... na turne by som to checkol, bet je OK vtedy ak sme ready to call allin, podla mna teda fold uz nie..., ak by sme ale teda checkli turn a D by vsadil uvazoval by som reraise allin alebo fold (zalezi podla toho kolko ma button stack a ci je nam schopny zlozit dajme tomu AQs).
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
mali len tieto info ako som sem dal,podla mna z textu tam vyplyva,ze,mal viac ako my,udajne velmi solidny hrac,a ostava nam 18k,cize 9 BB...
tu je zaujimave,ze vsetci traja pros sa totalne zhodli...
tu je zaujimave,ze vsetci traja pros sa totalne zhodli...
-
bijes len bluff cize na call potrebujes vymysliet dostatok ruk s ktorymi by mohol bluffovat a nebetol by uz flop - nechce sa mi nad tym teraz velmi rozmyslat ale ja ich okrem 77 vela nevidim - akoze je to pre supera dobry spot na bluff lebo tvoj check na flope je na 90% horsia ruka nez Ax ale vacsinou v pozicii ak ma nejaky draw betne uz flop, cize to vyzera ze na flope mal showdown value - teda aspon par a nevidim vela parov ktore bijes a ktore hraju takto - takze u mna asi zase fold a hura do shorstack ninja modu
online sa JJ da pushnut pf, live neviem tam maju ludia ine range
mozno proti dobremu superovi je lepsie cbet 8000/call ai na flope - lebo tam jeho raising range bude casto bluff / semibluff s draw
online sa JJ da pushnut pf, live neviem tam maju ludia ine range
mozno proti dobremu superovi je lepsie cbet 8000/call ai na flope - lebo tam jeho raising range bude casto bluff / semibluff s draw
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.