Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod rastik 27 Okt 2008 10:56

yegon napísal:bijes len bluff cize na call potrebujes vymysliet dostatok ruk s ktorymi by mohol bluffovat a nebetol by uz flop - nechce sa mi nad tym teraz velmi rozmyslat ale ja ich okrem 77 vela nevidim - akoze je to pre supera dobry spot na bluff lebo tvoj check na flope je na 90% horsia ruka nez Ax ale vacsinou v pozicii ak ma nejaky draw betne uz flop, cize to vyzera ze na flope mal showdown value - teda aspon par a nevidim vela parov ktore bijes a ktore hraju takto - takze u mna asi zase fold a hura do shorstack ninja modu :)

online sa JJ da pushnut pf, live neviem tam maju ludia ine range
mozno proti dobremu superovi je lepsie cbet 8000/call ai na flope - lebo tam jeho raising range bude casto bluff / semibluff s draw

presne ako vravis, ja som ho rovno tipol na 77
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod keso26 27 Okt 2008 11:02

tipujem ze QQ-AA a AK by nas dal AI uz pred flopom, tiez si myslim ze stredne pary 88-TT by ne-setminoval pri iba 15BB deep efektivnom stacku a ak by uz chcel hrat tak by nas dal AI pf, skor by som ho putol na draw, pri ktorej by call pre neho nemal vyznam ale ak to shipne ma este nejaku FE kedze sa moze domnievat ze po checknutom flope sme weak a snazime sa to kupit na turne. Bal by som sa len AQ, AJ a QJ (aj ked QJ by tiez nemal hrat pf ak prave nie je nejaky brutal CL) Ked k tomu pridam to, ze v pote je kopec dead money (blinds + antes) a aj ked pot odds su sice len cca 2,5:1 tak by som to tam poslal, pretoze mame druhy par + OESD. Fold sa mi zda prilis weak vzhladom k tomu ze by nam ostalo len 9BB a v najblizsich troch - styroch rukach musime ist AI navyse z EP.

Ako by som hral ja : podla spravania sa stola by som zvazil dve moznosti a to
1. AI pf, mam 15BB cize slusnu FE, je tam kopec dead money a ked niekto callne mam hratelnu ruku
2. raise 5K pf, cbet 5K flop, AI turn
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod palo1973 27 Okt 2008 11:43

brutal CL asi nebol,to by tam napisali,to by menilo dost situaciu
nasi traja pros sa na hru pf zhodli,po flope vravel kazdy nieco ine....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 27 Okt 2008 12:24

keso26 napísal:skor by som ho putol na draw, pri ktorej by call pre neho nemal vyznam ale ak to shipne ma este nejaku FE kedze sa moze domnievat ze po checknutom flope sme weak a snazime sa to kupit na turne

kedze ma poziciu nebolo by pre neho lepsie skusit kupit pot uz na flope po nasom checku ktorym sme ukazali slabost? Ma vacsiu fold equity a aj vacsiu pot equity v pripade ze pojdeme dalej ked este uvidi dve karty.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod keso26 27 Okt 2008 12:44

yegon napísal:kedze ma poziciu nebolo by pre neho lepsie skusit kupit pot uz na flope po nasom checku ktorym sme ukazali slabost? Ma vacsiu fold equity a aj vacsiu pot equity v pripade ze pojdeme dalej ked este uvidi dve karty.

..ono mas pravdu, ze ak nieco v tejto situacii bijeme, tak len bluf kde by som zaradil iba tie draws (s ktorych navyse jedna uz po turne moze byt kompletna) pripadne este nejake KQ s ktorym je ale len velmi tazke si to predstavit ze by to spravil solidny hrac ako palo pise ze je. Naozaj bude asi pravda taka a je viac pravdepodobne ze sme na tomto boarde pozadu. Naozaj tazke rozhodnutie. Ze by fold a skusit este nejaky zazrak pri tych ante a blinds ?..no neviem neviem.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod palo1973 27 Okt 2008 12:52

keso26-velmi dobre uvazujes,s cim dorovnava solidny hrac,ktory nie je pod tlakom ako shorty UTG raise?
-male pary-podla mna nie
-stredne pary ,8899,TT-neda sa vylucit
-AA,KK,mozno aj QQ by bol reraise pf
-handy typu JQ,KQ-podla mna tiez nie-byvaju casto dominovane
AJ-mozno by aj dorovnal,ale UTG raise skor nie, a my mame JJ,malo pravdepodobne

cize co zostava? AQ

blbo sa mi k tomu vyjadruje,lebo viem vysledok,ale na jeho mieste mal asi potrestat nasu slabost na flope,na tom turne mohlo byt neskoro....
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 27 Okt 2008 13:03

takze co nato nasi pros?

Morten-k tejto ruke mam velke vyhrady,jednoznacne pf all in
-check na flope od oboch je ok,ale na turne by som nezvysoval o 6k,co by sa stalo ak reraisen all in?aha to sa aj stalo! ak zlozim,tak mam smiesny stack,ak dorovnam som pozadu,naozaj neviem,jedno je iste ja by som sa do takejto situacie nedostal!

Jannick-preflop urcite all in,na stole je 4.800,ja mam 30k ,zrejme zvysim o 1/6 svoj stack bez boja,ak ma niekto vyssi par,ok smola
-ak zlozim ostane mi malo zetonov,cize fold len ak by bol stol mimoriadne slaby,tazka situacia,ale u mna call

Martin-preflop jednoznacne all in,a inak v nasej situacii jasny fold,mam 18k a s tym sa da este hrat,nevidim ziadny dovod na call,som jasne pozadu..
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 27 Okt 2008 13:10

A vysledok?

Hralo sa to na EPT v Kodani 2007,Uffe Holm drzal JJ,solidnym hracom na buttone bol Christian Grundtvig.
Uffe tiez nevedel co robit,pyta sa "co to tu robis gangster?",nakoniec sa rozhodol dorvnat so slovami "ak prehram,tak som rad,ze moje zetony pojdu prave k tebe"

Christian ukazal A :spade: -Q :club: a je 84% favorit.
River bol blank takze to bola pre Uffeho rozlucka s turnajom.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 27 Okt 2008 16:04

takze posledna tretia hra by vam mala byt najblizsia,lebo je z "nasho" online sveta

100.000 GTD,buy in 11$,20.000 ucastnikov,startstack 3.000

blinds 2.000/4000,ante 400
average 57.000,tvoj stack 64.850

drzis na BB J :spade: -T :spade:
vsetci skladaju,akurat hrac na buttone so stackom 67.2000,ktory si prave prisadol navysuje minimalne na 8.000 a ty dorovnavas.

flop:8 :heart: -T :diamond: -Q :spade:

Co robit?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 27 Okt 2008 18:51

c/r allin baby
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!