OPT 4
Re: OPT 4
Palo ale tym co ty navrhujes sa to nevyriesi nijako... ja ked som vyhral OPT3 tak som z tych 16 turnajov mal urcite 4-5 bez bodov, takze keby sa mi sktrli, nic by sa nezmenilo... co myslim plati skoro o vsetkych. Mne sa zda to bodovanie velmi dobre.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
keso26 napísal:7castle, to si si peknu special motivaciu vymyslel ..a stavku v akej vyske by si si tak predstavoval a aky by si mi dal kurz ?
Keso tak specialne pre teba by sa nieco ako mojich $75 proti tvojim $50 dalo vymysliet
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Palo ale tym co ty navrhujes sa to nevyriesi nijako... ja ked som vyhral OPT3 tak som z tych 16 turnajov mal urcite 4-5 bez bodov, takze keby sa mi sktrli, nic by sa nezmenilo... co myslim plati skoro o vsetkych. Mne sa zda to bodovanie velmi dobre.
vsak to bol navrh,mozme diskutovat...
v roznych sportoch,napr.skoky na lyziach sa skrta najslabsi vysledok a podobn
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
7castle napísal:keso26 napísal:7castle, to si si peknu special motivaciu vymyslel ..a stavku v akej vyske by si si tak predstavoval a aky by si mi dal kurz ?
Keso tak specialne pre teba by sa nieco ako mojich $75 proti tvojim $50 dalo vymysliet
mmmmm, to znie lakavo, ale ja mam teraz downswing ..v kazdom pripade je to zaujimava ponuka, zvazim (rozumej pockam kym prejde sick obdobie) a dam odpoved
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
palo1973 napísal:7castle napísal:Palo ale tym co ty navrhujes sa to nevyriesi nijako... ja ked som vyhral OPT3 tak som z tych 16 turnajov mal urcite 4-5 bez bodov, takze keby sa mi sktrli, nic by sa nezmenilo... co myslim plati skoro o vsetkych. Mne sa zda to bodovanie velmi dobre.
vsak to bol navrh,mozme diskutovat...
v roznych sportoch,napr.skoky na lyziach sa skrta najslabsi vysledok a podobn
Ahojte, pripajam sa k Palovmu navrhu, nezaratat vsetky turnaje kazdemu, ale len urcity pocet, napr. 10....
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.