keso26 napísal:7castle, to si si peknu special motivaciu vymyslel..a stavku v akej vyske by si si tak predstavoval a aky by si mi dal kurz ?
7castle napísal:Palo ale tym co ty navrhujes sa to nevyriesi nijako... ja ked som vyhral OPT3 tak som z tych 16 turnajov mal urcite 4-5 bez bodov, takze keby sa mi sktrli, nic by sa nezmenilo... co myslim plati skoro o vsetkych. Mne sa zda to bodovanie velmi dobre.
7castle napísal:keso26 napísal:7castle, to si si peknu special motivaciu vymyslel..a stavku v akej vyske by si si tak predstavoval a aky by si mi dal kurz ?
Keso tak specialne pre teba by sa nieco ako mojich $75 proti tvojim $50 dalo vymysliet
palo1973 napísal:7castle napísal:Palo ale tym co ty navrhujes sa to nevyriesi nijako... ja ked som vyhral OPT3 tak som z tych 16 turnajov mal urcite 4-5 bez bodov, takze keby sa mi sktrli, nic by sa nezmenilo... co myslim plati skoro o vsetkych. Mne sa zda to bodovanie velmi dobre.
vsak to bol navrh,mozme diskutovat...
v roznych sportoch,napr.skoky na lyziach sa skrta najslabsi vysledok a podobn
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.