U***et freeroll

Ak sa chcete podeliť o nejaké heslo na turnaj, píšte sem

Re: U***et freeroll

Odoslaťod vlade 09 Nov 2008 16:03

uz je heslo na stranke http://www.pokerportal.info/pokerportal-turnaje/, co ste taki nedockavi, cim neskor ho tam dame tym menej cudzincov tam bude. :roll:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod mirkokiller 09 Nov 2008 18:07

a prečo je také ťažko uhádnuteľné heslo ?:)
mirkokiller

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod svkice666 09 Nov 2008 22:13

Tak ten freeroll bol fajn, ale heslo bolo lahke a bolo tam dost inostrancov. Ale diky za tretie miesto. :good:
svkice666

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod j0jiii 09 Nov 2008 22:22

tento freerool ma tak nasral ze sa to neda ani opisat....
Moja ruka AA jeho ruka 7 10 Allin PF ano dosli mu tri 10 preco nie neuveritelne...ostalo mi 500zetonov idem do Allinu PF s Q 10 vo farbe Tpek ma zrazu ze dorovna s 2 a 3 ze lol?? dosli mu dalsie dve 3 a tak som skoncil po 8 minutach turnaj...proste unbelievable co sa tam dialo...
j0jiii

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Hufelix 09 Nov 2008 22:30

Šak freeroll :), to je predsa normálne...
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Odoslaťod Barin 09 Nov 2008 22:47

j0jiii napísal:tento freerool ma tak nasral ze sa to neda ani opisat....
Moja ruka AA jeho ruka 7 10 Allin PF ano dosli mu tri 10 preco nie neuveritelne...ostalo mi 500zetonov idem do Allinu PF s Q 10 vo farbe Tpek ma zrazu ze dorovna s 2 a 3 ze lol?? dosli mu dalsie dve 3 a tak som skoncil po 8 minutach turnaj...proste unbelievable co sa tam dialo...

Sedel som pri tvojom stole a dajak divne si tie handy pamatas...prva bola tvoje AAvsATo kde mu na flop prisli dve desiny a druha tvoj UTG push QT ovs J3o 20 BB deep kde vyhral na par trojok.Suhlasim, ze ta prva bola dost smola ale to sa stava, tu druhu si si uz pretiltoval sam...hlavne ked uz popisujes partie tak si aspon nevymyslaj.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod roche01 10 Nov 2008 08:04

Barin napísal:

Sedel som pri tvojom stole a dajak divne si tie handy pamatas...prva bola tvoje AAvsATo kde mu na flop prisli dve desiny a druha tvoj UTG push QT ovs J3o 20 BB deep kde vyhral na par trojok.Suhlasim, ze ta prva bola dost smola ale to sa stava, tu druhu si si uz pretiltoval sam...hlavne ked uz popisujes partie tak si aspon nevymyslaj.

jj, tie handy boli také ako píšeš Barin, ale fakt je, že ten súper asi ani netuší kde CZ/SK leží. Podľa mesta to bol nejaký severan. A nebol jediný, ktorý pri našom stole nemal čo robiť. A predpokladám, že pri ostatných tam sedelo tiež dosť nórov, fínov, lotyšov a pod.
Prosím Vás, na budúce kolo zapojte trochu fantáziu a dajte nejaké ťažšie uhádnuteľné heslo. Citujem lotyša, čo sedel vedľa mňa:

"Such a stupid easy password is not hard to know!!!"

Takže, please, aspoň niečo také typu PPliga02 apod... :)
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod buschle 10 Nov 2008 08:16

Inak zaujimavy konicek takto typovat hesla po herniach na freeroly , uz vidim nejakeho nora co tak typuje a trafi a spravi temnym hlasom "BUHAHAHA" :crazy:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod potkanko 10 Nov 2008 11:47

roche01 napísal:
Barin napísal:

jj, tie handy boli také ako píšeš Barin, ale fakt je, že ten súper asi ani netuší kde CZ/SK leží. Podľa mesta to bol nejaký severan. A nebol jediný, ktorý pri našom stole nemal čo robiť. A predpokladám, že pri ostatných tam sedelo tiež dosť nórov, fínov, lotyšov a pod.
Prosím Vás, na budúce kolo zapojte trochu fantáziu a dajte nejaké ťažšie uhádnuteľné heslo. Citujem lotyša, čo sedel vedľa mňa:

"Such a stupid easy password is not hard to know!!!"

tiez ma pekne nasral tento freerollllik... moje KK po flope Q 8 4 išlo do allinu, samozrejme ma docalloval tipek s J8 a krasne mu to prislo... turn 10, river 9 a išiel som kukať radšej telku... ale mam aspom bod za účasť....

Takže, please, aspoň niečo také typu PPliga02 apod... :)
potkanko

Založený: Mar 2008

Odoslaťod palo1973 10 Nov 2008 12:02

vsetkym co hrate taketo a podobne freerolly odporucam hrat to tak ako keby to bol napr turnaj s buy inom 10$,nenechat sa ovplyvnit tym,ze s vami je niekolko maniakov pri stole a hrajte solidny poker,neziskate zle navyky a nebude vas lakat potom v normalnych turnajoch dorovnat pf all in s kartami typu A4 alebo JQ,a ked vypadnete s lepsou kombinaciou,tak sa nic nedeje,toto je nastastie dlhodoba liga,kde sa naozaj ukaze to je najlepsi,takze

good luck all
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Heslá na turnaje a freerolly

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!