U***et freeroll
Re: U***et freeroll
uz je heslo na stranke http://www.pokerportal.info/pokerportal-turnaje/, co ste taki nedockavi, cim neskor ho tam dame tym menej cudzincov tam bude.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
a prečo je také ťažko uhádnuteľné heslo ?:)
- mirkokiller
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tak ten freeroll bol fajn, ale heslo bolo lahke a bolo tam dost inostrancov. Ale diky za tretie miesto.
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
tento freerool ma tak nasral ze sa to neda ani opisat....
Moja ruka AA jeho ruka 7 10 Allin PF ano dosli mu tri 10 preco nie neuveritelne...ostalo mi 500zetonov idem do Allinu PF s Q 10 vo farbe Tpek ma zrazu ze dorovna s 2 a 3 ze lol?? dosli mu dalsie dve 3 a tak som skoncil po 8 minutach turnaj...proste unbelievable co sa tam dialo...
Moja ruka AA jeho ruka 7 10 Allin PF ano dosli mu tri 10 preco nie neuveritelne...ostalo mi 500zetonov idem do Allinu PF s Q 10 vo farbe Tpek ma zrazu ze dorovna s 2 a 3 ze lol?? dosli mu dalsie dve 3 a tak som skoncil po 8 minutach turnaj...proste unbelievable co sa tam dialo...
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Šak freeroll , to je predsa normálne...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
j0jiii napísal:tento freerool ma tak nasral ze sa to neda ani opisat....
Sedel som pri tvojom stole a dajak divne si tie handy pamatas...prva bola tvoje AAvsATo kde mu na flop prisli dve desiny a druha tvoj UTG push QT ovs J3o 20 BB deep kde vyhral na par trojok.Suhlasim, ze ta prva bola dost smola ale to sa stava, tu druhu si si uz pretiltoval sam...hlavne ked uz popisujes partie tak si aspon nevymyslaj.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Barin napísal:j0jiii napísal:tento freerool ma tak nasral ze sa to neda ani opisat....
Sedel som pri tvojom stole a dajak divne si tie handy pamatas...prva bola tvoje AAvsATo kde mu na flop prisli dve desiny a druha tvoj UTG push QT ovs J3o 20 BB deep kde vyhral na par trojok.Suhlasim, ze ta prva bola dost smola ale to sa stava, tu druhu si si uz pretiltoval sam...hlavne ked uz popisujes partie tak si aspon nevymyslaj.
jj, tie handy boli také ako píšeš Barin, ale fakt je, že ten súper asi ani netuší kde CZ/SK leží. Podľa mesta to bol nejaký severan. A nebol jediný, ktorý pri našom stole nemal čo robiť. A predpokladám, že pri ostatných tam sedelo tiež dosť nórov, fínov, lotyšov a pod.
Prosím Vás, na budúce kolo zapojte trochu fantáziu a dajte nejaké ťažšie uhádnuteľné heslo. Citujem lotyša, čo sedel vedľa mňa:
"Such a stupid easy password is not hard to know!!!"
Takže, please, aspoň niečo také typu PPliga02 apod...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Inak zaujimavy konicek takto typovat hesla po herniach na freeroly , uz vidim nejakeho nora co tak typuje a trafi a spravi temnym hlasom "BUHAHAHA"
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
roche01 napísal:Barin napísal:j0jiii napísal:tento freerool ma tak nasral ze sa to neda ani opisat....
jj, tie handy boli také ako píšeš Barin, ale fakt je, že ten súper asi ani netuší kde CZ/SK leží. Podľa mesta to bol nejaký severan. A nebol jediný, ktorý pri našom stole nemal čo robiť. A predpokladám, že pri ostatných tam sedelo tiež dosť nórov, fínov, lotyšov a pod.
Prosím Vás, na budúce kolo zapojte trochu fantáziu a dajte nejaké ťažšie uhádnuteľné heslo. Citujem lotyša, čo sedel vedľa mňa:
"Such a stupid easy password is not hard to know!!!"
tiez ma pekne nasral tento freerollllik... moje KK po flope Q 8 4 išlo do allinu, samozrejme ma docalloval tipek s J8 a krasne mu to prislo... turn 10, river 9 a išiel som kukať radšej telku... ale mam aspom bod za účasť....
Takže, please, aspoň niečo také typu PPliga02 apod...
- potkanko
- Založený: Mar 2008
vsetkym co hrate taketo a podobne freerolly odporucam hrat to tak ako keby to bol napr turnaj s buy inom 10$,nenechat sa ovplyvnit tym,ze s vami je niekolko maniakov pri stole a hrajte solidny poker,neziskate zle navyky a nebude vas lakat potom v normalnych turnajoch dorovnat pf all in s kartami typu A4 alebo JQ,a ked vypadnete s lepsou kombinaciou,tak sa nic nedeje,toto je nastastie dlhodoba liga,kde sa naozaj ukaze to je najlepsi,takze
good luck all
good luck all
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Heslá na turnaje a freerolly
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.