Vyvoj Mien
Re: Vyvoj Mien
Ako hraca pokru ma vyvoj kurzu USD moze tesit, ako obchodnika vsak vobec...
Aj tak mi to cele pride divne...
USA sposobia svetovu ekonomicku krizu, federalne rezervy naleju do ekonomiky kopec love, co by malo mat za nasledok znizenie hodnoty penaznej jednotky. Zaroven zaujem investorov o USD klesa. K tomu tam maju este tie ich debilne volby... Ale USD ide hore! Mam pocit, ze na tomto svete je vsetko naopak. Alebo inak, USA dokazu vytazit zo vsetkeho. Alebo este inak, sprosto a ludovo: "Vacsi pes jebe!".
Este ako jedine logicke vysvetlenie mi pride, ze tym, ze Rusi, Cinania, Arabi, atd., ktori skupuju "krachujuce" americke banky a podniky ich kupovali za USD. Takze sa zvysil dopyt po USD a teda aj jeho hodnota. Ale aj to mi pride divne, lebo v tychto krajinach je USD "beznou" menou. Takze uz fakt neviem...
Mozno nie som lama len do cash game, ale aj do ekonomickych analyz. Takze ak sa najde niekto, kto mi tuto precudesnu situaciu nejako ozrejmi, tak budem rad...
Aj tak mi to cele pride divne...
USA sposobia svetovu ekonomicku krizu, federalne rezervy naleju do ekonomiky kopec love, co by malo mat za nasledok znizenie hodnoty penaznej jednotky. Zaroven zaujem investorov o USD klesa. K tomu tam maju este tie ich debilne volby... Ale USD ide hore! Mam pocit, ze na tomto svete je vsetko naopak. Alebo inak, USA dokazu vytazit zo vsetkeho. Alebo este inak, sprosto a ludovo: "Vacsi pes jebe!".
Este ako jedine logicke vysvetlenie mi pride, ze tym, ze Rusi, Cinania, Arabi, atd., ktori skupuju "krachujuce" americke banky a podniky ich kupovali za USD. Takze sa zvysil dopyt po USD a teda aj jeho hodnota. Ale aj to mi pride divne, lebo v tychto krajinach je USD "beznou" menou. Takze uz fakt neviem...
Mozno nie som lama len do cash game, ale aj do ekonomickych analyz. Takze ak sa najde niekto, kto mi tuto precudesnu situaciu nejako ozrejmi, tak budem rad...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Nastuduj cosi ako urokovu mieru, federalna banka v snahe zachranit to pustala a za rok su dole z okolo 4 percent na jednom alebo dokonca len polpercente, co je uplny brutal, peniaze=dolar ako taky je teda 'zadarmo' (naklad na pozicku) a teda sa zvysuje dopyt, a kedze aj tak je ho uz malo ide hore..
ale aj tak to pojde do sraciek;)
ale aj tak to pojde do sraciek;)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
A komu teraz poziciavaju? Ked vlastny uvery ich dostali do sraciek...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
na kolko sa podla vas vysplha $?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
na dva dolare imo ))
Zalezi na tom ako si novy prezident splni predvolebne referencie , a podla vyvoja krizy
Zalezi na tom ako si novy prezident splni predvolebne referencie , a podla vyvoja krizy
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
100EUR = 1000000000000USD dajte tomu len trochu casu
samozrejme ak amerika vyriesi svoje zadlzenie vyhlasenim vojny najvacsim veritelom tak mozno ostane vsetko po starom
samozrejme ak amerika vyriesi svoje zadlzenie vyhlasenim vojny najvacsim veritelom tak mozno ostane vsetko po starom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Tak vsetci si dajme na pokri prachy iba v dolaroch a mozes zarabat aj ked nehras resp. prehravas..... Lets make money
- Brejci
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tak mi len tak z nicoho nic napadlo, ze som uz dlho nekukal ako je na tom dolar a on sa nam zase trosku posilnil
prepocet na SKK (zdroj http://www.nbs.sk/) :
1 EUR = 1,3085 USD
30,126 SKK = 1,3085 USD
23,02 SKK = 1 USD
pripadne ak by chcel niekto robit zlozitejsie kalkulacie, tak tato stranka to dokaze
http://openiazoch.zoznam.sk/produkty/me ... ?TID=MEUSD
prepocet na SKK (zdroj http://www.nbs.sk/) :
1 EUR = 1,3085 USD
30,126 SKK = 1,3085 USD
23,02 SKK = 1 USD
pripadne ak by chcel niekto robit zlozitejsie kalkulacie, tak tato stranka to dokaze
http://openiazoch.zoznam.sk/produkty/me ... ?TID=MEUSD
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dik, cashoutujem
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.