ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
no ja hram vacsinou 3 stoly takze to je taka hodinka
btw teraz som hral na PS tie HU SNGcka a som bol prekvapeny ze soft na stars je o hodne pomalsi nez U***et
btw teraz som hral na PS tie HU SNGcka a som bol prekvapeny ze soft na stars je o hodne pomalsi nez U***et
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
..ako dataminujes na party ?..pretoze tam treba sediet priamo pri stole, aby sa Ti ukladala HH. To si tam sadnes a sit-outnes sa ? ..to ta ale po 10min. ci kolko vyhodi, ci mas na to iny fígeľ ?
..ten Tvoj graf 700 ruk a -7BI, heh no tak to sa klaniam, to si vacsi borec ako ja. Ja som dal -15 BI ale za 8K ruk a to je to to najhrozostrasnejsie, co som doteraz zazil
blogy-f94/keso26-pokrovy-blog-t2054.html?sd=d#p53586
..ten Tvoj graf 700 ruk a -7BI, heh no tak to sa klaniam, to si vacsi borec ako ja. Ja som dal -15 BI ale za 8K ruk a to je to to najhrozostrasnejsie, co som doteraz zazil
blogy-f94/keso26-pokrovy-blog-t2054.html?sd=d#p53586
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
na party existuje soft freephg ktory ti savuje observed HH aj ked nesedis na stole
-
fiiiha, dik za info ..takze to asi funguje aj ked nie som prihlaseny. A nemozu byt nejake problemy, napriklad, ze by nejak checkovali IP-cku ked zistia, ze niekto pouziva ten soft, alebo to nemaju ako zistit (pytam sa, lebo tymto veciam nerozumiem a mam tam vcelku dost penazi)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
neviem, myslim ze ten soft nie je nimi zakazany, pouziva sa v kombinacii s ahk skriptami - betpot skript ho pouziva na to aby zistil kolko je prave v pote
ved napis na party a spytaj sa ich predtym nez to pouzijes - na to maju support
malo by to fungovat vzdy ked otvoris stol, takze ak sa to da aj ked nie si prihlaseny tak to pojde, akurat pokial sa dobre pamatam tak v starej verzii ich softu si mohol neprihlaseny pozerat len na 4 stoly a prihlaseny tusim 16
ved napis na party a spytaj sa ich predtym nez to pouzijes - na to maju support
malo by to fungovat vzdy ked otvoris stol, takze ak sa to da aj ked nie si prihlaseny tak to pojde, akurat pokial sa dobre pamatam tak v starej verzii ich softu si mohol neprihlaseny pozerat len na 4 stoly a prihlaseny tusim 16
-
Takze po vcerajsku si mozem podat ruku s kesom, dostal som sa od zaciatku mesiaca na -12BI na NL200 tj asi 1/4 bankrollu Neuveritelne veci sa diali a stale deju. Same setupy v moj neprospech, standartky ako KK vs AA , QQ vs KK furt - uz ma to nebavi. Aj ked este stale by som mohol hrat nl200 tak dnes prechadzam na nl100, idem tam nagrindit aby som bol poriadne overrolled tj aspon 50xBI na nl200. Aj stoly su dost otrasne cez tyzden na nl200.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:Takze po vcerajsku si mozem podat ruku s kesom, dostal som sa od zaciatku mesiaca na -12BI na NL200 tj asi 1/4 bankrollu Neuveritelne veci sa diali a stale deju. Same setupy v moj neprospech, standartky ako KK vs AA , QQ vs KK furt - uz ma to nebavi. Aj ked este stale by som mohol hrat nl200 tak dnes prechadzam na nl100, idem tam nagrindit aby som bol poriadne overrolled tj aspon 50xBI na nl200. Aj stoly su dost otrasne cez tyzden na nl200.
Chcel by som mat tvoje problemy , " ze musim ist grindit NL100 "
Ty si hral NL200 6stolov ? a je tam taky rozdiel medzi hracmi na NL100 a NL200 ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Noo je tam menej fishiek. Inak regulary o nieco tazsie pustaju svoje stacky, ale nezda sa mi, zeby to boli nejaki ultra super hraci. Treba na nich zahrat trosku tricky a je to OK. Ale ked na mna furt chytaju zveriny a ja ani prd tak nic nezmozem:) Viac sa hra z pozicie. JJ hral som 6 stolov a dost casto som mal na 3-4 samych regularov aj ked som table-selectoval.
- ferkan
ferkan napísal:dost casto som mal na 3-4 samych regularov aj ked som table-selectoval.
[ ] tableselecting
-
nj proste lepsie stoly neboli dali sa najst 2-3 kde bolo par fishiek a zvysok uz som uz len doplnil najlepsimi z najhorsich stolov Dost casto som aj tie regular stoly zatvaral a hladal nove ale nist moc
- ferkan
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.