ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
Tak som nelenil a od zaciatku mesiaca hram NL200.
Hned v prvej session som zapisal -800$ a v dalsej som uz bol -400, kedy sa to trosku umudrilo a dostal sa na +600, cize zatial vsehovsudy 1 BI dole co je znesitelne.
Ked som bol tych -1200 dokopy tak som mal won at showdown okolo 30% co je dost sick
Moje dojmy z tohto limitu su celkom v poho. Ryby sa stale najdu ale treba uz dost table selectovat. Hraci su hodne aggro, niekedy az overaggro z coho sa da celkom profitovat
Hadam sa uz coskoro prehupnem do plusu, to sa mi uz bude aj pokojnesie hrat. Btw vcera sa mi stala aj taka mila vec ze po hodneeee dlhej dobe si na mna PS prichystalo prasacinku typu KK vs AA kedy som bol na zaciatku na zlej ale na konci na spravnej strane ked mi konik poslusne doklusal
Hned v prvej session som zapisal -800$ a v dalsej som uz bol -400, kedy sa to trosku umudrilo a dostal sa na +600, cize zatial vsehovsudy 1 BI dole co je znesitelne.
Ked som bol tych -1200 dokopy tak som mal won at showdown okolo 30% co je dost sick
Moje dojmy z tohto limitu su celkom v poho. Ryby sa stale najdu ale treba uz dost table selectovat. Hraci su hodne aggro, niekedy az overaggro z coho sa da celkom profitovat
Hadam sa uz coskoro prehupnem do plusu, to sa mi uz bude aj pokojnesie hrat. Btw vcera sa mi stala aj taka mila vec ze po hodneeee dlhej dobe si na mna PS prichystalo prasacinku typu KK vs AA kedy som bol na zaciatku na zlej ale na konci na spravnej strane ked mi konik poslusne doklusal
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
nech sa paci, ja som dnes videl straightflush - bohuzial z nespravnej strany barikady
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Spravny grinder even nikdy nevzdava
- ferkan
..wau, parada za 800 ruk dat 5BI ..ja ale aj tak nejdem tlacit na pilu, aj ked by sa to uz snad tiez mohlo skoncit ..nahod sem ten 600USD pot na cca 1520 ruke
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Aj dat za 1000 ruk 5 BI dole je docela vykon Holt tentokrat som neustal KK vs AA, QQ vs KK a podobne standartky.
hh, ta hra co spominas bola docela funny. Nemam teraz pristup k trackeru tak len slovne
Sedim na stole so samymi regularmi, rybky uz boli povysavane, ale presadzat sa mi moc nechcelo.
Hrac na UTG 14/11/3 otvara na $6, BTN ho dorovnava a ja na SB nachadzam K K Stacky sme mali pekne ja asi 260, btn 500+,UTG 300. Takze ja s konikmi davam na $24. UTG call, ale co to BTN reraise $68. Btn ide nieco ako 21/17/5. Tento jeho move sa mi zda byt velmi pochybny. Som si na 95% ze nema super hendu, otazka je ci mam iba docallovat a riskovat tam este jedneho. Nakoniec iba callujem a UTG sklada. Flop prichadza Q 9 4 . Z prvej betujem $102, BTN push allin, ja call asi 100 dalsich. Turn A river , v tej chvili by som za seba nedal ani deravy gros ale BTN muckuje Q J
hh, ta hra co spominas bola docela funny. Nemam teraz pristup k trackeru tak len slovne
Sedim na stole so samymi regularmi, rybky uz boli povysavane, ale presadzat sa mi moc nechcelo.
Hrac na UTG 14/11/3 otvara na $6, BTN ho dorovnava a ja na SB nachadzam K K Stacky sme mali pekne ja asi 260, btn 500+,UTG 300. Takze ja s konikmi davam na $24. UTG call, ale co to BTN reraise $68. Btn ide nieco ako 21/17/5. Tento jeho move sa mi zda byt velmi pochybny. Som si na 95% ze nema super hendu, otazka je ci mam iba docallovat a riskovat tam este jedneho. Nakoniec iba callujem a UTG sklada. Flop prichadza Q 9 4 . Z prvej betujem $102, BTN push allin, ja call asi 100 dalsich. Turn A river , v tej chvili by som za seba nedal ani deravy gros ale BTN muckuje Q J
- ferkan
Len tak prieskumne, ze kolkati z vas by to zavolali
Typek UTG- no info, hra 3.ruku
ja na BTN, K K
PF utg limp, ja raise na $10, UTG call
flop 8 8 5
utg check, ja bet $14, UTG raise $28, ja call
turn 7 , UTG allin $170 (ja mam viac)
Typek UTG- no info, hra 3.ruku
ja na BTN, K K
PF utg limp, ja raise na $10, UTG call
flop 8 8 5
utg check, ja bet $14, UTG raise $28, ja call
turn 7 , UTG allin $170 (ja mam viac)
- ferkan
ja teda nie
ak by som nemal nejaky speci read
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ja fold , nebudem callovat ked som pravdepodobne pozadu taky mega overbet. pri tom bete by si mal vyhrat 4 hry z 5 v pripade callu ...cize 100% fold
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no read...fold
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
yegon napísal:ja teda nie
buschle napísal:ja fold , nebudem callovat ked som pravdepodobne pozadu taky mega overbet. pri tom bete by si mal vyhrat 4 hry z 5 v pripade callu ...cize 100% fold
igy94 napísal:no read...fold
Babovky
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.