V poslednej dni som bol trosku lenivy postovat reporty zo sessions ale nebojte sa niesom busted
Zatial s tymto mesiacom u mna vladne spokojnost, co to znamena, uvidite na konci z mesacneho reportu
Aby rec nestala tak sa aspon podelim o najhnusnejsi setup ktory sa mi stal za posledny cas.
Nachadzam na BTN Q9o, fold az ku mne otvaram standartne 4bb na $4. Na tomto stole som mal pomerne pokludne statistiky, moc mi tam nechodili karty cize som asi vyzeral byt pomerne tight. Na SB sedel regular s pomerne masivnou 3bet statistikou asi 10% a reraisuje ma na 14$. Hovorim si fajn, dame to na $34 a pot na 90% poputuje ku mne. I tak sa stalo ale typek ma flat calluje. Ked niekto flatne 4bet tak to je dost zle a vacsinou to znamena QQ+ i ked to bola situacia blind vs button a typek mal pomerne siroky range tak som vedel ze na flope pokracujem iba ked dostanem vydatnu pomoc pricom moja henda bol celkom slusny trash.
Flop ma vsak absolutne lieci, prichadza 10
9
9
. Tesim sa uz ako typka s QQ/KK/AA krasne vyberiem a na konci bude cumiet s cim som ho zobral
Davam priblizne polovicku potu okolo $40. Obaja sme boli pomerne deep asi 150BB cize 150$. Typek ma calluje. Turn prichadza dalsia 10, pre mna absolutna bezpecna karta ktora si nemyslim zeby mu nejakym sposobom pomohla, mizne aj teoreticka sanca zeby mal 1010, len sa bojim ze on mozno nebude nadseny ist do allinu i ked uz preinvestoval skoro 1/2 stacku
Posielam tam zvysne penizky, typek mina skoro cely timebank, ale ja si vravim ze s overparom urcite nakoniec dorovna i tak sa stalo ale nakoniec prasivec slowroller otaca 10 10