ferkan napísal:aaaargh ako taketo situacie neznasam... wtf ???
typek 29/17/3
Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players
The Official
DeucesCracked.com Hand History
ConverterCO: $122.55
BTN: $118.60
SB: $53.45
BB: $205.65Hero (UTG): $296.65MP: $32.20
Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with 3
3
Hero raises to $4,
4 folds, BB calls $3
Flop: ($8.50) T
9
3
(2 players)BB bets $8,
Hero raises to $24, BB calls $16
Turn: ($56.50) Q
(2 players)BB checks,
Hero bets $30,
BB raises to $118
Takze co nas bije :
str8 - gutshot s KJ by asi nedonkbetoval aj keby mal jednu kartu vo farbe flopu a OESD - J8 mi uz pride ako scifi.
flush - ak vstupuje do hry so suited connectorom prip. dvomi vysokymi vo farbe tak je jeho cielom na takom fajnovom flope ziskat hodnotu, preco by donkoval potsize a riskoval, ze foldnes ?
overset - mohlo by byt, ten donk/call na flope by tomu zodpovedal, ale nesedi mi tam ten ch/r na turne. Viac mi tam sedi QQ mimo farby flopu, co je vlastne len QhQd a teda velmi malo pravdepodobne, ale zase by to sedelo na tie jeho staty, ze radsej calluje ako raisuje, hodili by sa este 3bet stats aby sme vedeli, ci je schopny 3betovat QQ proti UTG openraiserovi.
..hm, tazko povedat, tazke rozhodnutie zrovna ked ste 200BB deep. Za tych 15s je pri takejto situacii skoro nemozne zvazit vsetky okolnosti a spravit nejake racionalne rozhodnutie, zvlast pri multitablingu. Sice na PS je aj time bank, ja taky luxus momentalne na party nemam
..netrufam si povedat, ako by som sa rozhodol, zavazila by asi momentalna psychycka pohoda v session, ale je to sick
..dufam, ze bol SD, strasne moc by som chcel vidiet vysledok