Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
dalsi velmi,podla mna otazny move v tom istom videu:
coach je SB so 6k ma 5 K ,BB 6,5,shorty 1,5 a button 5k,blinds 200/400
-button raist na 1400,coach tvrdi,ze ma nejaku stredne silnu kartu s ktorou ale moc nechce hrat po flope,ale na zahodenie prilis dobru a ide all in!
coach je SB so 6k ma 5 K ,BB 6,5,shorty 1,5 a button 5k,blinds 200/400
-button raist na 1400,coach tvrdi,ze ma nejaku stredne silnu kartu s ktorou ale moc nechce hrat po flope,ale na zahodenie prilis dobru a ide all in!
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Podla mna dost divne, toto nevyzera na steal z dvoch dovodov podla mna.
1. dal 3,5x BB, ak by chcel len kradnut tak da menej
2. predsa nebude raisovat dvoch chipleaderov s nejakou marginalnou rukou ked ide na shortyho blind a ten prave straca akukolvek fold equity ak nezdvoji.
Takze podla mna ma button nieco ako 88+, A9s+ ATo+. proti comu sme riadne biedne na tom a vzhladom na to, ze mu davame po nasom all ine lepsie ako 2:1 tak to asi tazko zlozi.
2. predsa nebude raisovat dvoch chipleaderov s nejakou marginalnou rukou ked ide na shortyho blind a ten prave straca akukolvek fold equity ak nezdvoji.
Takze podla mna ma button nieco ako 88+, A9s+ ATo+. proti comu sme riadne biedne na tom a vzhladom na to, ze mu davame po nasom all ine lepsie ako 2:1 tak to asi tazko zlozi.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Barin napísal:Podla mna dost divne, toto nevyzera na steal z dvoch dovodov podla mna.
1.coach tvrdi,ze ak by chcel hrat tak da mensi raise,aby nevyplasil
2.plne suhlasim
-mal AQs
-kukni tu ruku 3-6
-
No tak to je uplne mimo, sak to ani nemoze mysliet vazne...aby som riskoval cele sng na moj "kvalitny read" s takymto srotom. Ja osobne tych sng coachov z pokerstrategy moc nemusim az na cannell555. Ovela viac sa mi pozdavaju sheets,inissint a johnybax z pokerXfactor.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
-vsak koli tomu to sem hadzem,ci to ma cenu vobec pozerat
-zacal som sa tym hlavne teraz zaoberat viac,kedze mam v plane prejst na 10 seats sng
-zacal som sa tym hlavne teraz zaoberat viac,kedze mam v plane prejst na 10 seats sng
-
Chcem sa vratit k vcerajsiemu prvemu turnaju na OPT4.
Hralo sa myslim celkom solidne.
Chcem by som pocut nazor na dve hry.
1.Najdem na buttone AQo a barvyman raise z utg na 400 tusim,pri blinds 50/100,vsetci zlozili,aj ja.Bolo to prilis opatrne?
Mal som myslim okolo 1500,on viac.Vy ho asi poznate,ja nie,ale raisoval dost casto.
2.moja posledna hra-blinds 100/200 ja na CO ATo,blinds 100/200,raise all in,dovtedy som vobec nic podobne nerobil,hral som nenapadne,jedina hra pri tom stole bola s AA.Moj stack bol cca 2000 a dorovnal ma button,ktory mal o par chipov viac,mal A8o a samozrejme prisla 8.
-on to podla mna urcite nemal dorovnat,ale ako som to mal zahrat ja?
-keby som dal len raise povedzme na 600,mohol by sa pridat BB,flop priniesol Q-Q-2,cize si myslim,ze na moju contibet by to zlozil(teda mal by to zlozit)
Hralo sa myslim celkom solidne.
Chcem by som pocut nazor na dve hry.
1.Najdem na buttone AQo a barvyman raise z utg na 400 tusim,pri blinds 50/100,vsetci zlozili,aj ja.Bolo to prilis opatrne?
Mal som myslim okolo 1500,on viac.Vy ho asi poznate,ja nie,ale raisoval dost casto.
2.moja posledna hra-blinds 100/200 ja na CO ATo,blinds 100/200,raise all in,dovtedy som vobec nic podobne nerobil,hral som nenapadne,jedina hra pri tom stole bola s AA.Moj stack bol cca 2000 a dorovnal ma button,ktory mal o par chipov viac,mal A8o a samozrejme prisla 8.
-keby som dal len raise povedzme na 600,mohol by sa pridat BB,flop priniesol Q-Q-2,cize si myslim,ze na moju contibet by to zlozil(teda mal by to zlozit)
-
palo1973 napísal:
pokial pushujes z CO s 10 BB all in preco by button nemal dorovnat s A8 ???? podla mna je to EV+ podla ICM
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-nie som isty,tak preto sa pytam,ale ja osobne by som takyto push dorovnal s AQ+ a JJ+,hlavne vzhladom na tight image pushera,by som na jeho mieste neriskoval zivot v turnaji s A-8o
-dalsia otazka je ci som to mal ja pushnut,to ma trapi o nieco viac
-
w4444x napísal:pokial pushujes z CO s 10 BB all in preco by button nemal dorovnat s A8 ???? podla mna je to EV+ podla ICM
Hehe to si robis srandu ze? EV+ podla ICM call A8o 10BB deep na BTN vs CO push? WAT?
palo1973 napísal:-nie som isty,tak preto sa pytam,ale ja osobne by som takyto push dorovnal s AQ+ a JJ+,hlavne vzhladom na tight image pushera,by som na jeho mieste neriskoval zivot v turnaji s A-8o
Palo mozes byt kludny, vsetko je v poriadku. Pushol si dobre, vsetko ostatne by bola chyba IMO. Mas 10BB, to je push/fold. ATo je na CO uuuplne v pohode na push.
Jeho call je hodne mimo, nechce sa mi to skumat ale tvoj push range by musel byt sialene wide aby to bol dobry call... ja by som hraca ako ty (cize tight ) dal na range 77+, AT+, cize moj calling range by bol AQs, 99+. Volat to s A8o je LOL. Kto to bol?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle v turnajoch hram viac podla pocitov ako podla ICM,ale po prispevku 444 som si to tam zhruba nahodil a s tym call rangom sa moc nemylis,a aj moj push bol ok,tusim od A8o
-bol to "murco"
-bol to "murco"
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.