Poker klub PRESOV
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poker klub PRESOV
hmmm tonix tak to si mohol aj skor dat vediet ze dnes sa to otvara..:-)..nikde nebolo vidno o tom ziadnu info a zrazu boom dnes vecer je 1. turnaj...asi to dnes nestihnem ale nabuduce urcite...som zvedavy ako to v tom aquabelly clkube bude prebiehat...to bude nejaky salonik len pre pokrovu komunitu alebo ako?
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Konecne poker v Presove!!!
Tak sa tam dnes zrejme vyberiem, ked tam chcete diskutovat o rozpise a tak pod. ako sa to vlastne bude rozbiehat.
Zatial my vsak v tejto kratkej diskusii chyba jedna vec, freerolly nebudu vobec? :/ A tiez nejake freezouty s nizsim sumami by sa zisli.
Tak sa tam dnes zrejme vyberiem, ked tam chcete diskutovat o rozpise a tak pod. ako sa to vlastne bude rozbiehat.
Zatial my vsak v tejto kratkej diskusii chyba jedna vec, freerolly nebudu vobec? :/ A tiez nejake freezouty s nizsim sumami by sa zisli.
- M_i_0
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Otvorenie bolo sice so slabou ucastou ale vyzbieralo sa pekne a aj ceny boli good....
takze plan na nasledujuci tyzdne:
KAZDY DEN FREEROLL :} 0 vstup do turnaja a ked clovek prehra zetony a bude chciet dalej hrat tak ma moznost za 100 sk kupit rebuy :}}} naucime sa to chodit hravat a potom mozeme organizovat turnaje typu 300 freezout a tak podobne :}}
KAZDY DEN FREEROLL :} 0 vstup do turnaja a ked clovek prehra zetony a bude chciet dalej hrat tak ma moznost za 100 sk kupit rebuy :}}} naucime sa to chodit hravat a potom mozeme organizovat turnaje typu 300 freezout a tak podobne :}}
- tonix
- Založený: Dec 2007
Asi tak
- M_i_0
tonix napísal:Otvorenie bolo sice so slabou ucastou ale vyzbieralo sa pekne a aj ceny boli good....
tonix chcelo by to aj nejaky normalny turnaj aspon v piatok alebo sobotu nie len tie freerolly lebo su aj ludia ktory freerolly nechcu....taky freezout buy in 500 az 2000...daj vediet ked nieco bude...zatial drzim palce
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
500 max Aby osm mohol chodit vzdy
- M_i_0
funguje este herna?
a ak ano, ake turnaje sa hravaju
P.S.: sorry za necropost, ale pokru som sa zacal vaznejsie venovat len nedavno
edit: preklep
a ak ano, ake turnaje sa hravaju
P.S.: sorry za necropost, ale pokru som sa zacal vaznejsie venovat len nedavno
edit: preklep
Naposledy upravil Martin_B. dňa 29 Apr 2009 14:56, celkovo upravené 1 krát.
- Martin_B.
- Založený: Apr 2009
nejaku poker klub v PO funguje na namesti 1 maja ak sa nemylim
- hapko
- Založený: Mar 2009
Poker club Monte Carlo Presov v Aquabellach urcite funguje, bol som tam cez velku noc, turnaje sa hraju kazdy den pokial viem a cashovka ked su ludia (1-1e)
rozpis turnajov je na http://www.pokerclub.sk/poker-club-mont ... urnaje.php a zvysok si vyklikaj na stranke
inak pocas turnajov sa nefajci a pocas cashovky ano, zafajcene tam nieje si myslim
rozpis turnajov je na http://www.pokerclub.sk/poker-club-mont ... urnaje.php a zvysok si vyklikaj na stranke
inak pocas turnajov sa nefajci a pocas cashovky ano, zafajcene tam nieje si myslim
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Tak tak ) Poker Club Monte Carlo funguval, funguje a bude fungovat Hrame pravidelne kazdy den turnaje, cez tyzden mensie buy in a piatok mame uspesny 30Eur Freezout + 6 K.O. system za kazdeho vyhodeneho hraca dostanes 6 eur
blizsie info WWW.POKERCLUB.SK a tam preklik na PRESOV
Vela zdaru )
blizsie info WWW.POKERCLUB.SK a tam preklik na PRESOV
Vela zdaru )
- tonix
- Založený: Dec 2007
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.