od Lose 21 Nov 2008 19:18
Páni ja nehrám poker,sem som sa dostal cez priateľa.Poviem niečo o bankách.V r.2007 ma zavolali na daňový úrad,pekne posadili,účtovníctvo som priniesol,nezájem.Prvá otázka bola,či ten podnikateľský účet,čo mám je jediný. Povedal som pravdu,že ano.Potom mi povedali číslo môjho sporožíra.Povedal som to je sporožíro.Odkiaľ bolo 240tis.ktoré boli vložené v máji pred 4 rokmi?A ja som si nevedel spomenúť.Doklad,že som si vložil moje súkr.peniaze som už dávno vyhodil,banka to tak dlho nearchivuje má na to externú firmu.2 týždne trvalo,kým som mal v rukách papier,že tie prechy som tam vložil sám.Celé to vyžiadal nejaký útvar min.vnútra na odhalovanie príjmov z tresnej činnosti,alebo tak nejak.Samozrejme na podnet banky.Nabehol som do banky,že u nich všetko ruším,ked na mňa bonzujú.Povedali,že to robí počítač v každej banke,že operácie nad určitú sumu vyberá a niekto múdry ich potom triedi ako podozrivé.Ja som si až neskôr pospominal,to bolo za stará auto,čo som predal. Takže si myslím,že netreba ani prokurátora ani sudcu aby Vás začali otravovať,pretože ja som obyčajný robotník,čo robí na živnosť, nerobí žiadne podvody,okrem toho,že občas fúkne skôr z roboty.A zabudol som povedať,že môže prísť na účet koľkokolvek,nezaújima ich nič,len či boli zdanené.