OPT 4
Re: OPT 4
Hufelix napísal:palo1973 napísal:mna vyradil kango19,kradnem z buttonu a dorovna ma s KK a na board 5x diamond-split pot,o chvilu kradnem s A9 a co ma ten lucker ,zasa KK...
Hehe... a hadaj, čo mal proti mojemu AQ? No predsa KK... Aj ja chcem !!!
kurnik, to aj také karty boli včera v balíčku??? Ja som ako shortstack zúfalo potreboval aspoň nejaký obrázok na ruku už keď nás bolo 15-16 a najlepšie čo som dostal bolo A6 vo farbe, ktoré sa mi snažil yegon ukradnúť s 9-7o. A potom ešte A2o, ktoré mi yegon opäť zaplatil (vďaka yegon za sponzorovanie mojej účasti na FT ).
Ale ten FT!!!! 8-4o (4x), 5-3o (3x) - z toho viac ako polovica na blindoch, no proste hrôza. A to som si na začiatku povedal, že akonáhle dostanem obrázok idem AI nech sa deje predo mnou za mnou čo chce . A kto to sledoval vie, že som tam trčal ešte takmer dvadsať minút a prežil som ešte dvoch hráčov
No, dúfam, že na bwine dealeri budú vedieť, čo majú robiť.
Takže sa uvidíme vo štvrtok.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
vcera fakt gamble rules...ale my leadri opt sme mali aj tak najvacsi luck lebo nas stale nikto nepredbehol..:-)...ked som si to tak zbezne prezrel zda sa ze nikto z doterajsich top10 neskoncil vcera na FT...zato tam mame teraz kopu novych borcov...drzim palec v stvrtok
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
roche01 napísal:Hufelix napísal:palo1973 napísal:mna vyradil kango19,kradnem z buttonu a dorovna ma s KK a na board 5x diamond-split pot,o chvilu kradnem s A9 a co ma ten lucker ,zasa KK...
Hehe... a hadaj, čo mal proti mojemu AQ? No predsa KK... Aj ja chcem !!!
kurnik, to aj také karty boli včera v balíčku??? Ja som ako shortstack zúfalo potreboval aspoň nejaký obrázok na ruku už keď nás bolo 15-16 a najlepšie čo som dostal bolo A6 vo farbe, ktoré sa mi snažil yegon ukradnúť s 9-7o. A potom ešte A2o, ktoré mi yegon opäť zaplatil (vďaka yegon za sponzorovanie mojej účasti na FT ).
Ale ten FT!!!! 8-4o (4x), 5-3o (3x) - z toho viac ako polovica na blindoch, no proste hrôza. A to som si na začiatku povedal, že akonáhle dostanem obrázok idem AI nech sa deje predo mnou za mnou čo chce . A kto to sledoval vie, že som tam trčal ešte takmer dvadsať minút a prežil som ešte dvoch hráčov
No, dúfam, že na bwine dealeri budú vedieť, čo majú robiť.
Takže sa uvidíme vo štvrtok.
vcera som bol hlavny sponzor shorstackov, 4x som pushol trash do 5BB uboziatka BvB a 4x som prehral
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Matej Zavacky napísal:vcera fakt gamble rules...ale my leadri opt sme mali aj tak najvacsi luck lebo nas stale nikto nepredbehol..:-)...ked som si to tak zbezne prezrel zda sa ze nikto z doterajsich top10 neskoncil vcera na FT...zato tam mame teraz kopu novych borcov...drzim palec v stvrtok
jj, všetko je otvorené. Osobne si myslím, že na bwine budú mať zase výhodu more skill players. U***et je dosť turbo play. Ako poznamenal Hooper (aspoň myslím, že to bol on), 30. minút sa hral poker a potom...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
palo1973 napísal:Celkove je tych 14 turnajov malo a este ked z nich 7 je turbo tak ziskavaju luckeri ako vlado,7castle,AP lucker oproti nam solidnym hracom znacnu vyhodu
7hradov neni lucker. On ma "Advanced gaming strategy" ako porazit pf KK ked drzi 89s
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.