OPT 4

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: OPT 4

Odoslaťod palo1973 18 Nov 2008 23:46

Ok dnes sme si trochu zagamblovali a vo stvrtok v bwine si zasa zahrame poker.......
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 18 Nov 2008 23:52

jo bola to sranda ked priemerny stack na FT bol menej ako 10BB - pripadal som si ako v hrone na poker festivale :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod roche01 19 Nov 2008 08:33

Hufelix napísal:
palo1973 napísal:mna vyradil kango19,kradnem z buttonu a dorovna ma s KK a na board 5x diamond-split pot,o chvilu kradnem s A9 a co ma ten lucker :twisted: ,zasa KK...

Hehe... a hadaj, čo mal proti mojemu AQ? No predsa KK... Aj ja chcem !!!

kurnik, to aj také karty boli včera v balíčku??? :shock: Ja som ako shortstack zúfalo potreboval aspoň nejaký obrázok na ruku už keď nás bolo 15-16 a najlepšie čo som dostal bolo A6 vo farbe, ktoré sa mi snažil yegon ukradnúť s 9-7o. A potom ešte A2o, ktoré mi yegon opäť zaplatil (vďaka yegon za sponzorovanie mojej účasti na FT :good: ).
Ale ten FT!!!! :bad: 8-4o (4x), 5-3o (3x) - z toho viac ako polovica na blindoch, no proste hrôza. A to som si na začiatku povedal, že akonáhle dostanem obrázok idem AI nech sa deje predo mnou za mnou čo chce :evil: . A kto to sledoval vie, že som tam trčal ešte takmer dvadsať minút a prežil som ešte dvoch hráčov :crazy:
No, dúfam, že na bwine dealeri budú vedieť, čo majú robiť. :P
Takže sa uvidíme vo štvrtok.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 19 Nov 2008 09:14

vcera fakt gamble rules...ale my leadri opt sme mali aj tak najvacsi luck lebo nas stale nikto nepredbehol..:-)...ked som si to tak zbezne prezrel zda sa ze nikto z doterajsich top10 neskoncil vcera na FT...zato tam mame teraz kopu novych borcov...drzim palec v stvrtok
Matej Zavacky

Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod yegon 19 Nov 2008 09:19

roche01 napísal:
Hufelix napísal:
palo1973 napísal:mna vyradil kango19,kradnem z buttonu a dorovna ma s KK a na board 5x diamond-split pot,o chvilu kradnem s A9 a co ma ten lucker :twisted: ,zasa KK...

Hehe... a hadaj, čo mal proti mojemu AQ? No predsa KK... Aj ja chcem !!!

kurnik, to aj také karty boli včera v balíčku??? :shock: Ja som ako shortstack zúfalo potreboval aspoň nejaký obrázok na ruku už keď nás bolo 15-16 a najlepšie čo som dostal bolo A6 vo farbe, ktoré sa mi snažil yegon ukradnúť s 9-7o. A potom ešte A2o, ktoré mi yegon opäť zaplatil (vďaka yegon za sponzorovanie mojej účasti na FT :good: ).
Ale ten FT!!!! :bad: 8-4o (4x), 5-3o (3x) - z toho viac ako polovica na blindoch, no proste hrôza. A to som si na začiatku povedal, že akonáhle dostanem obrázok idem AI nech sa deje predo mnou za mnou čo chce :evil: . A kto to sledoval vie, že som tam trčal ešte takmer dvadsať minút a prežil som ešte dvoch hráčov :crazy:
No, dúfam, že na bwine dealeri budú vedieť, čo majú robiť. :P
Takže sa uvidíme vo štvrtok.

vcera som bol hlavny sponzor shorstackov, 4x som pushol trash do 5BB uboziatka BvB a 4x som prehral :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod roche01 19 Nov 2008 10:45

Matej Zavacky napísal:vcera fakt gamble rules...ale my leadri opt sme mali aj tak najvacsi luck lebo nas stale nikto nepredbehol..:-)...ked som si to tak zbezne prezrel zda sa ze nikto z doterajsich top10 neskoncil vcera na FT...zato tam mame teraz kopu novych borcov...drzim palec v stvrtok

jj, všetko je otvorené. Osobne si myslím, že na bwine budú mať zase výhodu more skill players. U***et je dosť turbo play. Ako poznamenal Hooper (aspoň myslím, že to bol on), 30. minút sa hral poker a potom... :bad:
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Hufelix 19 Nov 2008 14:57

A bude sa robiť zmena na U***et pri tých turnajoch? Minimálne žetónov by mohlo byť viac, hm?
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 19 Nov 2008 14:57

Lol na final table bola naozaj zabava, skoro v kazdej hre zmenil river vitaza ... Ak sa P****Stars nazyva riverstars tak nevim co je potom U***et :D :D
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 19 Nov 2008 15:10

Celkove je tych 14 turnajov malo a este ked z nich 7 je turbo tak ziskavaju luckeri ako vlado,7castle,AP lucker oproti nam solidnym hracom znacnu vyhodu :ROFL:
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod cstrike22 19 Nov 2008 15:24

palo1973 napísal:Celkove je tych 14 turnajov malo a este ked z nich 7 je turbo tak ziskavaju luckeri ako vlado,7castle,AP lucker oproti nam solidnym hracom znacnu vyhodu :ROFL:

7hradov neni lucker. On ma "Advanced gaming strategy" ako porazit pf KK ked drzi 89s :ROFL:
cstrike22

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!