Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod jutt47 20 Nov 2008 17:14

Mam prosibicku, zvladnul jsem nainstalovat Holdem Manager na U***et, ale kdyz sedim u stolu, tak mam jednotlive popisky hracu trosku soupnue mimo jejich pozice, da se s tim neco delat? Diky moc!!!
jutt47

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 20 Nov 2008 17:18

jutt47 napísal:Mam prosibicku, zvladnul jsem nainstalovat Holdem Manager na U***et, ale kdyz sedim u stolu, tak mam jednotlive popisky hracu trosku soupnue mimo jejich pozice, da se s tim neco delat? Diky moc!!!

kliknes na ten popis mysou a potiahnes kam chces, len si nepamatam ci lavym tlacitkom alebo pravym to treba presuvat
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod jutt47 20 Nov 2008 17:22

kua vlade az tak jednoduche ze to je... tak to se stydim, ze sem sem vubec psal, du to zkusit...
jutt47

Odoslaťod vlade 20 Nov 2008 17:25

jutt47 napísal:kua vlade az tak jednoduche ze to je... tak to se stydim, ze sem sem vubec psal, du to zkusit...

pohoda, to si este nevidel mna ako som dnes menil akumulator na aute. Predtym som to robil len na skode 100 a teraz ako som to isiel robit na normalnom aute tak to bolo az take jednoduche ze som to nevedel :D

Ale nakoniec sa podarilo :Yahoo!:
vlade

Odoslaťod jutt47 20 Nov 2008 17:33

presne, no ja jsem si rikal, zvladnu vsechnu tu tezkou praci, nainstalovat SQL databazi, nastavit vsechno, naimportovat handy... a pak me rozhodit tady tohle :)
prosimte, jeste takova malickost, jde tam nekde zmenit dolary na eura? kdyz U***et je cely v eurech?
jutt47

Odoslaťod vlade 20 Nov 2008 18:07

jutt47 napísal:presne, no ja jsem si rikal, zvladnu vsechnu tu tezkou praci, nainstalovat SQL databazi, nastavit vsechno, naimportovat handy... a pak me rozhodit tady tohle :)
prosimte, jeste takova malickost, jde tam nekde zmenit dolary na eura? kdyz U***et je cely v eurech?

myslim ze to nejde zmenit
vlade

Odoslaťod yegon 20 Nov 2008 19:26

HM zatial vsetko bere ako dolare, multicurrency podpora ma byt doprogramovana behom par tyzdnov

to posuvanie co ti povedal vlado funguje ale HM si ho nezapamata. Ak chces spravit zmeny natrvalo tak predtym nez to pposuvas chod do menu HUD options->table preferences zafajkni "mucked cards and alignmente edit mode" a klikni apply. Poposuvaj, zrus zafajknutie a mas to natrvalo. V tomto mode si mozes poposuvat aj kde sa ti maju zobrazovat karty ake mali jednotlivi hraci
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod hulmazas2 20 Nov 2008 21:02

Mam Ultimatebet a Ipoker...na Ipokri mi HM ide krasne, ale na UB vobec, neviete niekto poradit?...sa mi zda, ze som niekde cital, ze ked mam peniaze v tejto herni napriklad z yourpokercash, tak to robi problemi, ale fakt si teraz nie som isty...len ak by niekto vedel poradit, dakujem.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Odoslaťod yegon 20 Nov 2008 21:38

stiahni si ulitmate history grabber rozbehaj ho a davaj si importovat ruky aj z adresara do ktoreho zapisuje UB aj z adresara handgrabberu

UB totiz lockuje subor s HH takze kym mas stol otvoreny tak HM z neho nevie citat
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ruZa89 04 Dec 2008 19:46

Zdravím, mám jeden větší problém. Stáhl jsem si ten holdem manager na zkousku, vsechny hry se mi v klidu na importují a všechno funguje jak by mělo, kromě snad té nejdůležitější věci a to je HUD. Prostě nevím čím to může byt ale statistiky pri hre se mi nezobrazí ani za nic. Hraju na expektu... Dik za případné rady
ruZa89

Založený: Feb 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!