jj, ta jedna zakryta karta (ako keby bola foldnuta ) sa aj mne dost casto na PS stavalo. Ale hento na lucky ace je uz vazne sick.
screen
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: screen
jj, ta jedna zakryta karta (ako keby bola foldnuta ) sa aj mne dost casto na PS stavalo. Ale hento na lucky ace je uz vazne sick.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
No, mal si dať all-in a potom to reklamovať na supporte :-)
Btw. v akom turnaji sa to stalo?
Ak to bol BI do 20 dolcov, asi by som to zo zvedavosti dohral až do konca s tou jednou kartou
Ak to bol BI do 20 dolcov, asi by som to zo zvedavosti dohral až do konca s tou jednou kartou
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
buschle napísal:Spasskij napísal:ja sa ti cudujem,ako mozes hrat v takej herni,,uz len pohlad na to graficke spracovanie a je mi na grc a nie este tam aj hrat poker..
co je lepsie krasny soft a plno regularov alebo hnusny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze ?
najlepsie je samozrejme krasny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze... myslim,,ze rybky su vsade ci uz v herni s krasny softom,,alebo s grc softom (luckyacepoker)
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
TuKE napísal:No, mal si dať all-in a potom to reklamovať na supporte :-)
..bolo to nejake 5 dolarove sng, ale tym oveckam a barancekom som nechcel dat ani cent zadarmo pretoze tam hram s 10BI rollom, vsetko kvli tomu, ze mi odmietli cash-outnut vsetko co som mal na ucte, tak som tam 50 musel nechat ktore teraz takymto sposobom pretacam a snad sa mi podari aj nieco zarobit ..btw, ani tych mojich 200 mi zatial nevyplatili hnusaci. Live support mi napisal "wait a moment please" ale asi by som tam bez odpovede cakal az dodnes, tak som to okno po 20 min. zavrel.
-
- parkrat som na pacificu/luckyace cashoutoval vsetko a nemal som problem
- cashout trva 3 dni
- a musim sa zastat aj ich supportu, live support je ozaj "live" a vzdy som dostal rychle odpovede na moje otazky
- cashout trva 3 dni
- a musim sa zastat aj ich supportu, live support je ozaj "live" a vzdy som dostal rychle odpovede na moje otazky
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
U mňa cashout trval cca. 7 dní, pretože som si to nechal poslať na kreditku, nakoľko som to tam z kreditky posielal, čiže na MB sa to poslať nedalo.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
..tak mozno zhoda nahod, este chvilu pockam a uvidim.
-
-ja na Lucky Ace cashout tiez asi za 3 dni a aj live support bol ok,len nevedeli ani jeden z tych styroch jazykov,ktore je ovladam....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.