LIVE SESSION
Tak vcera som sa bol trochu hrajkat s tukem v hrone na cashi 1/2e. Pred tym som hral este 1k freezout vyletel som na zbytocnosti co som nemusel, ale nebavilo ma tam uz sediet lebo bolo este 20 ludi, ceny zacinali byt zaujimave az od 3.miesta (cca 5.4k) a ja som tam sedel s cca 10BB chodil mi odpad tak som to tam shipol so 77 proti typkovi co otvaral utg+1, ktory bol tight, mal 1010 no help. Nevadi aj tak som dosiel hlavne kvoli cashu, ktory bol celkom vtipny a zabavny (teda ako pre koho - bolo tam zopar sick hier). Prvych 10 ruk som tusim ani nehral, aj ked som planoval hrat aktivne tak sa fakt nedalo 93o striedalo T5o a pod
Neskor som sa odblindoval, par krat som si raisol nejaku tu perspektivnu hendu (aka suited connectory, connectory neskor zo zufalstva aj gap-connectory
) ale bud typci nie a nie polozit alebo som nemal nic ale zvacsa oboje naraz
Nakoniec som to tam shipol s AKs proti typkovi co raisoval asi 25e, ja som daval asi 80eciek. Opat 1010 call opat no help aj ked som mal teraz lepsie sance
Dalsi BI dopadol lepsie
Karty zacali celkom chodit, mal som 2xAA, 2xKK, 1xQQ co je za 8 hodiek live celkom slusne
Zaplatene boli najma tie AA, vzdy som tam mal celkom dost zakaznivok ale nastastie som ustal. Raise 15e znamenal vacsinou 4 zakaznikov, 35e tak 3 zakaznikov, 100e sa tiez obcas niekto nasiel
Ja som daval standartne 12-16e nezavisle od kariet takze to pri tych vysokych paroch bol trochen adrenalin, ale flopy dosli pekne takze som sa prilis nebal. Raz som vytiahol cca 150e na boarde J2258 od Jx. Druhy krat som si AA nasiel na mississipi (so sweet
) zial bol tam raise hned od short UTG na 22e a vsetci foldli, ja som iba callol dufajuc ze este SB/BB sa zapoji ale nist. Na nizkom flope sme to potom poriesili a zobral som tam teda asi 110e.
Jedna hra bola funny na CO som si raisol 64o na tusim 15e, traja call. Flop 457r, najvacsi tutovkar bet 25e, ja call, turn 7, betol 21e ja call, river 3 on 40e hmmm ja iba call nevedel som si predstavit s cim horsim by ma on bol schopny dorovnat - on A2 co bolo dost sick necakane od neho - nuz kazdy sa poblazni raz za vecer, aj ja, vid nasledujuca hra. Sedim si uz pomerne deep s cca 1300e, otvaram 20e v pozici s J9s lebo bolo dost limpov. Rakusan ma reraisne tusim na 50e, hejtujem tieto minraisy call.
Flop AQ8 dve v mojej farbe, ja check on check.Turn tusim 7 (uz nevim presne, nejake to promile bolo vo mne:)), ja bet 80e on po xwilke call. River 9 co ze asi nebude gut, typek som myslel ze je weak ked iba callol na takom super drawy boarde, na flope by A urcite cbetol podla predoslych hier ako hral tak ja bet 220e, cakal som ze ma nejake to KK, QK, JJ a poslusne zlozi, na moje prekvapenie, na moj sok, vsak namiesto toho shipol in 420e allin cize fold. Nakoniec som vecer uzavrel na 900e tj 500e ciste, lepsie ako dratom do oka.