ferkanov poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ferkanov poker blog

Odoslaťod buschle 20 Nov 2008 14:55

palo1973 napísal:
ferkan napísal:Problem je aj to, ze ak ma UTG+1 nejaky par 99-QQ, nedostanem nikdy zaplatene ak sa objavi A or K vo flope. Proste staviam sa do pozicie, ze bud vyhram maly pot alebo prehram velky a vo velkom % foldnem na flope.

-velmi dobre uvazujes :good:

to uvazuje inak by nebol tam kde je ; ale aj tak ten call je u mna aspon velmi tesny. Lebo je dost flopov na ktorych moze zaplatit. Moze mat AQ napr a na A xx flope by mohol nieco pustit. alebo mozeme chytit nejaku hustu kombo draw, no neviem za tych 14bb navyse pokerstove hovori ze 53:47 pre nas :).. alebo nebude Cbtovat proti nam flop a uvidime turn.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod ferkan 20 Nov 2008 15:10

Nj jedine AQ by nas mohlo trochu preplatit ale to su v podstate len 2 outy a typek urcite nepusti cely stack lebo bude vediet ze urcite nehrame nieco ako A10, AJ... Ale ako vravis mozno je to jedno call/fold, lebo mame predsa len poziciu, bude sa nam na flope celkom dobre hrat. Len keby bol aspon jeden hrac trosku viac fishy tak by sa mi call pacil viac.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod ferkan 23 Nov 2008 13:51

LIVE SESSION

Tak vcera som sa bol trochu hrajkat s tukem v hrone na cashi 1/2e. Pred tym som hral este 1k freezout vyletel som na zbytocnosti co som nemusel, ale nebavilo ma tam uz sediet lebo bolo este 20 ludi, ceny zacinali byt zaujimave az od 3.miesta (cca 5.4k) a ja som tam sedel s cca 10BB chodil mi odpad tak som to tam shipol so 77 proti typkovi co otvaral utg+1, ktory bol tight, mal 1010 no help. Nevadi aj tak som dosiel hlavne kvoli cashu, ktory bol celkom vtipny a zabavny (teda ako pre koho - bolo tam zopar sick hier). Prvych 10 ruk som tusim ani nehral, aj ked som planoval hrat aktivne tak sa fakt nedalo 93o striedalo T5o a pod :) Neskor som sa odblindoval, par krat som si raisol nejaku tu perspektivnu hendu (aka suited connectory, connectory neskor zo zufalstva aj gap-connectory :) ) ale bud typci nie a nie polozit alebo som nemal nic ale zvacsa oboje naraz :) Nakoniec som to tam shipol s AKs proti typkovi co raisoval asi 25e, ja som daval asi 80eciek. Opat 1010 call opat no help aj ked som mal teraz lepsie sance :) Dalsi BI dopadol lepsie :) Karty zacali celkom chodit, mal som 2xAA, 2xKK, 1xQQ co je za 8 hodiek live celkom slusne :) Zaplatene boli najma tie AA, vzdy som tam mal celkom dost zakaznivok ale nastastie som ustal. Raise 15e znamenal vacsinou 4 zakaznikov, 35e tak 3 zakaznikov, 100e sa tiez obcas niekto nasiel :) Ja som daval standartne 12-16e nezavisle od kariet takze to pri tych vysokych paroch bol trochen adrenalin, ale flopy dosli pekne takze som sa prilis nebal. Raz som vytiahol cca 150e na boarde J2258 od Jx. Druhy krat som si AA nasiel na mississipi (so sweet :)) zial bol tam raise hned od short UTG na 22e a vsetci foldli, ja som iba callol dufajuc ze este SB/BB sa zapoji ale nist. Na nizkom flope sme to potom poriesili a zobral som tam teda asi 110e.
Jedna hra bola funny na CO som si raisol 64o na tusim 15e, traja call. Flop 457r, najvacsi tutovkar bet 25e, ja call, turn 7, betol 21e ja call, river 3 on 40e hmmm ja iba call nevedel som si predstavit s cim horsim by ma on bol schopny dorovnat - on A2 co bolo dost sick necakane od neho - nuz kazdy sa poblazni raz za vecer, aj ja, vid nasledujuca hra. Sedim si uz pomerne deep s cca 1300e, otvaram 20e v pozici s J9s lebo bolo dost limpov. Rakusan ma reraisne tusim na 50e, hejtujem tieto minraisy call.
Flop AQ8 dve v mojej farbe, ja check on check.Turn tusim 7 (uz nevim presne, nejake to promile bolo vo mne:)), ja bet 80e on po xwilke call. River 9 co ze asi nebude gut, typek som myslel ze je weak ked iba callol na takom super drawy boarde, na flope by A urcite cbetol podla predoslych hier ako hral tak ja bet 220e, cakal som ze ma nejake to KK, QK, JJ a poslusne zlozi, na moje prekvapenie, na moj sok, vsak namiesto toho shipol in 420e allin cize fold. Nakoniec som vecer uzavrel na 900e tj 500e ciste, lepsie ako dratom do oka.
ferkan

Odoslaťod ferkan 26 Nov 2008 11:53

Vcera som sa trosku vytunil, objednal som si 1000k ruk z NL100 a 1000k ruk z NL200 z HQ HAND, vsetko iba 6max a zadovazil table tracker. Hadam table selection teraz nadobudne u mna novy rozmer :)
ferkan

Odoslaťod dzejkej 26 Nov 2008 11:58

ferkan napísal:Vcera som sa trosku vytunil, objednal som si 1000k ruk z NL100 a 1000k ruk z NL200 z HQ HAND, vsetko iba 6max a zadovazil table tracker. Hadam table selection teraz nadobudne u mna novy rozmer :)

parada :) .. ja pozuvivam SpadeEye a myslim, ze investicia do toho ma rychlu navratnost
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 26 Nov 2008 12:02

ferkan napísal:Vcera som sa trosku vytunil, objednal som si 1000k ruk z NL100 a 1000k ruk z NL200 z HQ HAND, vsetko iba 6max a zadovazil table tracker. Hadam table selection teraz nadobudne u mna novy rozmer :)

kokos .. prave som sa pozeral , to som netusil ze taketo nieco je .. mrkal som 200 k hands ze za posledne 2-3dni a podobne veci tam su , tak toto paradna pomoc.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod ferkan 26 Nov 2008 12:06

dzejkej napísal:

parada :) .. ja pozuvivam SpadeEye a myslim, ze investicia do toho ma rychlu navratnost

Ma to nejake specialne vymozenosti ?
Napr docela uzitocna by bola taka vec zeby ti ukazovala ze kolko ludi je pri stole s dajme tomu s cislami 30+/xx, aby clovek nemusel ako deges prezerat vsetky stoly sam... Je tam take nieco ? V tom tabletackeri treba manualne prezerat stoly aby som zistil aki su tam hraci - co je dost otravne
ferkan

Odoslaťod TuKE 26 Nov 2008 12:10

LOL, som pozeral, že majú v ponuke aj 8000k databázu.
Nechcem si predstaviť ako dlho by mi to importovalo :D

Daj potom vedieť, či ti to niečo pomohlo :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Nov 2008 12:39

ferkan napísal:

Ma to nejake specialne vymozenosti ?
Napr docela uzitocna by bola taka vec zeby ti ukazovala ze kolko ludi je pri stole s dajme tomu s cislami 30+/xx, aby clovek nemusel ako deges prezerat vsetky stoly sam... Je tam take nieco ? V tom tabletackeri treba manualne prezerat stoly aby som zistil aki su tam hraci - co je dost otravne

No SpadeEye nie je pre P****Stars. Na to tam maju soft Tablescope, ktory ale nepoznam. No v SpadeEye mozes okrem ineho napr. nakonfigurovat hodnotenie stolov. Si povies, ze za kazdeho VPIP 30%+ a PFR 10%- davas 3 body, za VPIPI 30%+ a PFR 10%+ 1 bod a kludne nastavis aj ine statsy - je to tam toho viac. Potom si to mozes vyberat podla score stola.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 26 Nov 2008 13:22

tu je dost vela softu ohladom pokru aj instruktazne videa ako ktory pouzivat :
ten spadeeye vypada super len to nepodporuje vsetky herne.

http://www.pokersoftware.com/categories/

najviac sa mi paci z tych tableselection softov TableShark
Obrázok používateľa
buschle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!