Partizánske a oklie
Re: Partizánske a oklie
Ja sa hlavne tešim na vaše casche aj tak zase skončim treti ako vždy aspom si niečo zase vyhram
- dostav1
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
no mne by sa patrilo zase vyhrať, keď už ste ma nechali škaredo vypadnúť ako 4 tesne pred pay position
- dmacabre1982
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
a to sme ťa ešte šetrili inak by si vypadol skor a čože mame zase tak skoro turnaj
- dostav1
netrep sprostosti - keby ste tam nemali toho dealera, tak ste dávno out hlavne Milan ... ale to je fuk - ajtak Vás ošklbem
- dmacabre1982
takže to mysliš že ako som ojebaval alebo sme boli dohodnuty tak taketo sproste reči si radšej nechaj pre seba alebo to povedz jurovi alebo milanovi ale nie mne ja tam chodim na každy turnaj a nemam zapotreby Vas tam ojebavať ja viem vyhrať aj bez toho stale som treti alebo štvrty aj ked tam juro neni tak ma neser radšej
- dostav1
čože ??? to by som si Stanko voči tebe nikdy nedovolil - myslel som to tak, že ten krupiér nám všetkým vlastne pobral všetky žetóny a Vám dvom s Milanom sa podarilo vďaka tomu dostať do top 3 - Milan bol tiež short stack, takže keby tam nebol ten krupiér, tak si myslím, že top 3 by vyzeralo úplne inak - určite by som do top 3 tipoval teba, ale Milana určite nie - hlavne s jeho množstvom chipov by sa tam asi nedostal - ale vyšlo to tak ako to vyšlo - ešte raz opakujem, že som to myslel tak, že ste sa nemuseli tento turnaj až tak snažiť - ten krupiér spravil robotu za Vás - teda ani nie tak za teba ako za Milana - takže žiadny odrb z tvojej strany a podobné veci som tým nemyslel - ospravedlňujem sa ak to tak vyznelo ... ty ja
- dmacabre1982
No tak som to potom asi zle pochopil tak potom je to v pohode už sa tešim na zajtra jak zase skončim treti dufam že nas bude aspom 10 a potom dame aj neaku tu kešovicu
- dostav1
som rád, že sa to vysvetlilo
čo sa týka počtu tak myslím, že nás bude minimálne toľko čo minule a 3tí určite neskončíš - vyrazím ťa jak raketu
a čo sa týka tej cashovice tak ja asi ne - idem na turnaj rovno z worku a mám toho za celý týždeň akurát tak dosť - čaká ma ešte cesta do PE, pak vyhrať turnaj a pak ešte peši cesta home do V.Bielic ... takže tú cashovku asi bezomňa
čo sa týka počtu tak myslím, že nás bude minimálne toľko čo minule a 3tí určite neskončíš - vyrazím ťa jak raketu
a čo sa týka tej cashovice tak ja asi ne - idem na turnaj rovno z worku a mám toho za celý týždeň akurát tak dosť - čaká ma ešte cesta do PE, pak vyhrať turnaj a pak ešte peši cesta home do V.Bielic ... takže tú cashovku asi bezomňa
- dmacabre1982
najbližší turnaj - Rebuy - vyberajte termín 20 - 21.12.2008:
1.: Sobota 15:00
2.: Nedeľa 15:00
1.: Sobota 15:00
2.: Nedeľa 15:00
- dmacabre1982
mohli by sme dat turnaj aj tento vikend
- toudi0
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.