Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-dzejkej ale to nemusel byt coinflip,vsak on mohol mat overpair,ale ani couchi sa nezhodli,bolo to hrane,este mohol dostat dobru kartu a mohol zo zavolat niekto z big stackov a by skoro strojnasobil,teda na 2600,a to je uz 6,5 BB a slusna FE
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ja som napisal takmer coinflip a myslel som to tak, ze je voci jeho rangu na tom horsie ako coinflip (nejakych 40% dajme tomu). Pocitam aj overpairy . A ja by som sa na "este mohol dostat dobru kartu" s tak malym stackom uz moc nespoliehal. U mna to ten call naozaj je, som vinny .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Sng 5$ FR,blinds 50/100,v hre je este prekvapivo 8 hracov,ja na BB s KQo so stackom 1350,traja limperi,vsetci so stackmi okolo 1300,shorty na buttone all in 365,co robit?
-ja som to pushol a dorovnali ma dvaja,prvy mal SC,druhy QTs a dosla postupka na flop,ten shorty predtym unlucky prehral vacsinu stacku a nemal nic
-ja som to pushol a dorovnali ma dvaja,prvy mal SC,druhy QTs a dosla postupka na flop,ten shorty predtym unlucky prehral vacsinu stacku a nemal nic
-
bez znalosti hracov by som spravil to iste
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:bez znalosti hracov by som spravil to iste
-uz ich ani nedavam do sharkscopu,nema vyznam vediet ci je minus 5k alebo len minus 3k.....
-
jj, tiez by som to tak zahral
-
Range hráča na UTG je velmi široká, keď v ďaľšej ruke 200/400. Call z BTN je pravdepodobne pre mňa na hrane. Keby som sedel na SB, BB s handou 33 tak ja call. Pre hráča na BTN je rozhodujúci v tomto prípade, podľa mňa fold všetkých pred ním.
- MiloHaze
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
[quote="palo1973"]Sng 5$ FR,blinds 50/100,v hre je este prekvapivo 8 hracov,ja na BB s KQo so stackom 1350,traja limperi,vsetci so stackmi okolo 1300,shorty na buttone all in 365,co robit?
jasny fold.. fakt a bez diskusie... :-) Aj s AQs by som rozmyslal ci to tam supnut. Iste je, ze budes hrat minimalne proti dvom, trom hracom. Proti dvom random nemas viac ako 45%. Navyse button uplne random nebude.
A najdolezitejsie, mas relativne slusny stack proti blindom a taky risk nepotrebujes.
jasny fold.. fakt a bez diskusie... :-) Aj s AQs by som rozmyslal ci to tam supnut. Iste je, ze budes hrat minimalne proti dvom, trom hracom. Proti dvom random nemas viac ako 45%. Navyse button uplne random nebude.
A najdolezitejsie, mas relativne slusny stack proti blindom a taky risk nepotrebujes.
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-obaja coachi na pokerstrategy mi povedali prave,ze jasny push.....
-
palo1973 napísal:-obaja coachi na pokerstrategy mi povedali prave,ze jasny push.....
a ja s nimi fakt a bez diskusie suhlasim
neviem, z coho je iste, ze budes v pote s dvoma, ale:
- limperov mas covered
- limperi ukazali slabost
- button ma dost siroky range a proti nemu si povedzme coinflip
- ist all-in po potom ako isiel AI button posobi silne
A AQs? Pls, to je instapush.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.