dzejkej napísal:AA ruka
- fakt Ti ten AI ti donkovia tak casto callnu s horsou rukou?
Proti rybám v VPIP 40+ úplne určite. Však si videl kam sa dostal so stredným párom . Ten bet na rivery som aj hore vysvetlil, dávam to preto, že pokiaľ má niečo ako KQ/Ax/dva páry etc., tak aby necheckol behind, tých 9 dolárov mi už je jedno, keďže pot je 50, tak to tam šupnem a on to v pohode zavolá aj s dvoma pármi, čiže proti tupcom typu 40/15/x istotne ship it in anytime.
dzejkej napísal:TT ruka
- crazy call
- potencial redrawnut bol 1 : 2? ako si to pls vypocital?
Pokiaľ ma na flope dorovnajú dvaja alebo traja, tak som v pozícii a viem, že na turne (keďže ak dorovnali flop, tak už sú hotový) to dostaneme bez problémov do all-inu.
Moja šanca ak si myslím, že jeden má farbu a druhý AA/KQ/Ahi FD je skoro vždy 33%, takže to mám 1:2.
Teda v tejto hre bol tento môj move vlastne EV 0, pretože mám presne takú equity akú mám kartu a nezískavam žiadnu ďalšiu hodnotu.
Som to aj písal, vedel som, že som pozadu, ale raz by som aj ja redrawol full a tak som to tam natlačil ASAP .
Obvykle to iba dorovnám a poslušne a potichu čakám na ten full, len toto bol ten úvod session, kde som veselo bluffoval a pushoval .
Z flopu na turn máš na redraw 7 outov = cca. 14%, z turnu na river máš 10 outov = cca. 20%, ak to shipneš na flope, tak sa otočia obe karty, takže cca. 34%. Ono je trošku problém ak ti niekto niečo drží, ale ak dvaja doplatia, tak v podstate viem, že ani jeden nemá dva páry.
Set možný, ale neriešim, ship it in
dzejkej napísal:22 ruka
- na turne betujem riadne, $7
- na 2tonovom boarde ich chcem nechat platit
Keďže na FD flope nebola akcia, tak sa mi nezdalo reálne, že niekto má to eso, ak hej, tak weak kicker, takže na turne som chcel, aby mi platil jeden z tých FD, pre ktorého je to aj za polovicu potu EV-.
Na rivery to bola moja chyba, tam som mal hrať check/call. Aby som chytil prípadne missnutý FD alebo nerobil väčší pot proti tomu trafenému
dzejkej napísal:AA ruka
- betujem proti nitovi ten turn, ked je nit a nema maly fold to c-bet, tak pocitam, ze ten flop ho suchnut aj mohol
- na tom flope betnem o nieco viac
JJ, v podstate súhlasím. Len neviem, či keď trafí niečo ako KQ/QJ/AQ a ja vsadím flop aj turn, či ten turn zaplatí. Ten double barrel vyzerá príliš "výhražne" ako Yegon spomenul v mojom videu .
Skôr myslím, že zaplatí ten river, pretože na tom turne, keď checknem, tak mu ukážem akože slabosť
Inak bet na flope mal byť vyšší, s tým súhlasím.
Som si po hre dopísal, že calluje 3bet hodne light. Neviem kam sa mu to do tých 16/10 zmestí .
River opäť moja chyba, kľudne som mohol ušetriť 20ku.
dzejkej napísal:AK ruka
- ked si bol OOP a flop si check/callol, co si planoval na turne, ak by prisiel blank? ja by som OOP radsej 4betoval, hlavne ak otvara tak divoko, ako hra po flope
Ak by prišiel malý blanc, tak callnúť .
Ja rád callujem s Ahi, Yegon by vedel rozprávať
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players
UTG: $50.00
MP: $63.70
CO: $57.40
BTN: $25.45
SB: $86.35
Hero (BB): $50.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with Q A
1 fold, MP calls $0.50, 1 fold, BTN calls $0.50, SB raises to $3.50, Hero calls $3, MP calls $3, 1 fold
Flop: ($11.00) 3 4 6 (3 players)
SB checks, Hero checks, MP bets $3, SB folds, Hero calls $3
Turn: ($17.00) T (2 players)
Hero checks, MP bets $5, Hero calls $5
River: ($27.00) 4 (2 players)
Hero checks, MP bets $5, Hero calls $5
Final Pot: $37.00
MP shows K 5 (a pair of Fours)
Hero shows Q A (a pair of Fours - Ace kicker)
Hero wins $35.25
(Rake: $1.75)
dzejkej napísal:88 ruka
- zaujimave, ze niekedy to tam vrazis v omnoho nebezpecnejsich situaciach, ale teraz sa bojis A5 a A8, co je dokopy iba 8 kombinacii (1x 8, 2x A a 3x 5 v decku)
Yo, je to blbé, málo kombinácií, ale už som mal setupov dosť a chcel som to zatvoriť, ak by som pushol a on naozaj otočí nejakú divočinu, čo pri jeho číslach tam vliezť s A5 no problem, tak by som musel ešte hodinu hrať, aby som sa dostal aspoň na tie -2BI, proste nechcelo sa mi zase padnúť -250BB.
dzejkej napísal:QQ ruka
- preco si Ty checkoval turn? ak Ti neveril flop, tak sparovany board by Ti verit tiez nemal, taktiez je tam str8 draw a backdoor FD
Nechcel som hrať nejaký mohutný pot, pretože ak vsadím turn a príde reraise 3/4 potu, tak som náchylný to položiť. Teda závisí od výšky rr, kľudne môže trafiť kombodraw a snažiť sa ma hrubou silou vytlačiť, ale chcel som ukontrolovať pot a nedostať to do all-inu.
Turn check/call - river chech/ak by bol veľmi násilný tak fold
Turn check/chech - river bet/call
Inak na to, koľko som v tejto session narobil chýb, tak som ešte vlastne rád ako to dopadlo. Viem, že NL50 nebude Negreanu, Doyle etc. a nemôžem robiť chyby, ale chyby stoja peniaze
Veľmi pekne ďakujem za komentáre, nabudúce si budem dávať viac pozor pri hraní podobných situácií.