Vyber -moneybookers

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Vyber -moneybookers

Odoslaťod JimWalker 18 Sep 2008 20:39

Sorry, hladal som to aj medzi starsimi vecami, ale nič. Ked vyberam z MB tak kod našej banky mi zoberie, ale na mieste čísla účtu sú dve obdlzniky-do druhého číslo účtu ale čo do prvého? Ja nemám predčíslie...
Obrázok používateľa
JimWalker

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Vyber -moneybookers

Odoslaťod vlade 18 Sep 2008 21:45

ak nemas predcislie uctu, tak ten prvy obdlznik nechas prazdny, je to rovnake ako pri internet bankingu ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Vyber -moneybookers

Odoslaťod JimWalker 18 Sep 2008 22:37

Ved práve, že prázdny obdlznik mi to neakceptovalo. Ale nahadzal som tam same nuly a platba presla... Len dufam, ze na môj účet...;-) Dakujem za rychlu reakciu, Vlade..
Obrázok používateľa
JimWalker

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 22 Okt 2008 10:46

chcem sa spytat o kolko % percent cashoutu prichadzam ak vyberam na moj MB ktory je v SKK, - a nasledne odtial na moj bankovy ucet ktory je v SKK, oproti tomu keby som mal MB ucet v USD a z neho vyberal na banovy ucet v SKK. Myslim ze ked pride Euro tak to bude to iste stale to bude usd herna -> Euro MB -> Euro bankucet. Ja by som si spravil aj nejaky click2pay alebo netteler ucet ak by sa mi to oplatilo lebo myslim ze naposledy som vyberal nejak 6k sk a na ucet kym mi to doliezlo bolo o nejakych 300sk menej priblizne, co je -EV :bad: . tento mesiac chcem cashoutnut viac a nechcem prichadzat o tazko zarobene peniaŠky. Co mi poradite.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod keso26 22 Okt 2008 11:17

buschle napísal:chcem sa spytat o kolko % percent cashoutu prichadzam ak vyberam na moj MB ktory je v SKK, - a nasledne odtial na moj bankovy ucet ktory je v SKK, oproti tomu keby som mal MB ucet v USD a z neho vyberal na banovy ucet v SKK. Myslim ze ked pride Euro tak to bude to iste stale to bude usd herna -> Euro MB -> Euro bankucet. Ja by som si spravil aj nejaky click2pay alebo netteler ucet ak by sa mi to oplatilo lebo myslim ze naposledy som vyberal nejak 6k sk a na ucet kym mi to doliezlo bolo o nejakych 300sk menej priblizne, co je -EV :bad: . tento mesiac chcem cashoutnut viac a nechcem prichadzat o tazko zarobene peniaŠky. Co mi poradite.

herna USD -> MB SKK al. EUR
Toto je trosku komplikovanejsie. Uz davnejsie som to zistoval kvoli kurzovym stratam a nijak sa s tym vypiect neda, teda aspon co ja viem. Ak mam napr. ucet v herni v EUR, MB account v EUR a bank. ucet v EUR vedeny na Slovensku tak prevod z herne na MB je bez straty, ale prevod z MB na bank. ucet uz stratovy je. Je to preto, ze oni maju v kazdej krajine ucet v ich mene. Tym padom Ti oni zamenia EUR na SKK, poslu Ti SKK a banka zameni tuto paltbu na Tvojom EUR ucte znova na EUR.
Ja mam napr. EUR ucet v Rakusku a to je tiez problem, pretoze MB to zameni z EUR na SKK, z ich uctu na Slovensku to poslu na moj ucet v Rakusku a zaplatim este aj medzinarodny prevod. Cize to je uplne zle. Skratka, ked mam registrovanu a verifikovanu adresu na Slovensku, vybery robia len cez ich ucet na Slovensku. Nemozu mi to poslat z ich uctu v Rakusku (Zaujimave je, ze opacne to funguje a moj MB ucet som si nabijal prevodom z rakuskej banky). Divne, ale je to tak.
Takze si treba najst cestu ako zaplatit co najmenej.

Na party pokri je napriklad moznost ci chcem vyberat USD al. EUR, viac sa oplati zadat USD, pretoze party ma horsi kurz ako MB, ktore robi prevody stredom podla europskej centralnej banky myslim a pri vybere 2K USD je to uz celkom slusny rozdiel.

MB SKK -> bank. ucet SKK
zaplatis len poplatok 1,8EUR

MB EUR -> bank. ucet SKK
zaplatis poplatok 1,8EUR + 1,75% z celkvej sumy

U transakcí, které zahrnují převod měn, připočítává Moneybookers ke svým velkoobchodním směnným kurzům zahraničních měn poplatek ve výši 1,75%. Tento poplatek slouží jako ochrana před nestálostí kurzů a rizikem spojeným s měnovými trhy. Moneybookers směnné kurzy pravidelně během dne aktualizuje.

Tato moznost uz ale o 2 mesiace nastastie odpadne a pri vybere na bank. ucet si zapocitaju iba ten fixny poplatok 1,8EUR za kazdy vyber bez ohladu na vysku.

Neteller neposkytuje sluzby obcanom SR.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod buschle 22 Okt 2008 12:30

dik keso ,
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod hulmazas2 28 Nov 2008 16:36

Prosim Vas,

vytvoril som si ucet na MB a ide o mi o verifgikaciu kreditnej karty. Pise tam nieco v tom zmysle, ze mi strhne medzi 1,01 az 2,99 EUR. Otvorim si internet banking a stale nic nestrhlo, cize ako dlho mam cakat, kolko to asi trva? No a ta podstatna ptazocka...je to v Eurach, vypis na ucte budem mat zrejme v SKK, nie? Co s tym, akym kurzom to pprepocitam?

Viem, ze poisem trivialnosti, ale poradte prosim, dakujem.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Petrzalcan 28 Nov 2008 17:07

hulmazas2 napísal:Prosim Vas,

vytvoril som si ucet na MB a ide o mi o verifgikaciu kreditnej karty. Pise tam nieco v tom zmysle, ze mi strhne medzi 1,01 az 2,99 EUR. Otvorim si internet banking a stale nic nestrhlo, cize ako dlho mam cakat, kolko to asi trva? No a ta podstatna ptazocka...je to v Eurach, vypis na ucte budem mat zrejme v SKK, nie? Co s tym, akym kurzom to pprepocitam?

Viem, ze poisem trivialnosti, ale poradte prosim, dakujem.

Presne toto isté som mal aj ja. Ak nemáš účet v eurách, tak budeš musieť zavolať do banky, aby ti zistili presnú sumu, ja som sa to snažil prerátavať rôznymi kurzami a netrafil som a tak som po troch pokusoch radšej volal do banky.
A mne to strhli tuším hneď tú verifikačnú sumu.
Petrzalcan

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod hulmazas2 28 Nov 2008 17:19

Tak to si ma veru nepotesil :-) Ale aj ta dakujem, aspon sa nemusim trapit s prepoctom...
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Odoslaťod RockySKV 28 Nov 2008 17:34

hulmazas2 - je to trosku inak - ak mas internetbanking, malo by to byt ok - v polozkach na stranke banky v internetbankingu by si mal mat ukazanu aj sumu v eurach (aspon SLSP to umoznuje), aj ked ucet mas v SKK. Malo by ti normalne ukazat odchodzie peniaze - v EUR :)

Ja mam iny problem - nemam kreditnu kartu, len debetnu, takze nemozem svoju kartu verifikovat.. A ked chcem poslat cash na ucet, nevezme mi to, lebo neprijme to cislo - akoby malo o nejake znaky viac/menej... Riesim konkretne MB - SLSP... Ma niekto skusenost?

Vdaka.
RockySKV

Založený: Nov 2008

Ďalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!