Keso26 pokrovy blog
Re: Keso26 pokrovy blog
A teraz hadanka
Party Poker $100 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
derabobank (BTN): $227.03 ..26/23 callPFR 6, hands : 320
Sailor766 (SB): $45.89 ..fish 55/14 callPFR 56
zoonberg (BB): $8.66
TomMyyY_Tom (UTG): $236.20 ..uz znamy chaos buddie tentokrat pri inom stole 34/15 callPFR 26
Hero (MP): $106.46
tmie2200 (CO): $110.92
Pre Flop: ($1.50) Hero is MP with A K
TomMyyY_Tom calls $1, Hero raises to $5, 1 fold, derabobank calls $5, Sailor766 calls $4.50, 1 fold, TomMyyY_Tom calls $4
UTG zas ten chaos buddie, chcem si ho izolovat ale nepreslo, dostavam dalsich dvoch zakaznikov.
Flop: ($21.00) T 3 2 (4 players)
Sailor766 checks, TomMyyY_Tom checks, Hero checks, derabobank checks
..flop taky nijaky, ale proti trom z toho 2 fishky som sa rozhodol necbetovat.
Turn: ($21.00) K (4 players)
Sailor766 bets $5, TomMyyY_Tom calls $5, Hero raises to $30, derabobank calls $30, Sailor766 raises to $40.89 all in, TomMyyY_Tom folds, Hero calls $10.89, derabobank calls $10.89
..kedze na flope nikto neprejavil nejaky zaujem, trafeny turn ma celkom potesil, prva ryba vsak donkuje a dalsia calluje, board sa zrazu stal silne drawy a tak to chcem ukoncit uz na turne a raisujem takmer pot. Na moje prekvapenie BTN calluje, priznam sa, neviem mu priradit ruku s ktorou by takto hral, set by tam mal poslat na draws nema odds, ryba vsak akcii nasadzuje korunu a pushuje AI, na call je to 10USD, cize poslusne posielam peniazky do boja.
River: ($148.67) A (3 players - 1 is all in)
Hero ???
..Hero triafa top two pairs, je OOP, do hry investoval necelu polovicu stacku, ostava 60BB, pricom v pote je 2,5x viac, pushne ?..nepushne ? Ak checkne, foldne na push ? Co robit ?
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
derabobank (BTN): $227.03 ..26/23 callPFR 6, hands : 320
Sailor766 (SB): $45.89 ..fish 55/14 callPFR 56
TomMyyY_Tom (UTG): $236.20 ..uz znamy chaos buddie tentokrat pri inom stole 34/15 callPFR 26
TomMyyY_Tom calls $1, Hero raises to $5, 1 fold, derabobank calls $5, Sailor766 calls $4.50, 1 fold, TomMyyY_Tom calls $4
UTG zas ten chaos buddie, chcem si ho izolovat ale nepreslo, dostavam dalsich dvoch zakaznikov.
..flop taky nijaky, ale proti trom z toho 2 fishky som sa rozhodol necbetovat.
Sailor766 bets $5, TomMyyY_Tom calls $5, Hero raises to $30, derabobank calls $30, Sailor766 raises to $40.89 all in, TomMyyY_Tom folds, Hero calls $10.89, derabobank calls $10.89
..kedze na flope nikto neprejavil nejaky zaujem, trafeny turn ma celkom potesil, prva ryba vsak donkuje a dalsia calluje, board sa zrazu stal silne drawy a tak to chcem ukoncit uz na turne a raisujem takmer pot. Na moje prekvapenie BTN calluje, priznam sa, neviem mu priradit ruku s ktorou by takto hral, set by tam mal poslat na draws nema odds, ryba vsak akcii nasadzuje korunu a pushuje AI, na call je to 10USD, cize poslusne posielam peniazky do boja.
Hero ???
..Hero triafa top two pairs, je OOP, do hry investoval necelu polovicu stacku, ostava 60BB, pricom v pote je 2,5x viac, pushne ?..nepushne ? Ak checkne, foldne na push ? Co robit ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Tu podla mna nie je o com...mas uz len jedneho supera, ktory hra vsetky streets, akoby cakal na flush, cize jasny bet...moze mat horsie dva pary ako KT, AT slabsie eso, nejakeho kinga, set tazko predpokladat, neverim, ze by ho hral takto pasivne, on by sa na turne isto prejavil. Dufam, ze si to nefoldol este pred akciou
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Mna by skor zaujimalo, ako to zahrat, keby pride nejaky blank, napriklad 7s....asi blocking bet, alebo check/call rozumneho betu, alebo co myslite?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zaujimave .. ten derabobank ma statsy, ze by mohol aj vediet, co robi. Mas na neho vobec ready? Aky ma AF a WTSD? Keby som ja bol v tej ruke, tak hned si zistujem tie staty.
Ak nema vysoky WTSD a AF ma nefishovsky, tak to mi pride ako slowplay. Nezda sa mi, ze by coldcallol Tvoj reraise na turne s drawom, nema na to typicke staty. Ale ma poziciu a ak flopol set na takom boarde a vsetci checkli, tak by som cakal bet setu, aby si ochranil ruku, hm. Dalsia moznost je, ze trafil T a na turne to fakt vyzera potom na KT. Cize ja by som mu priradil moznost KT a setu tak fifty-fifty. No na riveri to uz neskladam, pushnem to tam a vyhnem sa sanci, ze checkne s KT. Ak ma set, tak by dal aj tak push a pri tych pot odds a moznosti, ze predsalen bluffuje missnuty draw, tak callnem. Cize tym, ze pushnes Ty, tak zarobis na situacii, kedy by mal 2 pary a nechcel by do toho dalej investovat .
Ak nema vysoky WTSD a AF ma nefishovsky, tak to mi pride ako slowplay. Nezda sa mi, ze by coldcallol Tvoj reraise na turne s drawom, nema na to typicke staty. Ale ma poziciu a ak flopol set na takom boarde a vsetci checkli, tak by som cakal bet setu, aby si ochranil ruku, hm. Dalsia moznost je, ze trafil T a na turne to fakt vyzera potom na KT. Cize ja by som mu priradil moznost KT a setu tak fifty-fifty. No na riveri to uz neskladam, pushnem to tam a vyhnem sa sanci, ze checkne s KT. Ak ma set, tak by dal aj tak push a pri tych pot odds a moznosti, ze predsalen bluffuje missnuty draw, tak callnem. Cize tym, ze pushnes Ty, tak zarobis na situacii, kedy by mal 2 pary a nechcel by do toho dalej investovat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hulmazas2 napísal:Mna by skor zaujimalo, ako to zahrat, keby pride nejaky blank, napriklad 7s....asi blocking bet, alebo check/call rozumneho betu, alebo co myslite?
No blocking bet alebo rozumny check/call je vlastne cely zostavajuci stack, takze to tak nemusime volat .
Situacia je to zla, ked nepride uz ani ten druhy par, hm. Ak ma fakt made hand, tak vyhrava 95% casu, takze ja by som si overil staty, prebehol ready a odovodnil si, ze obcas moze fakt takto divne drawovat a checkol by som mu to. Dostal by moznost bluffovat missnuty draw, cim by mi dlhodobo hadam zaplatil situaciu, kedy ma poraza . Zlozit by som to pri pot odds 3.5 : 1 nedokazal. Staci, aby som porazal jeho missnuty draw alebo 1 par v 22% pripadoch.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
V jeho range je urcite aj nieco ako K Q a pod. I ked ma rozumne vyzerajuce stats tak to nic nehovori o tom ako hra po flope, mozno tymto sposobom hra draw alebo Kx bez FD, slowplay je tiez mozny i ked s tolkymi draws na turne menej pravdepodobny nez obvykle. Dalsia vec ktora hovori proti setu je to ze ako posledny vyjadrujuci sa na flope checkol behind - na 95% by som ocakaval (od lubovolneho hraca) na takom boarde a proti 3 superom bet so setom.
Raise na turne je v nasom pripade commitujuci a nebudeme moct nikdy foldnut ani na reraise na turne ani na akykolvek bet na riveri. Ak mame v plane kdekolvek neskor foldnut tak by sme nemali raisovat turn.
River je potom uz len otazka toho ci bijeme 50% jeho calling range. Myslim ze s dvomi parmi urcite ano takze push. Ak by neprislo to eso tak je to trosku zlozitejsie ale super sa zatial neukazuje ako nejaky agresivny hrac schopny bluffnut river s netrafenym draw takze check velku pridanu value nema. Tu som noazoru ze treba si hodit mincou a zariadit sa podla vysledku
never fold
Raise na turne je v nasom pripade commitujuci a nebudeme moct nikdy foldnut ani na reraise na turne ani na akykolvek bet na riveri. Ak mame v plane kdekolvek neskor foldnut tak by sme nemali raisovat turn.
River je potom uz len otazka toho ci bijeme 50% jeho calling range. Myslim ze s dvomi parmi urcite ano takze push. Ak by neprislo to eso tak je to trosku zlozitejsie ale super sa zatial neukazuje ako nejaky agresivny hrac schopny bluffnut river s netrafenym draw takze check velku pridanu value nema. Tu som noazoru ze treba si hodit mincou a zariadit sa podla vysledku
never fold
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
keso26 napísal:A teraz hadanka
To máme hádať počet kusov nitov, ktorí by toto nedorovnali? Alebo v čom spočíva hádanka?
On má na turne pot odds min. 2:1, čiže to môže dorovnať s nejaký komboFDdrawom, TP+FD alebo tak, čiže neviem čo riešime na rivery.
Občas sa asi stane, že ti ukáže JQs, ale shipnúť to tam musíš
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
V prvom rade dakujem za vsetky odpovede ..predtym nez prezradim vysledok by som sa chcel este spytat ako s tym nalozit na turne ked jedna ryba donkne 1/4 potu, dalsia callne a ja som na rade s TPTK na silne drawy boarde ako pf agresor. Moj raise sa mi pozdava, ale dal by sa obhajit aj call ?..pripadne vyssi raise az push ?.no dobre ten push asi nie V kazdom pripade tesim sa na nazory.
to TuKE - no ja viem ze klokany vzdy ked nieco trafia tak to tam tlacia hlava nehlava a casto dokonca aj ked nic netrafia Suhlasim ale, ze v tejto situacii bude mat hrac tohoto typu castokrat kdejake komba.
No otazka bola, ci vzhladom k jeho moznemu range shipnem, alebo check/callnem k comu sa velmi pekne vyjadrili dzejkej a yegon za co im dakujem.
to dzejkej - WTSD = 20 a AF = 3. Setu som sa vobec neobaval a tiez si nemyslim, ze by z tolko peniazmi v pote bol schopny bluffnut missnutu draw, navyse ked je tam uz ryba AI na turne.
to je pravda, ale tym ze on iba zavolal ma naozaj dost prekvapil, necakal som to. Povodne som tam chcel jednu z ryb. Samozrejme som to z prvej shipol, vysledok teda o trochu neskor, ked rozoberieme este hru na turne.
to TuKE - no ja viem ze klokany vzdy ked nieco trafia tak to tam tlacia hlava nehlava a casto dokonca aj ked nic netrafia Suhlasim ale, ze v tejto situacii bude mat hrac tohoto typu castokrat kdejake komba.
No otazka bola, ci vzhladom k jeho moznemu range shipnem, alebo check/callnem k comu sa velmi pekne vyjadrili dzejkej a yegon za co im dakujem.
to dzejkej - WTSD = 20 a AF = 3. Setu som sa vobec neobaval a tiez si nemyslim, ze by z tolko peniazmi v pote bol schopny bluffnut missnutu draw, navyse ked je tam uz ryba AI na turne.
yegon napísal:Raise na turne je v nasom pripade commitujuci a nebudeme moct nikdy foldnut ani na reraise na turne ani na akykolvek bet na riveri. Ak mame v plane kdekolvek neskor foldnut tak by sme nemali raisovat turn.
never fold
to je pravda, ale tym ze on iba zavolal ma naozaj dost prekvapil, necakal som to. Povodne som tam chcel jednu z ryb. Samozrejme som to z prvej shipol, vysledok teda o trochu neskor, ked rozoberieme este hru na turne.
-
k tej ruke , ja by som to tam natlacil, ale happy xichtik by som teda nemal kym by som nevidel showdown a mozno ani potom showdowne
set nema asi niko z tych dvoch lepsich hracov lebo na 23s boarde by to urcite na turne natlacil do potu, takze jedine coho by som sa tu na rivery bal je 45 - a podla mna ta s tym niekto aj vysuxoutil
set nema asi niko z tych dvoch lepsich hracov lebo na 23s boarde by to urcite na turne natlacil do potu, takze jedine coho by som sa tu na rivery bal je 45 - a podla mna ta s tym niekto aj vysuxoutil
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
..este dlzim rozuzlenie hadanky..here is
Takze borec ma calluje na turne s OESD bez overcards s pot odds 2:1 navyse na double suited boarde, co jeho outs este vyrazne znizuje. well played.
derabobank (BTN): $227.03
Sailor766 (SB): $45.89
TomMyyY_Tom (UTG): $236.20
Hero bets $60.57 all in, derabobank calls $60.57
Final Pot: $269.81
derabobank shows J Q (a straight Ten to Ace)
Sailor766 mucks K J (a pair of Kings)
Hero shows A K (two pairs, Aces and Kings)
Takze borec ma calluje na turne s OESD bez overcards s pot odds 2:1 navyse na double suited boarde, co jeho outs este vyrazne znizuje. well played.
derabobank (BTN): $227.03
Sailor766 (SB): $45.89
TomMyyY_Tom (UTG): $236.20
Hero bets $60.57 all in, derabobank calls $60.57
Final Pot: $269.81
derabobank shows J Q (a straight Ten to Ace)
Sailor766 mucks K J (a pair of Kings)
Hero shows A K (two pairs, Aces and Kings)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.