Buschle Blog
Re: Buschle Blog
new avatar sucks - vrat nam spat ten predchadzajuci a jediny spravny
nezahravaj sa s luckboxom
nezahravaj sa s luckboxom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hand 1
by som nezlozil ani proti tight reg z casu na cas trafi FH ale castejsie trips,overpair,2pair,whatever...
hand 2 bud ako ty a na turne natlacit alebo flop light rr-ale bez history neviem no
by som nezlozil ani proti tight reg z casu na cas trafi FH ale castejsie trips,overpair,2pair,whatever...
hand 2 bud ako ty a na turne natlacit alebo flop light rr-ale bez history neviem no
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Je tato line dobra ?
Na supera mame tento read bluffoval netrafenu FD na rivery a staty 51/42/11 po 68handach.
Texas Hold'em NL50 (5 handed)
Hand converter used for this poker hand: Ongame Hand Converter v0.3.8 by Lifeisabug.
MP: $92.13 (////)
Hero: $49.25 (////)
BU: $65.10 (////)
SB: $55.75 (////)
BB: $60.67 (////)
Preflop: Hero is CO with Q , Q
MP folds, Hero raises to $2.00, BU folds, SB calls $1.75, BB folds.
Flop: ($4.50) J , 8 , 6 (2 players)
SB checks, Hero bets $3.25, SB raises to $11.00, Hero calls $7.75.
som na 99% vpredu , nechame ho blufnut ? na reraise nam polozi lebo on to spravi aj bez J ten C/R
Turn: ($26.50) 4 (2 players)
SB checks, Hero checks.
Som si tak isty ze nic nema ani Draw ani J menim plan a ukazem velku slabost a checknem a necham ho blufnut na rivery s tym ze callnem a ak to nebude 7 alebo 5 tak idem AI
River: ($26.50) 7 (2 players)
SB bets $22.00, Hero calls $22.00.
Final Pot: $70.50
Results follow:
SB shows [ K , T ]
Hero shows [ Q , Q ]
SB wins $0.00.
Hero wins $69.00.
Texas Hold'em NL50 (5 handed)
Hand converter used for this poker hand: Ongame Hand Converter v0.3.8 by Lifeisabug.
MP: $92.13 (////)
Hero: $49.25 (////)
BU: $65.10 (////)
SB: $55.75 (////)
BB: $60.67 (////)
Preflop: Hero is CO with Q , Q
MP folds, Hero raises to $2.00, BU folds, SB calls $1.75, BB folds.
Flop: ($4.50) J , 8 , 6 (2 players)
SB checks, Hero bets $3.25, SB raises to $11.00, Hero calls $7.75.
som na 99% vpredu , nechame ho blufnut ? na reraise nam polozi lebo on to spravi aj bez J ten C/R
Turn: ($26.50) 4 (2 players)
SB checks, Hero checks.
Som si tak isty ze nic nema ani Draw ani J menim plan a ukazem velku slabost a checknem a necham ho blufnut na rivery s tym ze callnem a ak to nebude 7 alebo 5 tak idem AI
River: ($26.50) 7 (2 players)
SB bets $22.00, Hero calls $22.00.
Final Pot: $70.50
Results follow:
SB shows [ K , T ]
Hero shows [ Q , Q ]
SB wins $0.00.
Hero wins $69.00.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
uff uff, na turne prisla super karta a koren checkol, musis sadit vzdy proti takemuto "hracovi"
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:uff uff, na turne prisla super karta a koren checkol, musis sadit vzdy proti takemuto "hracovi"
myslis ze aj proti takemu ze skoro vzdy mi zlozi a ked checknem tak na 100% betne river > ? Moc toho neni co ma nepotesi na rivery , neoplati sa to risknut ?
-
Hrat tricky proti korenom sa moc nevyplaca a on by mozno bluffoval tak ci tak S jeho sialenymi statmi a agresivitou by som to tam tlacil uz na flope.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
podla mna sa to oplati, kedze on to hra s hocicim..
napr ja som mal vcera tazky call, koren uz 3x ukazal(raz na mne) ze je schopny 3barrel good size bets bluff s uplnym airom OOP..
na board postupne prislo Q8Qx8..ja AA obaja asi 200BB deepale uz na flope som sa rozhodol, ze s nim idem, hoci callol pf moj 3bet na 5$(z 1$) a hral to so mnou dokonca, mal ATos..dost tiez risk ale ked najdes takehoto bluffera treba byt asi more willing to risk, ked mas slusnu ruku..
ano raz za cas to ma ale to nebude ani 1/3 pripadov imo
napr ja som mal vcera tazky call, koren uz 3x ukazal(raz na mne) ze je schopny 3barrel good size bets bluff s uplnym airom OOP..
na board postupne prislo Q8Qx8..ja AA obaja asi 200BB deepale uz na flope som sa rozhodol, ze s nim idem, hoci callol pf moj 3bet na 5$(z 1$) a hral to so mnou dokonca, mal ATos..dost tiez risk ale ked najdes takehoto bluffera treba byt asi more willing to risk, ked mas slusnu ruku..
ano raz za cas to ma ale to nebude ani 1/3 pripadov imo
-
ved jasne ze standart je to tam tlacit uz na flope , len obcas cloveka napadne nieco taketo aby ziskal value. No myslim ze tato hra by bola lepsia ak by som mal AA aby mi nevadila na rivery overcarta. Ale na turne je jasne ze nema ani J ani FD lebo to on barreluje.
-
tucniak napísal: Q8Qx8..ja AA obaja asi 200BB deep
Uff rozdhodnut sa pustit 200BB na takom boarde , by mi zovrelo ritku aj kebyze mam read
-
cas o ritke som zamerne vynechal, ani zastruhany vlas
ale tak chlapik mal fold to 3bet 0 (vsetky odo mna vsetky for value) mal som ho hned napravo od seba..
mohol mat lepsiu ruku ale bola by to nahoda:)
hlavne ked ma predtym vybral s tym, ze na flope nemal nic, na turne top pair J(ja overbet ai s AA) a on veselo call..river J..proste to bol pako..ja som inac zistil ze ked sa menej bojim, poviem si ze je to len baaaaj (akoze ahoj lucim sa:D ) in ako tuna klokan a peniaze viac prudia, je sice variance vacsia ale ked udrzim dobru hru pojdem snad viac hore vo vysledku
uvidime co december:)
ale tak chlapik mal fold to 3bet 0 (vsetky odo mna vsetky for value) mal som ho hned napravo od seba..
mohol mat lepsiu ruku ale bola by to nahoda:)
hlavne ked ma predtym vybral s tym, ze na flope nemal nic, na turne top pair J(ja overbet ai s AA) a on veselo call..river J..proste to bol pako..ja som inac zistil ze ked sa menej bojim, poviem si ze je to len baaaaj (akoze ahoj lucim sa:D ) in ako tuna klokan a peniaze viac prudia, je sice variance vacsia ale ked udrzim dobru hru pojdem snad viac hore vo vysledku
uvidime co december:)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.