OPT 4

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: OPT 4

Odoslaťod vlade 03 Dec 2008 15:23

TuKE napísal:
7castle napísal:A Vlade, ako je to s tym orbitom? Grobar... je 2x v tabulke.

To si necháva ako eso v rukáve na teba, keď to budeš najmenej čakať, tak poprosí Vlada nech to opraví a preskočí ťa v priebežnom bodovaní :D

heh, to som nejako prehliadol, idem to kuknut, mozno predtym nemal zaregistrovane nicky, dam to do poriadku :good:

edit: no bolo ti to treba? Teraz ta predbehol :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod TuKE 03 Dec 2008 16:07

Ja som ho varoval :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Barin 03 Dec 2008 16:25

To dokazete uplne presne urcit co treba pushovat ( viz. sudenie ludi podla toho ci pushnu K6/89 z buttonu) ked v ramci OPT je treba zohladnovat rozlicne vyplatne struktury na U***et a bwine+bodove ohodnotenie/celkovy prize pool po skonceni ligy a prepocitat dodatocne chipy, ktore vam push prinesie na dolare? Ja taku dobru push/fold kalkulacku nemam...
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 03 Dec 2008 16:32

to hufelix-davam za pravdu 7castlovi,lebo ak nepushnes kedy by si mal,tak sa ti moze stat,ze ta zozeru blindy,trochu som nad tym rozmyslal pocas joggingu,a zda sa mi,ze aj ja som par krat nepushol a mal som,a je to zavinene tym,ze moj prvotny ciel je dostat sa na bodovane miesto(chyba =@ ),na buduce opt si stanovim ine priority,a aj druhu polku tohtorocneho budem hrat inak

-zda sa mi,ze zo 7mich turnajov som 6x prehral unlucky,ale vzhladom k tomu co pise 7castle je to skreslene,lebo keby som mozno mal vacsi stack tak by ma mozno niekto loose nedorovnal,cize si jasne uvedomujem chyby,a aj tu "ruletu" beriem spat

to roche-pocuvaj stary ty sa neopustaj a nepodcenuj,podla mna si urcite v prvej tretine co sa tyka skillu,skor by som povedal,ze tvoj ultra tight styl sa moc nehodi na ten U***et,ale inak nevidim dovod skoncit,a mi nehovor,ze 100$ lutujes

JA POKRACUJEM AZ DO TRPKEHO KONCA !!!!!

-gl vsetkym do dalsich bojov!
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re:Palo

Odoslaťod roche01 03 Dec 2008 17:48

Ja sa neopúšťam a ani tých 100 dolárov nie je žiadna tragédia. Jednoducho to turbo na U***et ma deprimovalo a zase aj tie 4 hodiny na b-wine bolo na mňa trochu moc.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Hufelix 03 Dec 2008 17:50

Palo, otázka je, že proti čomu súhlasíš so 7castlom :), lebo šak ja s ním tiež súhlasím... len k tomu pridávam, že taký systém sa mi nepáči a nie je až tak zábavný (+ pridaná hodnota šťastia). Jediné, čo som k tomu dodal je, že občas mám trošku problém zahrať pushom napríklad K6s.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 7castle 03 Dec 2008 18:02

Barin napísal:To dokazete uplne presne urcit co treba pushovat ( viz. sudenie ludi podla toho ci pushnu K6/89 z buttonu) ked v ramci OPT je treba zohladnovat rozlicne vyplatne struktury na U***et a bwine+bodove ohodnotenie/celkovy prize pool po skonceni ligy a prepocitat dodatocne chipy, ktore vam push prinesie na dolare? Ja taku dobru push/fold kalkulacku nemam...

Point taken, suhlasim ze to neni ako v SNGcku, ale pushovanie bvb pripadne z buttonu nie je az natolko zavisle od veci co pises, i.e. ze ci je vyplatenych 5 alebo 7 miest, resp. ci dostanem 4.5 alebo 4.7 boda nerobi nejake vele odchylky. Skor mi islo naozaj o poukazanie na fakt, ze neni pushovat ako pushovat - nevraviac o tom ze stlae je dost ludi co aj v push/folde minraisuje, ze ano :D Teda ze to neni LEN o tom ci ti pridu nejake karty, ale ako s nimi nalozis.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod 7castle 03 Dec 2008 18:07

palo1973 napísal:a je to zavinene tym,ze moj prvotny ciel je dostat sa na bodovane miesto(chyba =@ ),na buduce opt si stanovim ine priority,a aj druhu polku tohtorocneho budem hrat inak

No tu si dovolim nesuhlasit, lebo v OPT je naopak imo velmi dolezite dostat sa do bodov, t.j. aj ja by som nepushol mozno az dolnych 20-30% svojho bezneho rangu, ak sme blizko bodovej bubble... aj teraz na poslednej OPT som si to prave povedal, dalsiu ruku som dostal 99, normalne mi to vychadzalo na 66+, ale tu si vravim ze mozno ani 88, ale zas 99 sa neda nepushnut, ktosi call s QQ, flop 9 ;)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 03 Dec 2008 18:10

Hufelix napísal:Palo, otázka je, že proti čomu súhlasíš so 7castlom :), lebo šak ja s ním tiež súhlasím... len k tomu pridávam, že taký systém sa mi nepáči a nie je až tak zábavný (+ pridaná hodnota šťastia). Jediné, čo som k tomu dodal je, že občas mám trošku problém zahrať pushom napríklad K6s.

hufelix-ide o toto,ti nechodi nic,blindy idu hore rychlo a stack len 1,5k(ani mne sa to nepaci),a ty mas povedzme cca 6 BB a vynechas prave taky matematicky spravny,ale tvojej tight hre odporujuci push s K6,tak sa ti stane,ze dalsie kolo-dve uz nebudes first in moct pushnut z buttonu,lebo to urobi napr MP,a bud budes musit pushnut s horsej pozicie alebo ti zostanu 3-4 BB,nejaky bigstack ta dorovna a dostanes bad beat-cize rezume je,ze je vazna chyba vynechavat take pushe,zrejme toto sa nam snazil vysvetlit 7castle
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 03 Dec 2008 18:13

-7castle aj nad tym bodovanim som rozmyslal,ale co je lepsie 1 FT alebo 3x sa prefoldovat na 20 miesto zo 45?

-jasne,ze okolo "bodovej" bubble netreba prehanat,ale povedzme 5-6 miest predtym alebo uz v bodoch musime hrat predsa push or fold,ci nie?
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!