OPT 4

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: OPT 4

Odoslaťod palo1973 04 Dec 2008 23:55

-vlade je mi to luto koli tej postielke,keby som neplanoval skompletizovat ten SH sng tak ti ju poziciam.... :friends:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Barin 05 Dec 2008 02:20

admin napísal:tiez gratulujem :good:

ferkan, barin, yegon zacneme uz hrat? uz maju dost velky naskok 8-)

Holt 7castle mi musi vysvetlit ako vyhravat flipy, dneska sa dva nepodarili a bol som out...Co ma vsak viac dostalo, ze popri tom som mal krasny healthy stack na 30k GTD uz v ITM a pomaly som rozmyslal co si kupim za tie velke love na final tabli...o tretinu stacku som si flipol s AKs a o zvysok 2 hry na to mi natrhol borec kakac aj napriek mojim esam na ruke...sng badbeatov mozem za den dostat stovky ale toto ma fakt nasralo...inak tiez gratulujem Palo.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod ferkan 05 Dec 2008 08:12

admin napísal:tiez gratulujem :good:

ferkan, barin, yegon zacneme uz hrat? uz maju dost velky naskok 8-)

hehe, este je dost casu... Cakam, ze kazdu chvilu pride seria kedy vyhram aspon tri eventy za sebou :D
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 05 Dec 2008 08:51

ved ja hram silno ale je to nejake rigged :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 05 Dec 2008 10:09

-moja zena vravi,ze poker je o stasti,ja jej na to,ze je dolezite kedy sa to "nestastie" stane,ci ako tebe teraz na dolezitom turnaji,kde sa rozhodovalo o par stovak dolarov,alebo v sng za 3,40 kde ked prehras flip otvoris dalsie.....
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod 7castle 05 Dec 2008 10:20

ferkan napísal:hehe, este je dost casu... Cakam, ze kazdu chvilu pride seria kedy vyhram aspon tri eventy za sebou :D

Ferkan nic v zlom, len aby ta seria neprisla az v januari :D

A vyjadrite sa niekto k tej mojej QQ ruke co som sem postol lebo si budem mysliet ze ma nikto nema rad :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 05 Dec 2008 10:50

7castle-to este asi nebolo na bodovanych miestach,vsak,co mal vtedy ferkan?ja by som mu daval JJ+ a AK,mozno ani tie JJ nie,cize podla mna dobry fold,aj ked do vyzera dost blbo na prvy pohlad zhodit tretiu najsilneksiu ruku preflop...

-pre mna bola rozhodujuca hra tiez s Q :heart: Q :club: ,tesne predtym som vyhral velky pot a mal som super stack,ale aj moj oponent v danej hre mal takmer rovnaky,cize preto som to tam neshipol pf all in,pri blindoch 400/800 raisoval zo skorej pozicie na 2k,ja call

-flop bol:A :heart: A :club: 2 :heart: ,on bet tusim 2.000,ja som rozmyslal zase o reraise, ale A mohol mat a nechcel som sa comitnut,pripadne zlozit na jeho push

-turn T :heart: ,a on zase len 2.000 bet,tu keby dal vyssi bet tak musim polozit,ja call

-river 5 :heart: a obaja sme checkli,on sa bal farby,ja fulhousu

-vyhral som celkom slusny pot,napriek tomu to bolo divne zahrane z oboch stran,co pripisujem specifickosti OPT,co vy na to?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Pepi 05 Dec 2008 11:06

wooow, palo, tak ty si to vcera vyhral? Blahozelam!
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod MiloHaze 05 Dec 2008 11:30

A da sa zistiť, akú mal Tvoj oponent ruku ?
Lebo je to zaujímavo zahraté. Ak otváral zo skorej pozície a ty si sa bál jeho FH, tak by musel mať A2,A5,AT, to je podľa mňa málo na otvorenie zo skorej pozície. 22, 55, dtto. TT asi na hrane. Podľa mňa JJ, KK, AK, AQ a vieme, že K nebolo v srdciach.
Je zaujímavé, preco si call flop. Ak si mu veril A tak jasný fold, ak nie, tak raise. Jeho bet po flope je 2K do potu 5200, čo môže byť nerozhodný pokus o ukradnutie potu ak nema A. To moc nevyzera ani ako cbet, ani valuebet.
MiloHaze

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 05 Dec 2008 11:54

7castle napísal:
ferkan napísal:hehe, este je dost casu... Cakam, ze kazdu chvilu pride seria kedy vyhram aspon tri eventy za sebou :D

Ferkan nic v zlom, len aby ta seria neprisla az v januari :D

A vyjadrite sa niekto k tej mojej QQ ruke co som sem postol lebo si budem mysliet ze ma nikto nema rad :(

Nevadi aj tak si to zasluzia vyhrat nejaki SNGckary, ja sa len snazim zdokonalovat svoju turnajovu hru :D
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!