OPT 4
Re: OPT 4
admin napísal:tiez gratulujem
ferkan, barin, yegon zacneme uz hrat? uz maju dost velky naskok
Holt 7castle mi musi vysvetlit ako vyhravat flipy, dneska sa dva nepodarili a bol som out...Co ma vsak viac dostalo, ze popri tom som mal krasny healthy stack na 30k GTD uz v ITM a pomaly som rozmyslal co si kupim za tie velke love na final tabli...o tretinu stacku som si flipol s AKs a o zvysok 2 hry na to mi natrhol borec kakac aj napriek mojim esam na ruke...sng badbeatov mozem za den dostat stovky ale toto ma fakt nasralo...inak tiez gratulujem Palo.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
-moja zena vravi,ze poker je o stasti,ja jej na to,ze je dolezite kedy sa to "nestastie" stane,ci ako tebe teraz na dolezitom turnaji,kde sa rozhodovalo o par stovak dolarov,alebo v sng za 3,40 kde ked prehras flip otvoris dalsie.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ferkan napísal:hehe, este je dost casu... Cakam, ze kazdu chvilu pride seria kedy vyhram aspon tri eventy za sebou
Ferkan nic v zlom, len aby ta seria neprisla az v januari
A vyjadrite sa niekto k tej mojej QQ ruke co som sem postol lebo si budem mysliet ze ma nikto nema rad
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle-to este asi nebolo na bodovanych miestach,vsak,co mal vtedy ferkan?ja by som mu daval JJ+ a AK,mozno ani tie JJ nie,cize podla mna dobry fold,aj ked do vyzera dost blbo na prvy pohlad zhodit tretiu najsilneksiu ruku preflop...
-pre mna bola rozhodujuca hra tiez s Q Q ,tesne predtym som vyhral velky pot a mal som super stack,ale aj moj oponent v danej hre mal takmer rovnaky,cize preto som to tam neshipol pf all in,pri blindoch 400/800 raisoval zo skorej pozicie na 2k,ja call
-flop bol:A A 2 ,on bet tusim 2.000,ja som rozmyslal zase o reraise, ale A mohol mat a nechcel som sa comitnut,pripadne zlozit na jeho push
-turn T ,a on zase len 2.000 bet,tu keby dal vyssi bet tak musim polozit,ja call
-river 5 a obaja sme checkli,on sa bal farby,ja fulhousu
-vyhral som celkom slusny pot,napriek tomu to bolo divne zahrane z oboch stran,co pripisujem specifickosti OPT,co vy na to?
-pre mna bola rozhodujuca hra tiez s Q Q ,tesne predtym som vyhral velky pot a mal som super stack,ale aj moj oponent v danej hre mal takmer rovnaky,cize preto som to tam neshipol pf all in,pri blindoch 400/800 raisoval zo skorej pozicie na 2k,ja call
-flop bol:A A 2 ,on bet tusim 2.000,ja som rozmyslal zase o reraise, ale A mohol mat a nechcel som sa comitnut,pripadne zlozit na jeho push
-turn T ,a on zase len 2.000 bet,tu keby dal vyssi bet tak musim polozit,ja call
-river 5 a obaja sme checkli,on sa bal farby,ja fulhousu
-vyhral som celkom slusny pot,napriek tomu to bolo divne zahrane z oboch stran,co pripisujem specifickosti OPT,co vy na to?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
A da sa zistiť, akú mal Tvoj oponent ruku ?
Lebo je to zaujímavo zahraté. Ak otváral zo skorej pozície a ty si sa bál jeho FH, tak by musel mať A2,A5,AT, to je podľa mňa málo na otvorenie zo skorej pozície. 22, 55, dtto. TT asi na hrane. Podľa mňa JJ, KK, AK, AQ a vieme, že K nebolo v srdciach.
Je zaujímavé, preco si call flop. Ak si mu veril A tak jasný fold, ak nie, tak raise. Jeho bet po flope je 2K do potu 5200, čo môže byť nerozhodný pokus o ukradnutie potu ak nema A. To moc nevyzera ani ako cbet, ani valuebet.
Lebo je to zaujímavo zahraté. Ak otváral zo skorej pozície a ty si sa bál jeho FH, tak by musel mať A2,A5,AT, to je podľa mňa málo na otvorenie zo skorej pozície. 22, 55, dtto. TT asi na hrane. Podľa mňa JJ, KK, AK, AQ a vieme, že K nebolo v srdciach.
Je zaujímavé, preco si call flop. Ak si mu veril A tak jasný fold, ak nie, tak raise. Jeho bet po flope je 2K do potu 5200, čo môže byť nerozhodný pokus o ukradnutie potu ak nema A. To moc nevyzera ani ako cbet, ani valuebet.
- MiloHaze
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
7castle napísal:ferkan napísal:hehe, este je dost casu... Cakam, ze kazdu chvilu pride seria kedy vyhram aspon tri eventy za sebou
Ferkan nic v zlom, len aby ta seria neprisla az v januari
A vyjadrite sa niekto k tej mojej QQ ruke co som sem postol lebo si budem mysliet ze ma nikto nema rad
Nevadi aj tak si to zasluzia vyhrat nejaki SNGckary, ja sa len snazim zdokonalovat svoju turnajovu hru
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.