Pepi the Sng breakeven master & CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pepiho poker blog

Odoslaťod buschle 08 Dec 2008 11:01

7castle napísal:....

Ja som tiez nadseny :fish: kto pozre history mne :(
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Barin 08 Dec 2008 11:27

Pepi ak chces tak sem postni screenname na P****Stars pripadne mi to hod do sukromnych sprav a ja ti to na tom sharkscope kuknem (daju sa vyfiltrovat iba jednostolove sng, pripadne len poslednych 500 kusov). Mne akurat dzejkej ukazal co vsetko sa na tom sharkcope da hladat a zistil som brutal zaujimave informacie ako napriklad, ze v nedelu mam na vzorke cez 10k sng dlhodobo 60% ROI (asi cez vikend hraju brutal fishky), tak isto ktore hodiny v dni su najviac profitabilne atd...
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod 7castle 08 Dec 2008 11:38

buschle napísal:
7castle napísal:....

Ja som tiez nadseny :fish: kto pozre history mne :(

Buschle ja ti pozriem, ale ja stale zijem v presvedceni ze hras CG.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Pepi 08 Dec 2008 11:40

7castle: dakujem velmi pekne za tvoju ochotu pomoct mi. Ma to velmi potesilo!!! Posnazim sa pohladat prave take dajake turnaje, ktore mi velmi nevysli, lebo tam urcite budu najvacsie medzery. Postnem tu takisto stats zo vsetkych levelov.

Barin: nick poslem v SS. Dakujem! Ja som sa uz minule hral so Sharkscope a tiez som tam toho dost ponachadzal. Ak sa mi podari prejst na vyssie BI, tak urcite subscribnem.

Inak, rozmyslam aj o nejakom dobrom SnG tool. Mam teraz stiahnuty aj SnG Wizard, ale moc mi nereze. Dajaky je pomaly ten soft, pride mi aj neprehladny, neviem si pomoct. Vedeli by ste doporucit nieco ine? Na trening ICM pouzivam ICM trainer, ale ten sa mi zda, ze dava nejake velmi jednoduche situacie, bo tam mam o dost lepsie vysledky ako napr. pri quize v SnG Wizard. :)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod macccho 08 Dec 2008 11:42

to Barin
to ze si v leaderboard SnG 2 ti prinasa aj dake financne vyhody na sharkscope?
kolko hras naraz SnG?

edit: sorry to Pepi ze zahlcujem thread
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 7castle 08 Dec 2008 11:46

Pepi napísal:7castle: dakujem velmi pekne za tvoju ochotu pomoct mi. Ma to velmi potesilo!!! Posnazim sa pohladat prave take dajake turnaje, ktore mi velmi nevysli, lebo tam urcite budu najvacsie medzery. Postnem tu takisto stats zo vsetkych levelov.

Pepi, radsej posli take co ti vysli, teda v tom zmysle ze si sa dostal az do HU, povedzme jeden vyhraty a jeden s 2. miestom... ver mi ze leaky sa daju najst aj v takych turnajoch :D Ked najdes, ozvi sa mi cez SS, dam ti mail.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod buschle 08 Dec 2008 13:08

7castle napísal:...

Ved hej hrajem CG :) , minule v jednom videjku taky jeden husty player WiltOnTilt zdoraznuje ze je treba si najst niekoho "kto v teba veri" nejaky dobry hrac a ti pomaha (nieco ako osobny trener) jeho ucil Krantz, je to vraj dolezite a uroven napredovania je uplne ina ako ked je clovek samouk. Problem je ten ze ak by si mal clovek platit coucha tak sa nedoplati lebo cena tych dobrych couchov sa dost odvija od ich net hourrate , co je velmi dramaticke z mojho pohladu u nejakeho NL600 grindera
Obrázok používateľa
buschle

Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Barin 08 Dec 2008 19:20

macccho napísal:to Barin
to ze si v leaderboard SnG 2 ti prinasa aj dake financne vyhody na sharkscope?
kolko hras naraz SnG?

edit: sorry to Pepi ze zahlcujem thread

Leaderboard na sharkscope neprinasa ziadne vyhody pokial viem, len pekne vyzera ta hviezdicka a s typkom na prvom mieste
(WPTfuji) je to aj trochu rivalita kedze hravame tie iste sng spolu :D Peniaze prinasa len F****Tilt leaderboard.
Hravam naraz 16 s tym (viac na fulltilte nejde), ze ak vypadnem otvaram nove ale ked uz mam vela bubble a HUpov tak dohram do konca a az potom pustam dalsie...vychadza to cca 40-50/h podla toho ci je vecer alebo rano.

Pepi:

pepi.JPG
Pepi z obrazku jasne vidiet, ze niekde bude problem v tej konecnej faze sng.
pepi.JPG (13.43 ) Zobrazená 1929 krát
Prílohy
Barin.JPG
Pre porovnanie prikladam aj svoje rozlozenie umiestneni.
Barin.JPG (13.75 ) Zobrazená 1936 krát
Barin

Odoslaťod Barin 08 Dec 2008 19:28

Pre zaujimavost este prikladam kedy sa ti dari najlepsie, ale na takej malej vzorke to neber este nejako vazne...Ak by si chcel este daco konkretne zo sharkscope vycucnut tak daj vediet.
Prílohy
hodiny.JPG
hodiny.JPG (40.44 ) Zobrazená 1913 krát
dni.JPG
dni.JPG (26.77 ) Zobrazená 1918 krát
Barin

Odoslaťod w4444x 08 Dec 2008 20:41

hravaj iba v piatko od 17 imo :D
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!