problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
Tak tak smooth call 4bet = KK,AA obcas AK...
4betting light tejto ruky je v pohode len treba do uvahy jeho 3betting,Fold to 3bet,Fold to blind reraise, pripadne fold to flop cbet (tieto cisla si neuviedol).
Ak mam vychadzat iba z cisiel 32/12 tak by som to ne4betoval kedze jeho PFR range je uzky.
Na tieto veci treba mat vhodne obete a plus treba vediet, ze clovek ne4betuje light kvoli zisku z tychto marginal hands ale kvoli action ked ozaj bude mat monster.
3,4betting light je v zasade EV=0, ale zvysuje sa profit z monster ruk PF. Lenze na NL10 si fakt image hracov skoro nikto nevsima cize je to v podstate zbytocne (i ked to neni od veci obcas skusit )
V tejto hende sa mi nepaci 4bet, ktory ja volim aspon trojnasobok 3betu, cize 2.4$. S takymto flopom sa uz musis odovzdat cely ked si sa do toho uz pustil, predsa len je chaba nadej, ze ma AK a foldne
4betting light tejto ruky je v pohode len treba do uvahy jeho 3betting,Fold to 3bet,Fold to blind reraise, pripadne fold to flop cbet (tieto cisla si neuviedol).
Ak mam vychadzat iba z cisiel 32/12 tak by som to ne4betoval kedze jeho PFR range je uzky.
Na tieto veci treba mat vhodne obete a plus treba vediet, ze clovek ne4betuje light kvoli zisku z tychto marginal hands ale kvoli action ked ozaj bude mat monster.
3,4betting light je v zasade EV=0, ale zvysuje sa profit z monster ruk PF. Lenze na NL10 si fakt image hracov skoro nikto nevsima cize je to v podstate zbytocne (i ked to neni od veci obcas skusit )
V tejto hende sa mi nepaci 4bet, ktory ja volim aspon trojnasobok 3betu, cize 2.4$. S takymto flopom sa uz musis odovzdat cely ked si sa do toho uz pustil, predsa len je chaba nadej, ze ma AK a foldne
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:V tejto hende sa mi nepaci 4bet, ktory ja volim aspon trojnasobok 3betu, cize 2.4$.
4bet je práveže OK IMO, osobne preferujem 3bet väčší ako 4bet.
Ak súper otvorí na 2, tak 3betuje na 7 OOP (3.5x) alebo 6 IP (3x).
Ak otvorím na 2, súper 3bet na 7, tak 4betujem na 17 (2.5x). Dať 21 a viac mi príde hrozne výhražné.
Naposledy upravil TuKE dňa 10 Dec 2008 16:48, celkovo upravené 1 krát.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $25.35
UTG: $30.55
MP: $27.75
CO: $28.35
BTN: $49.60
Hero (SB): $24.45
Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with K A
2 folds, CO raises to $1, BTN raises to $5.75, Hero raises to $24.45 all in, 2 folds, BTN calls $18.70
Flop: ($50.15) 3 2 5 (2 players - 1 is all in)
Turn: ($50.15) 3 (2 players - 1 is all in)
River: ($50.15) K (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $50.15
BTN mucks T A
Hero shows K A (two pair, Kings and Threes)
Hero wins $47.65
(Rake: $2.50)
Tracker mi unho vyhodil stats nieco ako 45/18 tak som si nebol uplne isty s tou jeho rybacinkou, par krat ma reraisol tak 15bet abo 17bet:D tak to som foldol, uz aj predtym som mu AK foldol lebo inak ako na 2BB som ho raisovat nevidel..ale ten raise na 5,5bet som si povedal uz nema par a tak idem nato....bol to zly move?
EDIT: aby som nezabudol tym all in reraisom mi slo o taky ten klud lebo na boarde 235 ci co to prislo by som s AK toho moc neuhral:-)
BB: $25.35
UTG: $30.55
MP: $27.75
CO: $28.35
BTN: $49.60
Hero (SB): $24.45
Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with K A
2 folds, CO raises to $1, BTN raises to $5.75, Hero raises to $24.45 all in, 2 folds, BTN calls $18.70
Flop: ($50.15) 3 2 5 (2 players - 1 is all in)
Turn: ($50.15) 3 (2 players - 1 is all in)
River: ($50.15) K (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $50.15
BTN mucks T A
Hero shows K A (two pair, Kings and Threes)
Hero wins $47.65
(Rake: $2.50)
Tracker mi unho vyhodil stats nieco ako 45/18 tak som si nebol uplne isty s tou jeho rybacinkou, par krat ma reraisol tak 15bet abo 17bet:D tak to som foldol, uz aj predtym som mu AK foldol lebo inak ako na 2BB som ho raisovat nevidel..ale ten raise na 5,5bet som si povedal uz nema par a tak idem nato....bol to zly move?
EDIT: aby som nezabudol tym all in reraisom mi slo o taky ten klud lebo na boarde 235 ci co to prislo by som s AK toho moc neuhral:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
nj to som sa spatne vyjadril, vysku 4betu v tomto konkretnom pripade by som volil viac, lebo najprv bol raise iba 3BB, potom reraise 8BB, cize len take smiesne.
Ak raisnem standartne 4BB a niekto ma reraisne na 12-14BB, tiez 4betujem 32-34BB cize nie trojnasobok.
Lenze to som prevazne aj v pozicii.
Ak raisnem standartne 4BB a niekto ma reraisne na 12-14BB, tiez 4betujem 32-34BB cize nie trojnasobok.
Lenze to som prevazne aj v pozicii.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
dam sem jednu chutovku....
hrac bol ryba 93/52/7...total truba....vzdy som ho pekne pomalinky oberal a potom prisiel skrat an PS a rybka ma zobrala....
MP: $116.25
Hero (CO): $43.70
BTN: $22.50
SB: $21.80
BB: $60.75
UTG: $32.40
Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with 5 5
UTG raises to $1.75, MP calls $1.75, Hero calls $1.75, 2 folds, BB calls $1.50
Flop: ($7.10) 8 7 4 (4 players)
BB checks, UTG checks, MP checks, Hero bets $3.50, BB folds, UTG folds, MP calls $3.50
Turn: ($14.10) 4 (2 players)
MP bets $6, Hero calls $6
River: ($26.10) 6 (2 players)
MP bets $105 all in, Hero calls $32.45 all in
Final Pot: $91.00
MP shows 9 T (a straight, Six to Ten)
Hero mucks 5 5
MP wins $88.00
(Rake: $3.00)
ako full ani omylom....a river daval hlavne ked nema silne overbety....4 krat som ho snad chytil an river bet 7 do potu 3 s total nicim atd....
UTG: $68.75
Hero (MP): $71.05
CO: $13.65
BTN: $42.10
SB: $78.20
BB: $21.50
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with Q Q
UTG raises to $0.50, Hero raises to $1.25, 3 folds, BB raises to $4.50, UTG calls $4, Hero calls $3.25
Flop: ($13.60) 3 9 7 (3 players)
BB checks, UTG bets $17, Hero raises to $66.55 all in, BB calls $17 all in, UTG calls $47.25 all in
Turn: ($159.10) 9 (3 players - 3 are all in)
River: ($159.10) 6 (3 players - 3 are all in)
Final Pot: $159.10
UTG shows K K (two pair, Kings and Nines)
Hero mucks Q Q
BB shows A A (two pair, Aces and Nines)
UTG wins $94.50
BB wins $61.60
no vedel som ze regular bude silny....tip bol AK,KK+ ale som si povedal ze AK by tiez mohol mat...ale rybku som nemal sajn..tak som siel ze aj keby...rybka ma za sebou dost + pre mna stack....
Zahral som to zle????
hrac bol ryba 93/52/7...total truba....vzdy som ho pekne pomalinky oberal a potom prisiel skrat an PS a rybka ma zobrala....
MP: $116.25
Hero (CO): $43.70
BTN: $22.50
SB: $21.80
BB: $60.75
UTG: $32.40
Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with 5 5
UTG raises to $1.75, MP calls $1.75, Hero calls $1.75, 2 folds, BB calls $1.50
Flop: ($7.10) 8 7 4 (4 players)
BB checks, UTG checks, MP checks, Hero bets $3.50, BB folds, UTG folds, MP calls $3.50
Turn: ($14.10) 4 (2 players)
MP bets $6, Hero calls $6
River: ($26.10) 6 (2 players)
MP bets $105 all in, Hero calls $32.45 all in
Final Pot: $91.00
MP shows 9 T (a straight, Six to Ten)
Hero mucks 5 5
MP wins $88.00
ako full ani omylom....a river daval hlavne ked nema silne overbety....4 krat som ho snad chytil an river bet 7 do potu 3 s total nicim atd....
UTG: $68.75
Hero (MP): $71.05
CO: $13.65
BTN: $42.10
SB: $78.20
BB: $21.50
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with Q Q
UTG raises to $0.50, Hero raises to $1.25, 3 folds, BB raises to $4.50, UTG calls $4, Hero calls $3.25
Flop: ($13.60) 3 9 7 (3 players)
BB checks, UTG bets $17, Hero raises to $66.55 all in, BB calls $17 all in, UTG calls $47.25 all in
Turn: ($159.10) 9 (3 players - 3 are all in)
River: ($159.10) 6 (3 players - 3 are all in)
Final Pot: $159.10
UTG shows K K (two pair, Kings and Nines)
Hero mucks Q Q
BB shows A A (two pair, Aces and Nines)
UTG wins $94.50
BB wins $61.60
no vedel som ze regular bude silny....tip bol AK,KK+ ale som si povedal ze AK by tiez mohol mat...ale rybku som nemal sajn..tak som siel ze aj keby...rybka ma za sebou dost + pre mna stack....
Zahral som to zle????
- wizdo
Áno zahral si zle
1. turn fold
- keď už si dorovnal, tak nech je súper akokoľvek zlý a akokoľvek bluffuje, tak na rivery je to pohodový fold, pretože máš hrozne málo investované
- budeš mať ešte kopu príležitostí rybu vybrať ak budeš mať 1-3nuts, takže čakaj a netlač sa tam zbytočne s blbosťami
2. 3betuješ na 2.5bb,
To, že on otvára ako dement, neznamená, že sa musíš prispôsobiť jeho štýlu, 3bet si predstavujem okolo 2.25-2.5usd, to čo si spravil ty, ti musí doplatiť aj so 72s, pretože si mu dal výborné odds.
Hráš 4betnutý pot, ktorý ti smooth callne UTG, ktorý otváral minraiseol (minraise PF od dementov často znamená KK+).
Na flope pôvodný "raiser" ožije a overbetne pot, to už by si aj mohol pochopiť, že buď trafil set alebo má overpár, pretože ryby nevsádzajú iba tak, teda poväčšinou, niekedy sa pobláznia, ale to je iný príbeh.
Opäť sa pýtam ako pri tej hre, ktorú si mi poslal cez ICQ, s čím horším ti to tá ryba doplatí?
A9? JJ/TT? To sú snáď 3 reálne kombinácie, ktoré by ryba mať mohla a ktoré dokážeš poraziť, trochu málo IMO.
Btw. nebolo by od veci, keby si ku hráčom písal aspoň základné stats, lebo slovo ryba je dosť všeobecné.
Aspoň VPIP/PFR/AF/ATS/3bet
1. turn fold
- keď už si dorovnal, tak nech je súper akokoľvek zlý a akokoľvek bluffuje, tak na rivery je to pohodový fold, pretože máš hrozne málo investované
- budeš mať ešte kopu príležitostí rybu vybrať ak budeš mať 1-3nuts, takže čakaj a netlač sa tam zbytočne s blbosťami
2. 3betuješ na 2.5bb,
To, že on otvára ako dement, neznamená, že sa musíš prispôsobiť jeho štýlu, 3bet si predstavujem okolo 2.25-2.5usd, to čo si spravil ty, ti musí doplatiť aj so 72s, pretože si mu dal výborné odds.
Hráš 4betnutý pot, ktorý ti smooth callne UTG, ktorý otváral minraiseol (minraise PF od dementov často znamená KK+).
Na flope pôvodný "raiser" ožije a overbetne pot, to už by si aj mohol pochopiť, že buď trafil set alebo má overpár, pretože ryby nevsádzajú iba tak, teda poväčšinou, niekedy sa pobláznia, ale to je iný príbeh.
Opäť sa pýtam ako pri tej hre, ktorú si mi poslal cez ICQ, s čím horším ti to tá ryba doplatí?
A9? JJ/TT? To sú snáď 3 reálne kombinácie, ktoré by ryba mať mohla a ktoré dokážeš poraziť, trochu málo IMO.
Btw. nebolo by od veci, keby si ku hráčom písal aspoň základné stats, lebo slovo ryba je dosť všeobecné.
Aspoň VPIP/PFR/AF/ATS/3bet
-
TuKE napísal:Áno zahral si zle
1. turn fold
No už vidim ako to na turne neveriace klokany s nejakymi tymi outs skladaju
TuKE napísal:- keď už si dorovnal, tak nech je súper akokoľvek zlý a akokoľvek bluffuje, tak na rivery je to pohodový fold, pretože máš hrozne málo investované
na rivery fold ?..hm. Nemame sice nuts, ale so str8 aj ked je board parovany proti mega super aggro fish 93/52/7, ked hraci ako tento sa casto snazia zobrat pot hrubou silou, sa to da callnut. Na druhu stranu je to ale za skoro 200BB, cize tazke rozhodnutie. Skor by som videl chyby inde v tejto ruke. Openraiser otvara na 7BB a nema plny stack, cize na neho nemame implieds a callujeme to len kvoli tomu divemu zveru za nim, tym padom cheme proti takto aggro hracovi trafit monster, co sa nepodarilo. Tym padom hru vzdame a vezmeme si kartu zadarmo. Nikdy sa nepokusaj to kupit v multiway, ale co je este horsie proti tak agresivnej rybe, pretoze Tvoja FE = 0 !
TuKE napísal:2. 3betuješ na 2.5bb,
Asi si chcel napisat 2,5 krat vysku openraise, ale suhlasim ten 3bet je velmi nizky, minimum je 1,5USD. No a s 200BB+ stackom by som sa do podobnych spotov na flope, kde typek co minraisuje pf a overdonkuje na flope nepustal. No a za dalsie mas este za sebou hraca, ktory 4betoval pf. Velmi nebezpecna situacia.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Full Tilt Poker $2 + $0.25 Sit & Go No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds - 3 players
SB: t6345
Hero (BB): t2450
BTN: t4705
Pre Flop: (t450) Hero is BB with K J
1 fold, SB raises to t600
Final Pot: t600
Hero?
da sa to este foldnut ?
SB: t6345
Hero (BB): t2450
BTN: t4705
Pre Flop: (t450) Hero is BB with K J
1 fold, SB raises to t600
Final Pot: t600
Hero?
da sa to este foldnut ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
TUKE: staty som napisal hned na uvod:-) tak nabuduce necitam len hry....
super bol cisty blufer - ako som napisal xkrat som ho chytil blufovat od flopu po river ked som predstieral ze som slaby....takze tak...a nechcem byt zly...river som hitol druhu najlepsiu kartu pre mna(aspon som si to myslel) - a uz mi dvakrat takto betol raz s 2-hym parom a druhy krat s nicim...
2,ruka - ano ten "reraise" nebol OK ale necel som ho tam natlacit lebo za mnou to bol samy regular a hrat cisty multiway sa mi necelo....ako som NAPISAL (sakra ty necitas) bolo mi jasne ze regular ma asik AK,KK+ ....ta ryba raisovala vselico vselijako raisol Q2 aj na 0,5 aj na 1,75 atd....takze KK mi do jeho range envelmi sedelo....a call bol preto lebo som tusil ze regular ma vezme ale mne slo o tu rybu..a ked dal ten overpot bet bolo mi jasne ze ma max 9A alebo nieco pochybne, a ze pojde all in...popravde dufal som ze reg ma AK a foldne mi to....
este k jeho stats tak znovu 93/52/7 3bet0 ATS 39 a river agresion bola tak 12 myslim....
KESO: ja hram NL25 cize openraiser mal 130BB cca, siel som do toho kvoli rybe...tam sa vsetci snazili ju zobrat a ja som si za nou kazdu rozumnu ruku calloval...platil nadherne ja KQ on A3 board Q93 74 a pohodka calluju aj na river raise:-D a podobne....
aj som uvazoval o folde tu prvu hru...ale vedel som ze full nema...vyzeralo mi to na nehitnutu farbu(standartne takto daval), tak reku call....59 som mu neveril a 9T ma ani nenapadlo...este som dufal nieco ako A4 a spol:D, popripade ze naozaj trafil tu postupku s 5x....tot vsio...
druha hra - si kukni ja 70 ryba 68 a BB mal 20 usd ci kolko....toho som tam nejako zanedbaval ze on bude silny a ako som pisal AK,KK,AA som ho tipoval, mozno JJ, QQ som tomu nedaval...moje myslienkove pochody boli asi...reg je zanedbatelny ale rybu tam chcem a som konecne dost silny a myslim si ze som lepsi....
super bol cisty blufer - ako som napisal xkrat som ho chytil blufovat od flopu po river ked som predstieral ze som slaby....takze tak...a nechcem byt zly...river som hitol druhu najlepsiu kartu pre mna(aspon som si to myslel) - a uz mi dvakrat takto betol raz s 2-hym parom a druhy krat s nicim...
2,ruka - ano ten "reraise" nebol OK ale necel som ho tam natlacit lebo za mnou to bol samy regular a hrat cisty multiway sa mi necelo....ako som NAPISAL (sakra ty necitas) bolo mi jasne ze regular ma asik AK,KK+ ....ta ryba raisovala vselico vselijako raisol Q2 aj na 0,5 aj na 1,75 atd....takze KK mi do jeho range envelmi sedelo....a call bol preto lebo som tusil ze regular ma vezme ale mne slo o tu rybu..a ked dal ten overpot bet bolo mi jasne ze ma max 9A alebo nieco pochybne, a ze pojde all in...popravde dufal som ze reg ma AK a foldne mi to....
este k jeho stats tak znovu 93/52/7 3bet0 ATS 39 a river agresion bola tak 12 myslim....
KESO: ja hram NL25 cize openraiser mal 130BB cca, siel som do toho kvoli rybe...tam sa vsetci snazili ju zobrat a ja som si za nou kazdu rozumnu ruku calloval...platil nadherne ja KQ on A3 board Q93 74 a pohodka calluju aj na river raise:-D a podobne....
aj som uvazoval o folde tu prvu hru...ale vedel som ze full nema...vyzeralo mi to na nehitnutu farbu(standartne takto daval), tak reku call....59 som mu neveril a 9T ma ani nenapadlo...este som dufal nieco ako A4 a spol:D, popripade ze naozaj trafil tu postupku s 5x....tot vsio...
druha hra - si kukni ja 70 ryba 68 a BB mal 20 usd ci kolko....toho som tam nejako zanedbaval ze on bude silny a ako som pisal AK,KK,AA som ho tipoval, mozno JJ, QQ som tomu nedaval...moje myslienkove pochody boli asi...reg je zanedbatelny ale rybu tam chcem a som konecne dost silny a myslim si ze som lepsi....
- wizdo
Kešu oriešok napísal:na rivery fold ?..hm.
IMO, Fold je menšie zlo.
Mám investovaných okolo 40BB, na rivery mám doplatiť 130BB s nejakým 10tym nuts proti súperovi, ktorého range = any two, ďakujem, ja neprosím
Som schopný hrať rôzne hero cally, ale iba pokiaľ mám nejaký read. Proti súperovi, ktorý hrá any2 nerobím žiadne hero cally, pekne poslušne si počkám nejaký monster a hrám až potom.
Samozrejme nepredpokladám, že so 44 by som sa dostal do tejto situácie, ale keď už sme v nej, tak to na rivery, ak nie som on tilt položím.
Kešu oriešok napísal:Asi si chcel napisat 2,5 krat vysku openraise, ale suhlasim ten 3bet je velmi nizky, minimum je 1,5USD.
JJ, tak som to myslel
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.