Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod admin 11 Dec 2008 19:29

7castle napísal:Christmas came early this year! :kosa:

Stalo sa co som ani nedufal, dnes sa mi ozvali MB. A nielenze sa ozvali, ale este aj napisali, ze sa im podarilo zrusit jednu z tych platieb, ktorou ma okradli, a to tu najvacsiu. Takze mam takmer polovicu z toho co zmizlo spat.

:lol2: :Yahoo!: :P

Tiez napisali, ze jednu (najmensiu) uz nezachrania, tym padom je otvorena este ta stredna, lebo o tej nenapisali nic. Nejake dovody alebo ine zistenia nenapisali, spytam sa, ozvem sa ked budem mat nieco nove.

parada, skoda ze im to vsetko tak dlho trva, ale nastastie to dobre dopadlo :gl:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod palo1973 11 Dec 2008 19:32

7castle to je super,a este sa mozno zachrani aj nieco zo stars

-toto mi pripomina jednu prihodu z vysokej,po uspesnej skuske sme sa strasne ozrali a ja som stratil na tu dobu slusnu sumu asi 3.000 sk,obvinoval som pomaly vsetkych co so mnou pili,lebo to bolo u mna na izbe..

-asi o dva tyzdne idem na dalsiu skusku a peniaze nachadzam vo vnutornom vrecku saka...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod APminer 11 Dec 2008 20:48

7castle napísal:Christmas came early this year! :kosa:

Stalo sa co som ani nedufal, dnes sa mi ozvali MB. A nielenze sa ozvali, ale este aj napisali, ze sa im podarilo zrusit jednu z tych platieb, ktorou ma okradli, a to tu najvacsiu. Takze mam takmer polovicu z toho co zmizlo spat.

:lol2: :Yahoo!: :P

Tiez napisali, ze jednu (najmensiu) uz nezachrania, tym padom je otvorena este ta stredna, lebo o tej nenapisali nic. Nejake dovody alebo ine zistenia nenapisali, spytam sa, ozvem sa ked budem mat nieco nove.

:gl: :gl: :gl: :gl: :gl: :gl: :gl:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod keso26 11 Dec 2008 20:57

..paradicka ! :beer:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod roche01 11 Dec 2008 21:12

:vitaz: nech žije moneybookers :Bravo: :Bravo:
Ak Ti dojde ešte niečo z PS tak mi normálne :sanka: ale držím palce :Bravo: :good:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Pepi 11 Dec 2008 21:34

Super sprava, 7castle!!! Dufam, ze sa este nieco podari zachranit.
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 12 Dec 2008 03:08

Tak to je cista paradicka :beer: .. MB si tu na slovensku urobilo fajn reklamu 8-)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod chlapec-tt 12 Dec 2008 22:46

ahojte .. mal by som par otazok na vas a bol by som velmi rad, ak by ste sa k tomu vyjadrili :) ked sa tu velmi hovori o vykradani herni a moneybookers uctov .. viete povedat ako sa to robi? napriklad v BWINE, treba prihlasovacie meno, k tomu heslo, ak si date zistit zabudnute, tak chce odpoved na osobnu otazku a tak je to vsade skoro, cize cez heslo neprejdete .. moneybookers? ako zistite mail hraca poker herni? a ak ho uz aj mate, ako zistite heslo? ... odchytavac stlacenych klaves? ako dostanete tu vec priamo do pocitaca nejakeho uzivatela? ako ju nastavite, aby vam cez net automaticky preposielala klavesy? mate taky program? ... tu pisete, ze sa potom hrali a prehrali vam peniaze, naco by to robili? rovno si daju vsetko poslat, alebo ked uz maju heslo, tak to cez vase konto prehraju so svojim hracom .. rad si toto necham vysvetlit, lahko sa to pise, ze to takto robia, ale ako to spravit prakticky je uz trosku ine nie nahodou? ... piste prosim na chlapec-tt@azet.sk, velmi rad by som o tom s niekym popisal komu sa to stalo, alebo kto o tom vie viac
chlapec-tt

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod w4444x 12 Dec 2008 22:55

wtf :) a to chces aby ti niekto porozpraval ako mu mas v buducnosti vykradnut ucet ci ako ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod admin 12 Dec 2008 23:35

:wtf:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!