este dnes vecer okolo 18 som mal fajn naladu a chystal som sa hrat ten B**n, ale zrazu ma to rychlo preslo. Teraz su 3 hodiny rano a kym pojdem spat, chcem vas este vsetkych varovat.
Long story short, dnes cez den mi niekto vnikol na ucet v P****Stars, vybral mi maximalny povoleny limit na moj ucet v moneybookers, zvysok prehral na stoloch a nechal mi tam krasnu 0. Nasledne vnikol na MB, a v priebehu par hodin mi odtial vsetko (plus to co som mal predtym na MB) presunul na 3 nezname ucty.
Cely moj BR je tak v riti, a nebolo to malo.

Od IT experta som si nechal prejst komp, po 2 hodinach nasiel nejake svinstvo, co mi vniklo do systemu a sledovalo klavesnicu (ja tomu figu rozumiem), takze mali vsetky moje hesla. Zrejme som to s niecim stiahol, ale netusim ako je to mozne. Nestahujem hudbu, pecko, filmy, proste skoro nic, za posledne 3 mesiace som stahoval len pokrove veci, pokerstrategy, nejake ahk scripty, a nejake programy od Microsoftu.
MB aj PS som si zablokoval, od obidvoch som dostal aj nejake odpovede, ale zatial to je nic, a vobec nic nenasvedcuje tomu, ze svoje peniaze, alebo aspon ich cast este niekedy uvidim. Ak budem mat nejaky update v tomto dam vediet.
Nic s tym uz nenarobim, ale chcel som to dat dalej, aby ste si davali vsetci pozor. Tiez by ma v zivote nenapadlo, ze sa to stane prave mne. Odteraz urobim vsetky opatrenia, aby sa to neopakovalo, takze bude fajn, ak mate niekto nejake dobre napady, tak sem s nimi.