PokerGalaxy Liga

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: PokerGalaxy Liga

Odoslaťod keso26 09 Dec 2008 22:28

..dakujem za gratulacie a v dalsej serii sa tiez pokusim o pekny vysledok..snad zase nieco uluckujem ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Zulit 11 Dec 2008 11:59

Zdravím,

omlouvám se, že jsem včera neodpovídal, ale pokusil jsem se vyřešit vše hned teď ráno. Ještě mi nedošly emaily od 2 hráčů (xero778 a 1zart14), tak pokud tyto hráče znáte, zkuste jim prosím připomenout podívat se do tohoto fóra. Pokud je někdo, komu jsem neodpověděl, napište mi prosím PM, došlo mi včera asi 30 mailů a už se v tom ztrácím, ale myslím že jsem na nikoho nezapomněl.

Jen ještě upřesnění k tomu VIP statutu, někde do e-mailu jsem to napsal, tuším jednomu nebo dvou lidem ne, ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký. Nejlepší bude, když mi vy sami napíšete e-mail, že už jste ten bonus vyclearovali, já vás v systému označím a přidělím vám váš level, asi nebude v mých silách denně kontrolovat stavy vašich bonusů. ;)

Pokud budete mít dále jakékoliv další dotazy, nebojte se obrátit na můj e-mail czechsupport@pokergalaxy.cz nebo zde na fóru, případně PM.

S pozdravem
Zulit
Zulit

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 11 Dec 2008 18:10

zart, v galaxy lige si sa umiestnil na 10. mieste, cize si ako posledny medzi odmenovanymi vyhral vecne ceny. Precitaj si toto vlakno, treba napisat Zulitovi mail, aby Ti mohol poslat balicek. Instrukcie co spravit najdes tu
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod 1zart1 11 Dec 2008 18:13

keso26 napísal:zart, v galaxy lige si sa umiestnil na 10. mieste, cize si ako posledny medzi odmenovanymi vyhral vecne ceny. Precitaj si toto vlakno, treba napisat Zulitovi mail, aby Ti mohol poslat balicek.pokrove-turnaje-f83/pokergalaxy-liga-t2056.html?sd=d#p56496
Instrukcie co spravit najdes tu

Dakujem Keso, si zlaty, uz som to urobil, dufam, ze nieco posle, od nich este nemam nic, tak sa tesim...
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod keso26 11 Dec 2008 18:17

1zart1 napísal:Dakujem Keso, si zlaty, uz som to urobil, dufam, ze nieco posle, od nich este nemam nic, tak sa tesim...

..nz, ved su o chvilu Vianoce :santa: ;)
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod APminer 11 Dec 2008 23:49

Zulit napísal: ... ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký ... Zulit

:shock: toto sice nebylo puvodne nikde receno (aspon si to neuvedomuji) ale pracuje se na tom :)

doufam, ze ta $ premie neni taky necim podminena :Search:
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Zulit 12 Dec 2008 00:59

APminer napísal:
Zulit napísal: ... ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký ... Zulit

:shock: toto sice nebylo puvodne nikde receno (aspon si to neuvedomuji) ale pracuje se na tom :)

doufam, ze ta $ premie neni taky necim podminena :Search:

Jak jsem říkal, někomu jsem to zapomněl do e-mailu dopsat, uvědomil jsem si až později, jak přesně ten VIP systém funguje, takže dnešní e-maily to už v sobě měly zahrnuty. Podmínka výhry a objednávky věci na internetu ovlivněna není, jen ta výše získávání bodů. :)

to 1zart1: Neboj, určitě ti nechám něco poslat :)

to keso26: Díky :)
Zulit

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 12 Dec 2008 01:02

to Zulit

myslim, ze by priste melo byt vse napsano predem ;-)
Obrázok používateľa
APminer

PokerGalaxy Liga - to admin

Odoslaťod APminer 12 Dec 2008 14:09

co tak šoupnout vysledky mezi "Ukončene" ;) ať to už nestraši - "čo bolo, to bolo, .... " :)
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod APminer 16 Dec 2008 23:40

tak prémie za 3. flek uz dorazila :poklona:

jen cash -2 BI : napřed JJ vs KK - AI po flopu KxJ :smola:
a potom KK vs 57s :x bez flush draw si platil gutshot - a river :bad:
tak jsem to vypnul a sel to rozchodit (bylo to na 2 stolech po 5 lidech, cca za 5 minut od zacatku session a obe handy v rozpeti 1 minuty :w4444x: :w4444x: :w4444x:
Obrázok používateľa
APminer

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!