PokerGalaxy Liga
Re: PokerGalaxy Liga
..dakujem za gratulacie a v dalsej serii sa tiez pokusim o pekny vysledok..snad zase nieco uluckujem
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Zdravím,
omlouvám se, že jsem včera neodpovídal, ale pokusil jsem se vyřešit vše hned teď ráno. Ještě mi nedošly emaily od 2 hráčů (xero778 a 1zart14), tak pokud tyto hráče znáte, zkuste jim prosím připomenout podívat se do tohoto fóra. Pokud je někdo, komu jsem neodpověděl, napište mi prosím PM, došlo mi včera asi 30 mailů a už se v tom ztrácím, ale myslím že jsem na nikoho nezapomněl.
Jen ještě upřesnění k tomu VIP statutu, někde do e-mailu jsem to napsal, tuším jednomu nebo dvou lidem ne, ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký. Nejlepší bude, když mi vy sami napíšete e-mail, že už jste ten bonus vyclearovali, já vás v systému označím a přidělím vám váš level, asi nebude v mých silách denně kontrolovat stavy vašich bonusů.
Pokud budete mít dále jakékoliv další dotazy, nebojte se obrátit na můj e-mail czechsupport@pokergalaxy.cz nebo zde na fóru, případně PM.
S pozdravem
Zulit
omlouvám se, že jsem včera neodpovídal, ale pokusil jsem se vyřešit vše hned teď ráno. Ještě mi nedošly emaily od 2 hráčů (xero778 a 1zart14), tak pokud tyto hráče znáte, zkuste jim prosím připomenout podívat se do tohoto fóra. Pokud je někdo, komu jsem neodpověděl, napište mi prosím PM, došlo mi včera asi 30 mailů a už se v tom ztrácím, ale myslím že jsem na nikoho nezapomněl.
Jen ještě upřesnění k tomu VIP statutu, někde do e-mailu jsem to napsal, tuším jednomu nebo dvou lidem ne, ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký. Nejlepší bude, když mi vy sami napíšete e-mail, že už jste ten bonus vyclearovali, já vás v systému označím a přidělím vám váš level, asi nebude v mých silách denně kontrolovat stavy vašich bonusů.
Pokud budete mít dále jakékoliv další dotazy, nebojte se obrátit na můj e-mail czechsupport@pokergalaxy.cz nebo zde na fóru, případně PM.
S pozdravem
Zulit
- Zulit
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zart, v galaxy lige si sa umiestnil na 10. mieste, cize si ako posledny medzi odmenovanymi vyhral vecne ceny. Precitaj si toto vlakno, treba napisat Zulitovi mail, aby Ti mohol poslat balicek. Instrukcie co spravit najdes tu
-
keso26 napísal:zart, v galaxy lige si sa umiestnil na 10. mieste, cize si ako posledny medzi odmenovanymi vyhral vecne ceny. Precitaj si toto vlakno, treba napisat Zulitovi mail, aby Ti mohol poslat balicek.pokrove-turnaje-f83/pokergalaxy-liga-t2056.html?sd=d#p56496
Instrukcie co spravit najdes tu
Dakujem Keso, si zlaty, uz som to urobil, dufam, ze nieco posle, od nich este nemam nic, tak sa tesim...
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:Dakujem Keso, si zlaty, uz som to urobil, dufam, ze nieco posle, od nich este nemam nic, tak sa tesim...
..nz, ved su o chvilu Vianoce
-
Zulit napísal: ... ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký ... Zulit
toto sice nebylo puvodne nikde receno (aspon si to neuvedomuji) ale pracuje se na tom
doufam, ze ta $ premie neni taky necim podminena
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:Zulit napísal: ... ten VIP statut platí jakmile vyclearujete svůj deposit bonus, je-li nějaký ... Zulit
toto sice nebylo puvodne nikde receno (aspon si to neuvedomuji) ale pracuje se na tom
doufam, ze ta $ premie neni taky necim podminena
Jak jsem říkal, někomu jsem to zapomněl do e-mailu dopsat, uvědomil jsem si až později, jak přesně ten VIP systém funguje, takže dnešní e-maily to už v sobě měly zahrnuty. Podmínka výhry a objednávky věci na internetu ovlivněna není, jen ta výše získávání bodů.
to 1zart1: Neboj, určitě ti nechám něco poslat
to keso26: Díky
- Zulit
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to Zulit
myslim, ze by priste melo byt vse napsano predem
myslim, ze by priste melo byt vse napsano predem
-
PokerGalaxy Liga - to admin
co tak šoupnout vysledky mezi "Ukončene" ať to už nestraši - "čo bolo, to bolo, .... "
-
tak prémie za 3. flek uz dorazila
jen cash -2 BI : napřed JJ vs KK - AI po flopu KxJ
a potom KK vs 57s bez flush draw si platil gutshot - a river
tak jsem to vypnul a sel to rozchodit (bylo to na 2 stolech po 5 lidech, cca za 5 minut od zacatku session a obe handy v rozpeti 1 minuty
jen cash -2 BI : napřed JJ vs KK - AI po flopu KxJ
a potom KK vs 57s bez flush draw si platil gutshot - a river
tak jsem to vypnul a sel to rozchodit (bylo to na 2 stolech po 5 lidech, cca za 5 minut od zacatku session a obe handy v rozpeti 1 minuty
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.