tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
takze povedzme ze mame situaciu..
villain pf raise 1$
hero calls
flop pot 2.38 (ak dame SB, BB, villain a hero)
villain cbets 1.5
here raises to??? 6$??
proste nie je adekvatny reraise na 4 to je malo ze??
villain pf raise 1$
hero calls
villain cbets 1.5
here raises to??? 6$??
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:takze povedzme ze mame situaciu..
villain pf raise 1$
hero calls
villain cbets 1.5
here raises to??? 6$??
Podla mna ja 6 je malo...minimalne 7,5 u mna.Proste dorovnas akoze tych jeho 1,5 + raise aspon tych 6...cize dokopy 7,5.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja som to tak praktikoval a potom az prilis radi skladaju..musim najst nieco spravne kazdopadne moje raisy boli prilis male..
-
tucniak napísal:ja som to tak praktikoval a potom az prilis radi skladaju..musim najst nieco spravne kazdopadne moje raisy boli prilis male..
ono to neni limit , on ak nieco ma tak dolozi aj viac ak nema tak zlozi aj tak a navyse neptorebujes aby za nejaky micro raise chytil gutshot. Ja to hram tak ze uberam na vyske raisu ked hram proti donkovi ako bluff , for value treba na turne rozmyslat ako betnut aby si to na rivery mohol natlacit AI .
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
jj tiez som pobral tento koncept..
dalej ma zaujima situacia
pf raise
flop set 2 z farby na stole
hero bet pot
donk call
hero bet pot
donk call
vivat farba comes
donk all in..-ked mi je jasne, ze na toto cakal, preco mu tam mam nechat aj tie zvysne prachy?lebo som commited a matematika a popici odds atd..ale tak ked viem ze som beaten a je to kok co tuzi fo flushi a dotiahne ho?cit nezapajame?
neverim ze takym foldom sa pripravim o value..
a teoreticky mu flush pride 1 z 3 x..
cize 2x mi zaplati pf raise, pot flop pot turn a nic..a ja jemu dam 1 z 3 x cely stack..
dalej ma zaujima situacia
pf raise
flop set 2 z farby na stole
hero bet pot
donk call
hero bet pot
donk call
vivat farba comes
donk all in..-ked mi je jasne, ze na toto cakal, preco mu tam mam nechat aj tie zvysne prachy?lebo som commited a matematika a popici odds atd..ale tak ked viem ze som beaten a je to kok co tuzi fo flushi a dotiahne ho?cit nezapajame?
neverim ze takym foldom sa pripravim o value..
a teoreticky mu flush pride 1 z 3 x..
cize 2x mi zaplati pf raise, pot flop pot turn a nic..a ja jemu dam 1 z 3 x cely stack..
-
a kto povedal ze to musis dorovnat na riveri? vacsina hracov nie je dost dobra na to aby bluffovala v takom spote a ak je tak zase teba nebudu povazovat za dost dobreho aby si foldol. Na to aby si pri tej lajne co popisujes (mal by ostavat PSB na river) nebol stratovy ak dorovnas musi super bluffovat v 32+% pripadov a na to mozes zabudnut ze by tak casto tam donkovia bluffovali
ak neostava nejaky smiesne maly bet na riveri - povedzme 3/4 potu a menej tak mozes v pohodicke foldnut, proti niektorym superom kludne aj za 1/2 potu
ak neostava nejaky smiesne maly bet na riveri - povedzme 3/4 potu a menej tak mozes v pohodicke foldnut, proti niektorym superom kludne aj za 1/2 potu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:a kto povedal ze to musis dorovnat na riveri? vacsina hracov nie je dost dobra na to aby bluffovala v takom spote a ak je tak zase teba nebudu povazovat za dost dobreho aby si foldol. Na to aby si pri tej lajne co popisujes (mal by ostavat PSB na river) nebol stratovy ak dorovnas musi super bluffovat v 32+% pripadov a na to mozes zabudnut ze by tak casto tam donkovia bluffovali
To znamena, ze river mam hrat ch/f...alebo mam dat nejaky blocking bet/fold? Stale hovorime o tom passive looserovi.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
v nejakom dvojka cracked videu spominal ze to never folduje ze ma dobre odds aj ked ryba urcite v takom spote blafnut nemoze, ale ze stale moze vale betovat 2 pair atd, co sa mne zda nepravdepodobne:)
-
na inu notu, poprosim skusenejsich borcov, kam ist, ked chcem slusny rakeback?:)?
nl25 fish som ale to sa vie:)
nl25 fish som ale to sa vie:)
-
rakeback ma lucky ace,pacific a full tilt....a ine
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.