tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
ja viem, ale na lucky som teraz a RB sa nevydaril ani na druhy ucet..nieco sa posralo..
FT su prilis dobri hraci..hladam nieco kde je aj RB aj rybky a mozem byt winner..
lebo ked si pozriem ze za december som zatial zahral 20k ruk a na rakeu odviedol 850$, pri 25% rb pridem o cca 250$ mozno viac za jeden mesiac..nevidim dovod hrat aj nadalej bez RB tym padom..a tak hladam najvhodnejsiu hernu, that's it
FT su prilis dobri hraci..hladam nieco kde je aj RB aj rybky a mozem byt winner..
lebo ked si pozriem ze za december som zatial zahral 20k ruk a na rakeu odviedol 850$, pri 25% rb pridem o cca 250$ mozno viac za jeden mesiac..nevidim dovod hrat aj nadalej bez RB tym padom..a tak hladam najvhodnejsiu hernu, that's it
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
hulmazas2 napísal:yegon napísal:a kto povedal ze to musis dorovnat na riveri? vacsina hracov nie je dost dobra na to aby bluffovala v takom spote a ak je tak zase teba nebudu povazovat za dost dobreho aby si foldol. Na to aby si pri tej lajne co popisujes (mal by ostavat PSB na river) nebol stratovy ak dorovnas musi super bluffovat v 32+% pripadov a na to mozes zabudnut ze by tak casto tam donkovia bluffovali
ak neostava nejaky smiesne maly bet na riveri - povedzme 3/4 potu a menej tak mozes v pohodicke foldnut, proti niektorym superom kludne aj za 1/2 potu
To znamena, ze river mam hrat ch/f...alebo mam dat nejaky blocking bet/fold? Stale hovorime o tom passive looserovi.
vychadzal som z toho ze fishka ide allin OOP na riveri. Ak ma fishka poziciu tak v zavislosti na velkosti ostavajucich stackov, c/f je proti pasivnym rybkam ok a niektore dokonca checknu flush behind . Proti agresivnejsim je check/call v pohode ak ostava menej nez PSB. Ak ostava viac tak sa da hrat aj bet/fold pricom betujes nieco okolo 1/3 - 1/2 potu ako blocking bet s tym ze toto nie je moc dobre proti maniakom ktori si maly bet mozu vylozit ako slabost a skusit bluffnut.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Dik yeegon
-
dnes to neslo podla planu, modra ciara je nezvycajne nizko, cervena vysoko a winrate a EV winrate su nezvycajne daleko od seba:)
ruky nemam moc poslat ake, bud som dal all in a dostal na river cez picu, alebo nie, nic zaujimave ani zhodnotenia potrebne.
ruky nemam moc poslat ake, bud som dal all in a dostal na river cez picu, alebo nie, nic zaujimave ani zhodnotenia potrebne.
-
dnes -3 BI, nevidel som safe rivercard, gutshoty, runner flush atd atd atd..plus 2 handy sick zla hra:)
celkom bezne prehravat 80:20 proste ide..
inac napadlo mi, keby rozbeham camtasiu a natocim session..bol by niekto ochotny mi to skomentovat stylom toto a toto hras total na hovno?:)
aj ked mam pocit ze mam proste len down a nejde, nepada a rybam pada..
celkom bezne prehravat 80:20 proste ide..
inac napadlo mi, keby rozbeham camtasiu a natocim session..bol by niekto ochotny mi to skomentovat stylom toto a toto hras total na hovno?:)
aj ked mam pocit ze mam proste len down a nejde, nepada a rybam pada..
-
nejako sa stale motkam hore dole,
dnesnu session som ukoncil skor..
akosi mi nic nechodilo tak si vravim co si by som uz mohol trafit, snad aj set, nech sa to prijemne hra..
co sa nestalo trafil som 3 sety na troch stoloch..
vsetko vyhnane do ai na flope
1stol A56 ja 55 chlapec 36s v uplne inej farbe dal ma na runner str8
2stol 29Q rainbow normalka set over set ja 22 on 99 treti AA
3stol TxK rainbow ja KK chlapec QA..J ako JUCHUUUu on the turn;)
nejak sa mi to nepacilo a tak som to vypol, prehrat 3 sety naraz sa mi este nestalo..
ja viem long run a tak ale ..davam si pauzu:)
dnesnu session som ukoncil skor..
akosi mi nic nechodilo tak si vravim co si by som uz mohol trafit, snad aj set, nech sa to prijemne hra..
co sa nestalo trafil som 3 sety na troch stoloch..
vsetko vyhnane do ai na flope
1stol A56 ja 55 chlapec 36s v uplne inej farbe dal ma na runner str8
2stol 29Q rainbow normalka set over set ja 22 on 99 treti AA
3stol TxK rainbow ja KK chlapec QA..J ako JUCHUUUu on the turn;)
nejak sa mi to nepacilo a tak som to vypol, prehrat 3 sety naraz sa mi este nestalo..
ja viem long run a tak ale ..davam si pauzu:)
-
tak som vybral 2 rooms,
cereus(absolute/ultimatebet) 30 % RB
boss media(IPN) 40% RB..
nejake skusenosti s jednymi/druhymi?
dik za rady
cereus(absolute/ultimatebet) 30 % RB
boss media(IPN) 40% RB..
nejake skusenosti s jednymi/druhymi?
dik za rady
-
hmm vsetko je inak, rozhodol som sa pre najvacsiu hlupost a to move to fulltiltt
drzte palce
drzte palce
-
..drzat palce nestaci, to chce aj ciernu magiu a voodoo
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
snad nie, ale ked tuke moze grindit stars, ty party, tak skusim aj ja velky room;)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.