uNL Session 1 - aj s HHs
Re: PP session video?
ale vam ten yegon dava
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
AQ suhlasim, este som nebol taky usadeny a sustredeny celkom.
BvB s 88, no yo, Ty to vies pekne napisat aj povedat, mne to hlavou sice prebleskne vsetko co si napisal, len som to nevedel nejak sformulovat. Ten call potom ako pises pravdepodobne nie je spravny, s tym tiez suhlasim.
To buschle - myslim ze si tam mal 95s, neviem ci je dobre hned na zaciatku session robit OOP podobne stealy a light restealy, skratka ci by to nebolo na zaciatok lepsie robit so silnejsou rukou.
Bol to taky zvlastny pocit premyslat co robim, rozpravat o tom a este to aj vykonat ..Hravam sice 6 stolov, ale tam nie som v strese, ze ma niekto z vas uvidi ..a teraz vazne, naozaj som bol prekvapeny tym celym, bolo to pre mna nieco nove, take zvlastne. No popracujem na sebe. Velmi vela a velmi silno.
BvB s 88, no yo, Ty to vies pekne napisat aj povedat, mne to hlavou sice prebleskne vsetko co si napisal, len som to nevedel nejak sformulovat. Ten call potom ako pises pravdepodobne nie je spravny, s tym tiez suhlasim.
To buschle - myslim ze si tam mal 95s, neviem ci je dobre hned na zaciatku session robit OOP podobne stealy a light restealy, skratka ci by to nebolo na zaciatok lepsie robit so silnejsou rukou.
Bol to taky zvlastny pocit premyslat co robim, rozpravat o tom a este to aj vykonat ..Hravam sice 6 stolov, ale tam nie som v strese, ze ma niekto z vas uvidi ..a teraz vazne, naozaj som bol prekvapeny tym celym, bolo to pre mna nieco nove, take zvlastne. No popracujem na sebe. Velmi vela a velmi silno.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:No popracujem na sebe. Velmi vela a velmi silno.
pravou alebo lavou rukou?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no ja som mal plan spravit z toho jedno video kde by boli vidiet vsetky karty a ze by som to komentoval a vzdy povedal ku kazdej ruke vase myslienkove pochody podla vasich videi ale ako pozeram tak tych komentarov je tak poriedko, pripadne v tukeho pripade sa akosi nezhoduju s akciou ktoru nakoniec vykona
-
yegon napísal:keso26 napísal:No popracujem na sebe. Velmi vela a velmi silno.
pravou alebo lavou rukou?
rukou coacha
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
yegon napísal:pripadne v tukeho pripade sa akosi nezhoduju s akciou ktoru nakoniec vykona
To vieš, keď je niekto rozdvojená osobnosť, tak niekedy pravá ruka nevie, čo robí ľavá
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:yegon napísal:pripadne v tukeho pripade sa akosi nezhoduju s akciou ktoru nakoniec vykona
To vieš, keď je niekto rozdvojená osobnosť, tak niekedy pravá ruka nevie, čo robí ľavá
nie je v takom pripade hranie pokru trochu riskantna profesia?
-
yegon napísal:nie je v takom pripade hranie pokru trochu riskantna profesia?
By si sa divil aké je to občas efektívne, keď namiesto doho, aby som poslušne foldoval, tak callujem a chytám tie bluffy s Ahi
Som zvedavý, až do akého levelu budem vedieť takto existovať
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
KURNIK SOPA !!!!!! SKAPINAM KESO HAHAHA
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
TuKE napísal:Som zvedavý, až do akého levelu budem vedieť takto existovať
do akehokolvek levelu v pohode, ale play money
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.