Rybár (poker blog)
Re: Rybár (poker blog)
hand 1:
s A na ruke by som asi len dorovnal flop raise a c/r turn AI, i ked OOP casto hram presne ako ty. V pozicii zase skoro vzdy hram len call flop raise turn lebo dostat sa do allinu proti FD+pair, FD+GS a podobne na flope je v podstate flip a neprinasa ziadnu hodnotu
s A na ruke by som asi len dorovnal flop raise a c/r turn AI, i ked OOP casto hram presne ako ty. V pozicii zase skoro vzdy hram len call flop raise turn lebo dostat sa do allinu proti FD+pair, FD+GS a podobne na flope je v podstate flip a neprinasa ziadnu hodnotu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
paradne fotky, wau. Moj sen zahrat si poker v niektorom raji na zemi Raz som si zahral supersat na WPS Bahamas, kde som ako somarik vyletel na AA este v prvom levelivturnaju kde hralo 14 hracov a prvy bral package.
Ja to robim tak, ze pocas session si zaujimave handy kopirujem z HH priamo zo stola do txt suboru, ktory mam na ploche, pripadne si k nim spravim malu poznamocku.
Rybár napísal:v tejto session bolo urcite viac zaujmavych hands ale nechce sa mi ich teraz spatne hladat. Musim najst system ako si ich poznacit aby som ich mohol jednoducho postnut
Ja to robim tak, ze pocas session si zaujimave handy kopirujem z HH priamo zo stola do txt suboru, ktory mam na ploche, pripadne si k nim spravim malu poznamocku.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ja si davam filter a zoradim podla najvacsej prehry a vyhry, potom uz tu spravnu ruku pomerne lahko najdem:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:ja si davam filter a zoradim podla najvacsej prehry a vyhry, potom uz tu spravnu ruku pomerne lahko najdem:)
aj ja
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
btw holdem manager ma taku funkciu ze si vies handu oznacit pocas hry a potom ked pozeras session das si vypisat len oznacene a mas to
-
to prve som si vsimol, hviezdicku, ale uz som ich nevedel vyvolat, lol:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
yegon napísal:btw holdem manager ma taku funkciu ze si vies handu oznacit pocas hry a potom ked pozeras session das si vypisat len oznacene a mas to
hej a ako to spravim ??
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:yegon napísal:btw holdem manager ma taku funkciu ze si vies handu oznacit pocas hry a potom ked pozeras session das si vypisat len oznacene a mas to
hej a ako to spravim ??
na stole ti zobrazuje zopar poslednych potov a ich vyhercov hned pod stats stola, ked na to kliknes otvori sa take bocne oko s handami ktore boli odohrate a tam uplne hore vlavo ked kliknes, neviem presne co tam je ci hviezdicka alebo co tak ti to oznaci tu handu na ktorej prave si v tom okne nastaveny
v hands potom ked zafajknes show only selected tak ti zobrazi tie co si si pocas hry oznacil
-
yegon napísal:btw holdem manager ma taku funkciu ze si vies handu oznacit pocas hry a potom ked pozeras session das si vypisat len oznacene a mas to
uz to ma aj PT3, najnovsia beta
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
to je zaujimave. Ako sa to da urobit v PT3???
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.