Session Otazok a odpovedi
Session Otazok a odpovedi
na Liquidpokru je velmi zaujimava tema kde R.Daut odpoveda na otazky v jednej teme tykajuce sa samozrejme pokru ale aj inych
oblasti zivota. Tak ma napadlo, ze ked je ten koniec roka a boli tie vianoce, ze nieco podobne by sme mohli spravit aj u nas.
Dohodol som, ze v tejto teme budu odpovedat Blizzy z U***et pro teamu, ja a urcite sa radi pridaju aj Vlade a Yegon
blizzy
cstrike
vlade
yegon
Takze este raz treba napisat pre koho je otazka a pridat dotaz samozrejme a btw take it srs
oblasti zivota. Tak ma napadlo, ze ked je ten koniec roka a boli tie vianoce, ze nieco podobne by sme mohli spravit aj u nas.
Dohodol som, ze v tejto teme budu odpovedat Blizzy z U***et pro teamu, ja a urcite sa radi pridaju aj Vlade a Yegon
blizzy
cstrike
vlade
yegon
Takze este raz treba napisat pre koho je otazka a pridat dotaz samozrejme a btw take it srs
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Session Otazok a odpovedi
vlade je to naozaj tvoja dcera?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:vlade je to naozaj tvoja dcera?
Vyzera tak A ten kon je naozaj tvoj?
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
poslusne sa hlasim
otazka pre vsetkych
1) tilt
do akej miery tiltite?
ako sa s tiltom vyrovnavate?
a zaznamenala miera vasho tiltu nejaky pokles a ak ano, co si myslite, ze ho sposobilo?
2) training
vyuzili ste niekedy plateny coaching?
ake training sites mate platene a ktore z nich odporucate?
mate nejake oblubene video alebo oblubenu seriu videii, na ktoru nedate dopustit?
3) books
vasa oblubena pokrova kniha, ktoru by ste aj odporucali?
dufam, ze vas mnozstvo otazok vyplasilo , ale i tak verim, ze aspon niektore sa dockaju odpovede .. vdaka
otazka pre vsetkych
1) tilt
do akej miery tiltite?
ako sa s tiltom vyrovnavate?
a zaznamenala miera vasho tiltu nejaky pokles a ak ano, co si myslite, ze ho sposobilo?
2) training
vyuzili ste niekedy plateny coaching?
ake training sites mate platene a ktore z nich odporucate?
mate nejake oblubene video alebo oblubenu seriu videii, na ktoru nedate dopustit?
3) books
vasa oblubena pokrova kniha, ktoru by ste aj odporucali?
dufam, ze vas mnozstvo otazok vyplasilo , ale i tak verim, ze aspon niektore sa dockaju odpovede .. vdaka
Naposledy upravil dzejkej dňa 28 Dec 2008 19:52, celkovo upravené 1 krát.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
tymto by som rad podakoval buschle, ze si nasiel cas a rovno to sem pastnem aj pre zvysok ludi, i napriek faktu, ze ma odteraz nenavidi
1)
A) uz je to v poslednej dobe lepsie a lepsie
B) Vyrovnavam sa s tym tak ze si hovorim ze ak budem hrat zle tak ma to bude stat peniaze
C) longrun zisk
2)
A) nie
B) DC
C) DC (From the ground UP , NL Microgrinder S1 a S2)
3)
A) Harrington on Cash game Vol. a Vol2 , mam len to - odporucat to mozem len preto lebo je to vraj najlepsie na CG ja som na strane 60 v knihe 1 takze neviem .
Ale urcite si znova niekedy v najblizsom case precitam http://ryanfee.com/ to PFDko .. ale az ked budem v robote
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
admin napísal:yegon napísal:vlade je to naozaj tvoja dcera?
Vyzera tak A ten kon je naozaj tvoj?
vyzera tak
-
dovolim si aj ja odpovedat (sice na srot ale co uz )
1. a tiltim dost, nehram svoju a+ hru ak sa nedari
b snazim sa brat do uvahy long run vysledky
c ano tilt obcas sposobi vyrazny pokles, je to najma v tom ze chcem vyhrat vsetko co najskor naspat
2.a nie
b cardrunners stare videa
c cardrunners greenplastic, DC Krantsz
3 brunson - super system
sklansky and miller - no limit holdem theory and practice
///// ah shit az teraz som si vsimol o com tento topic ma byt, ospravedlnujem sa za uplne mimo prispevok, asi ozaj prestanem chlastat
1. a tiltim dost, nehram svoju a+ hru ak sa nedari
b snazim sa brat do uvahy long run vysledky
c ano tilt obcas sposobi vyrazny pokles, je to najma v tom ze chcem vyhrat vsetko co najskor naspat
2.a nie
b cardrunners stare videa
c cardrunners greenplastic, DC Krantsz
3 brunson - super system
sklansky and miller - no limit holdem theory and practice
///// ah shit az teraz som si vsimol o com tento topic ma byt, ospravedlnujem sa za uplne mimo prispevok, asi ozaj prestanem chlastat
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
dzejkej napísal:tymto by som rad podakoval buschle, ze si nasiel cas a rovno to sem pastnem aj pre zvysok ludi, i napriek faktu, ze ma odteraz nenavidi
v pohode len ja som to sem priamo nepastoval preto, lebo toto je urcene pre pros ale vypada to na dead thread
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Pre Blizzyho
oprav ma ak si na to zle spominam, ale chcel by som vediet viac o tvojich myslienkovych pochodoch v jednej cash game, ktora sa odohrala v Hrone (cca 2-3 tyzdne dozadu?).
Boli 3ja hraci v hre, pot cca 70eur(?), ty si tam nasolil All in 200eur (?), mal si oboch zakaznikov. Mal si AT.
Povedz mi o tom viac. BTW, vtedy si to prehral . Bol to z tvojej strany tilt, stym ze si sa hned zbalil a siel prec?
oprav ma ak si na to zle spominam, ale chcel by som vediet viac o tvojich myslienkovych pochodoch v jednej cash game, ktora sa odohrala v Hrone (cca 2-3 tyzdne dozadu?).
Boli 3ja hraci v hre, pot cca 70eur(?), ty si tam nasolil All in 200eur (?), mal si oboch zakaznikov. Mal si AT.
Povedz mi o tom viac. BTW, vtedy si to prehral . Bol to z tvojej strany tilt, stym ze si sa hned zbalil a siel prec?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
btw ceky neviem ako na lp ale na 2+2 sa toto vola well (studna) a robi to vzdy jeden clovek ktoreho sa vsetcia pytaju, ale myslim ze tu to nie je az take zive aby sa to dalo spravit, okrem toho sa vsetcia asi dost dobre uz pozname
-
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.