Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdov blog

Odoslaťod wizdo 29 Dec 2008 17:40

dzejkej napísal:Ked nemas na to BR, tak preco nejdes na NL10? Ved rake je v pripade PS na to rovnaky. Je fajn zvyknut si na 100 BB hru a nie nejaku divnu 60+- BB. To uz radsej 20 BB a aspon masstablovat ako shortstacker, nech Ta vsetci nenavidia ;).

UZ som si PREsIEL SSS a nie dakujem...mne 60BB vyhovuje... a na NL10nioe diky...nie ze by tam rybky neboli, ale mam par 1000hands na NL25 (presnejsie strasne vela... :crazy: ) a preto tam radsje budem hravat....

BM sa mi uz velmi priblizil prechodu na FULL BI...

Porovnanie NL25 a NL10 je pre mna 100x lepsie NL25 25/15usd buy in na stol...a ano davam si na stol aj 25usd...

A za dalsie...casto musim!! platit tie fishkarske somariny aby som sa zdravo nastval a moje stats neboli 20/5 ale 18/11...(a to som vzdy v all ine daleko daleko vpredu...)

Mne ten 60BB stack vyhovuje...casto ho zvysim na FULL buy in, po par kolach...

A posledna vec...mne vyhovuje 60BB stack a podstatne tam je slovko VYHOVUJE!!!, ja som zacinal ako SSS a tym som mierne pozanceny(rad mam veci v alline uz na flope:D) ale 1 vec ....poker ma vyhovovat MNE a nie ludom pri stole, idme hore aj ked pomalsie, som s tym spokojny dobre sa mi hra ako 60BB middlestack... :evil: :evil:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod trikoza 29 Dec 2008 17:50

:lol2:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Dec 2008 18:08

prepacte moj nerozvaznu drzost, odvolavam :lol3:

ale tak s takym stackom tam vyzeras ako fishka a trochu aj opravnene, takze Ta aspon lepsie zaplatia :lol2:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod wizdo 29 Dec 2008 18:17

prvy ktoremu to doslo....dzejkej :poklona: :poklona: :poklona:

Regulari neveria ze som reg a fishkam je to jedno(no co riskujem menej:D callnem s este vacsou sprostostou ako obvykle...)

a okrem toho moje stats 18/10+- su take hlaffishi....takze udrzat na uzde blufovaciu liniu a je pohodicka :lol2: :lol2:
wizdo

Odoslaťod yegon 29 Dec 2008 18:27

60BB stack je vynikajuci v tom ze nemusis sa obavat ze by bolo -EV ist s AK allin na flope ked trafis TPTK

teda ak clovek nema skusenosti s hrou s fullstackom a nevie foldnut TPTK na flope alebo by to aj vedel ale vie ho to tak vytiltovat ze potom hra zle tak 60BB je idealne riesenie lebo proste TP alebo overpair nemusi foldovat NIKDY
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 29 Dec 2008 18:37

nepripravujes sa ale potom o value z pripadnych setov, nejaku fold equity pri flush draws push atd?
ci je to o pomere o kolko ta napr pripravi ze nevies fodnut TPTK a kolko stratis na ostatnych situaciach?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yegon 29 Dec 2008 19:01

urcite sa pripravujes o value proti zlym hracom lebo proti zlym hracom najviac zarobis na turne a riveri ked su bety a tym padom aj chyby velke. No a ked nemas co betovat na turne tak nemaju ako spravit chybu.

Setris si ale kopec stresu a znizujes variance
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod wizdo 30 Dec 2008 00:50

Ano pripravujem....
ale ako pisal yegon + moja modifikacia k tomu - zacinal som DLHODOBO shortstackstrategy a tym padom raise preflop + all in flop...a to cloveka trosku poznamena...a kedze drtim multitabling tak som zvyknuty TPTK TPGK tlacit do all inu na flope...a to byva velky problem, ktory odstranujem....a hral som NL10 fullbuy in a pohodka ale stale nieco ako TPTK a overpair tlacim all in hlava nehlava...mam sa co ucit a preto aj zacinam s 60BB je to lepsie...

K tomu turn a river betu...jak zocim zistim pohodka rybku an stole davam fullstack, lebo sa na nu mozem zamerat a velke hry nemusim drtivo tlacit ...Regulari na stole a ja na flope AQx s AK som ochotny aj na reraise zatlacit all in , aj ked viem ze proti mne je reg(ktory moze mat AQ a set)...a kym si rozdelim stoly, ano fishky mi mozu obist polahsie ale zase odhalit fishku nieco trva...
aj ja mam obcas total debilne stats, ako napr minule...preflop boli ochotny callnut aj 1,5+usd tak 4-ia...neboli to velke fishky, ale na tom stole sedela ryba rybovata cista callingstation, a potom tam raisovat sa mi velmi nechcelo ked viem ze staci aj menej alebo skor callnut aj lepsiu ruku a kuknut si flop...a potom stats sa dotiahli na nieco ako 24/7 co sa mi asice nepacilo ale stol bol taky a ruky typu 98s+ 22+ A8s+ ATo+ a spol proste do hry kde na flope sa cela hra rozhodne pricom dead money tam budu tak 3-4 usd sa calluje, skusil som aj tucny 3 bet stale 2 call....no co vam povim proste som spravil chybu a prisposobil sa a nehral svoju hru...
wizdo

Odoslaťod dzejkej 30 Dec 2008 00:56

No ked sa mas co ucit s netlacenim TPTK do all-inu, tak co keby si si urobil obcas nejaku session s 2 stolmi a full buy-inom, aby si si na tom popracoval? To by postupnemu odvykaniu si od TPTK = nuts a prisosobovaniu sa kvalitnemu full stacku aj mohlo pomoct, nie? :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 30 Dec 2008 00:59

wizdo napísal:no co vam povim proste som spravil chybu a prisposobil sa a nehral svoju hru...

prisposobit sa nie je chyba :)

otazka len je ake prisposobenie sa alebo teda aka uprava hry prinesie najvyssie EV - myslim ze proti zlym hracom niet co vytknut taktike "lacno sa pozriem na kopec flopov a ked trafim nuts tak sa zacnem jasit"

jediny problem co tam vidim je pouzitelnost na vyssich limitoch ale prisposobovat sa da postupne ako clovek ide hore
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!