dzejkej napísal:Ked nemas na to BR, tak preco nejdes na NL10? Ved rake je v pripade PS na to rovnaky. Je fajn zvyknut si na 100 BB hru a nie nejaku divnu 60+- BB. To uz radsej 20 BB a aspon masstablovat ako shortstacker, nech Ta vsetci nenavidia .
UZ som si PREsIEL SSS a nie dakujem...mne 60BB vyhovuje... a na NL10nioe diky...nie ze by tam rybky neboli, ale mam par 1000hands na NL25 (presnejsie strasne vela... ) a preto tam radsje budem hravat....
BM sa mi uz velmi priblizil prechodu na FULL BI...
Porovnanie NL25 a NL10 je pre mna 100x lepsie NL25 25/15usd buy in na stol...a ano davam si na stol aj 25usd...
A za dalsie...casto musim!! platit tie fishkarske somariny aby som sa zdravo nastval a moje stats neboli 20/5 ale 18/11...(a to som vzdy v all ine daleko daleko vpredu...)
Mne ten 60BB stack vyhovuje...casto ho zvysim na FULL buy in, po par kolach...
A posledna vec...mne vyhovuje 60BB stack a podstatne tam je slovko VYHOVUJE!!!, ja som zacinal ako SSS a tym som mierne pozanceny(rad mam veci v alline uz na flope:D) ale 1 vec ....poker ma vyhovovat MNE a nie ludom pri stole, idme hore aj ked pomalsie, som s tym spokojny dobre sa mi hra ako 60BB middlestack...