vladeho poker blog
Re: vladeho poker blog
Super, takze teraz po tych 5% a 7% sanciach
TT vs JJ => T na river - 5% sanca
AJ vs AA => postupka na river - 7% sanca
KJ vs AK => J na river - 7% sanca
ma caka nejakych 250 podobnych hier v ktorych vyhram
Dufam ze si tie vyhrate hry nebudem dalej setrit a po 500 takychto prehrach ma bude niekde cakat 200.000 hier ktore by som uz konecne mal vyhrat
TT vs JJ => T na river - 5% sanca
AJ vs AA => postupka na river - 7% sanca
KJ vs AK => J na river - 7% sanca
ma caka nejakych 250 podobnych hier v ktorych vyhram
Dufam ze si tie vyhrate hry nebudem dalej setrit a po 500 takychto prehrach ma bude niekde cakat 200.000 hier ktore by som uz konecne mal vyhrat
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pozeras sa na to spravne, ale kasli na to, a chod obdivovat nina , lebo toto tu vyusit len do toho, ze budes mat aj treti, stvrty, piaty, siesty a desiaty nick...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
kedy dostane cstrike ban?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:kedy dostane cstrike ban?
tak je to mozne cely turnaj sediet pred luckerom?
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
A som spat, dole to ale islo lahsie a rychlejsie
Za modrou ciarou je dnesny den to som mal ROI hadam 40%
edit: tak presne 57%
Za modrou ciarou je dnesny den to som mal ROI hadam 40%
edit: tak presne 57%
Naposledy upravil vlade dňa 29 Dec 2008 21:56, celkovo upravené 1 krát.
- vlade
gratzz a zaroven .. si si zabudol na vianoce rozbalit luckbox a dnes si si na neho spomenul?
co si hral za SNGecka? klasicke 6 max turbo?
-
dzejkej napísal:gratzz a zaroven .. si si zabudol na vianoce rozbalit luckbox a dnes si si na neho spomenul?
Hral som tie tripple up za 10$, tam su najhorsi hraci na svete podla mna, velmi casto je tam partia -40% ROI + -50% ROI, malokedy je tam niekto v pluse a iba jeden jediny krat sa mi stalo ze boli obaja hraci v pluse.
Potom samozrejme aj turbo 6 max a omaha FR, ale tie dnes menej, asi dokopy len 5-6 hier, ostatne len tie tripple
- vlade
Vdaka. No asi sa na tie tripple upy pozriem, i ked co som hral, tak som v tom nejak neexceloval .
Ja som dnes ale hral HU CG s chlapikom, ktoreho som stackol 4x. Clovek nemal problem darovat 2500BB stack s MPNK (Q3 na AxxQx boarde, ja AA ). Niektori ludia sa vedia proste rozdat .
Ja som dnes ale hral HU CG s chlapikom, ktoreho som stackol 4x. Clovek nemal problem darovat 2500BB stack s MPNK (Q3 na AxxQx boarde, ja AA ). Niektori ludia sa vedia proste rozdat .
-
dzejkej napísal:Vdaka. No asi sa na tie tripple upy pozriem, i ked co som hral, tak som v tom nejak neexceloval .
Q3, hehe, ozivil si mi spomienky na chipfeedera (velkeho obhajcu Q3 tricky play preflop ), hmm, uz sa tu davno neukazal.
inac to moze byt celkom fit vyhladat si na heads up nejakeho trumbada, ved to nemoze byt stratova vec.
- vlade
no dlhodobo to urcite nie je stratova vec .. pri stoloch boli sami regovia, tak som si zasadol na novy a hned sa tam objavil darca z Madarska, ktory PF nefoldoval nic, calloval akykolvek raise pred flopom a minbetoval, ked nic nemal, betoval pot akonahle mal aspon MP a s tym bol schopny callovat aj cely stack
ale pozeram tie sofistikovane pokrocile HU serie na DC a potom sadne takyto retard za stol a clovek si nemoze ani precvicit vedomosti
ale pozeram tie sofistikovane pokrocile HU serie na DC a potom sadne takyto retard za stol a clovek si nemoze ani precvicit vedomosti
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.