Session Otazok a odpovedi
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Session Otazok a odpovedi
dzejkej napísal:http://dailyvariance.com/index.php/Poke ... /Book.html
toto ma zaujalo, ma to niekto? Co to je za haluz za 2k$?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:dzejkej napísal:http://dailyvariance.com/index.php/Poke ... /Book.html
toto ma zaujalo, ma to niekto? Co to je za haluz za 2k$?
Maju to nejaki studenti CTS a maju to aj nejaki iny NL600+ clenovia DC, co som cital. Ale este som nejake review na to nevidel. Zevraj je to koncipovane pre NL400 hracov a vyssich, ktori si to aj mozu dovolit a nie je to zevraj extra revolucne samotnym obsahom, ale je to revolucne strukturou, ci co .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja tam kukam tie grafy no ty kokos..
inac myslite, ze ma vyznam davat si nejake ciele?napr nech v marci uz urcite hram nl50 alebo cosi podobne?alebo je to blbost?
inac myslite, ze ma vyznam davat si nejake ciele?napr nech v marci uz urcite hram nl50 alebo cosi podobne?alebo je to blbost?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
starajte sa radsej o svoje grafy
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
tych 400K ruk na NL2 je vazna diagnoza, to musi byt clovek vybaveny nervami zo zeleza
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
tucniak napísal:ja tam kukam tie grafy no ty kokos..
ja mam ciel zarobit pokrom aspon 500 mesacne to mi umozni vratit sa home sweet home na Bali, cez den surfovat a v noci hrat
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
neviem, ked si orientovany na financie, nemozes tiltit?chytis proste sick swing 15 BI pod EV line a co?
ja zacinam zase koncom jaunara budem sa snazit ucit zlepsovat a hrat fit hru-pravda, ak to pojde ako ma za mesiac by som mal mat roll na nl50..ale, kto vie?:) a inac po pravde 500 mesacne mi z pokru bohate staci
ja zacinam zase koncom jaunara budem sa snazit ucit zlepsovat a hrat fit hru-pravda, ak to pojde ako ma za mesiac by som mal mat roll na nl50..ale, kto vie?:) a inac po pravde 500 mesacne mi z pokru bohate staci
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
na 500 mesacne ti staci hrat NL25
na NL50 je to lazoplazo
ciele su dobra vec ale neplieskal by som si hlavu o setnu ak sa to nesplni v presnom termine
na NL50 je to lazoplazo
ciele su dobra vec ale neplieskal by som si hlavu o setnu ak sa to nesplni v presnom termine
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.